Bursa'nın puan kaybetme vakti geldi artık...Eses çelme takacaktır diye düşünüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Bir kaç yerde Bursasporlularla "dostluk" çerçevesinde bir maç izleneceği gibi bir izlenim edindim. Var mı böyle bir şey gerçekten ? Pek inandırıcı gelmedi de.İlk olarak ESESESKİKİKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağan biz Trabzonsporun 2 puanını yemedik , bize yakışanı yapıp sahaya çıktık ve berabere kaldık.O maçta yenebilrdikte , yenilebilirdikte.Çübkü hem kalemizde pozisyon verdik , hem gol pozisyonu bulduk.
Bursa maçında da bize yakışan şekilde sahaya çıkıp 3 puan için savaşıcaz.Gs maçındaki kötü oyun takımı kendine getirdiğine inanıyorum.Bursa maçında daha hazır çıkacaklardır.
Hem tribünde hemde sahada kazanan Eskişehirspor olacaktır.
Ve bizim kazanmamızda en çok Trabzonspora yarayacaktır.
Yorum
-
Şuanda bizim süper ligte sevmediğimiz 2 takım var.Birisi ag diğeri bursa.Maçın dostluk ortamında geçmesi imkansız ötesi.İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç yerde Bursasporlularla "dostluk" çerçevesinde bir maç izleneceği gibi bir izlenim edindim. Var mı böyle bir şey gerçekten ? Pek inandırıcı gelmedi de.
Ama son dönemde küfür ve tribün olayları yüzünden çok fazla ceza aldık , bu yüzden bu sene Eskişehirspor taraftarlarını tek çatı altında toplanması ve ortak hareket etmek için ETB ( Eskişehirspor Taraftar Birliği ) kuruldu.Bu oluşumun en önem verdiği konu tribünden küfürü ve nahoş besteleri kaldırmak.Ve bunun için çalışmalar yapılıyor.
Ve bu çalışmalar meyvesini yavaş yavaş vermeye başladı.Mesela bu sene hiç kötü tezahürattan dolayı ceza almadık.
Bursa maçındada ne kadar düşaman bile olsak , bu durumdan dolayı fazla küfür olacağını sanmıyorum.Ama çok kaşınırlarsa Açığın sağ tarafı başlar küfüre
Yorum
-
İlk olarak ESESESKİKİKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanda bizim süper ligte sevmediğimiz 2 takım var.Birisi ag diğeri bursa.Maçın dostluk ortamında geçmesi imkansız ötesi.
Ama son dönemde küfür ve tribün olayları yüzünden çok fazla ceza aldık , bu yüzden bu sene Eskişehirspor taraftarlarını tek çatı altında toplanması ve ortak hareket etmek için ETB ( Eskişehirspor Taraftar Birliği ) kuruldu.Bu oluşumun en önem verdiği konu tribünden küfürü ve nahoş besteleri kaldırmak.Ve bunun için çalışmalar yapılıyor.
Ve bu çalışmalar meyvesini yavaş yavaş vermeye başladı.Mesela bu sene hiç kötü tezahürattan dolayı ceza almadık.
Bursa maçındada ne kadar düşaman bile olsak , bu durumdan dolayı fazla küfür olacağını sanmıyorum.Ama çok kaşınırlarsa Açığın sağ tarafı başlar küfüre
Bu bursayı kocası Ankaragücünden başka seven takım varmı yahu
Fenevden bir tık gerideler fenevi kimse sevmiyor bursayı bir ag
Eses e herzamanki gibi başarılar diliyiorum Bursaa maçı olması fark etmiyor çünkü Eses in kazanmasına hep sevinirim
Yorum
-
Bu hafta Bursa'yı yeneriz... Sonra Fenerbahçe.. Bu iki takıma çelme taktıktan sonra tek dileğim, Trabzonspor'un Eskişehir'e ya şampiyon olarak ya da şampiyonluğa iyice yaklaşmış olarak gelmesi. O maç mı ne olsun? Ne olursa olsun ama Trabzonspor şampiyon olsun. Ne güzel olur, Eses'im Bursa'yı ve Fenerbahçe'yi yendikten sonra Trabzonspor'la birlikte Eskişehir'de şampiyonluğu kutlasak, tadından yenmez.. O günler gelince konuşuruz ama, Trabzonspor eğer şampiyon olarak Eskişehir'e gelirse tüm takımın tünel çıkışında Trabzonspor'lu futbolcuları beklemesini, tek tek kutlamasını; taraftarlarımızın ise o kutlu günde Trabzonspor'u ellerini patlatırcasına alkışlamasını dilerim, Bando Eses eşliğinde... Dost, düşman herkes görsün diye... O günleri yaşamak için hadi Trabzon silkin biraz...Hadi..Hadi...
Yorum
-
İnşallah Abi, İnşallah..İlk olarak Bülent Günal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta Bursa'yı yeneriz... Sonra Fenerbahçe.. Bu iki takıma çelme taktıktan sonra tek dileğim, Trabzonspor'un Eskişehir'e ya şampiyon olarak ya da şampiyonluğa iyice yaklaşmış olarak gelmesi. O maç mı ne olsun? Ne olursa olsun ama Trabzonspor şampiyon olsun. Ne güzel olur, Eses'im Bursa'yı ve Fenerbahçe'yi yendikten sonra Trabzonspor'la birlikte Eskişehir'de şampiyonluğu kutlasak, tadından yenmez.. O günler gelince konuşuruz ama, Trabzonspor eğer şampiyon olarak Eskişehir'e gelirse tüm takımın tünel çıkışında Trabzonspor'lu futbolcuları beklemesini, tek tek kutlamasını; taraftarlarımızın ise o kutlu günde Trabzonspor'u ellerini patlatırcasına alkışlamasını dilerim, Bando Eses eşliğinde... Dost, düşman herkes görsün diye... O günleri yaşamak için hadi Trabzon silkin biraz...Hadi..Hadi...
Yorum
-
Okurken duygulandım ve heyecenlandım. İnşallah bu güzel dileğin gerçekleşir.İlk olarak Bülent Günal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta Bursa'yı yeneriz... Sonra Fenerbahçe.. Bu iki takıma çelme taktıktan sonra tek dileğim, Trabzonspor'un Eskişehir'e ya şampiyon olarak ya da şampiyonluğa iyice yaklaşmış olarak gelmesi. O maç mı ne olsun? Ne olursa olsun ama Trabzonspor şampiyon olsun. Ne güzel olur, Eses'im Bursa'yı ve Fenerbahçe'yi yendikten sonra Trabzonspor'la birlikte Eskişehir'de şampiyonluğu kutlasak, tadından yenmez.. O günler gelince konuşuruz ama, Trabzonspor eğer şampiyon olarak Eskişehir'e gelirse tüm takımın tünel çıkışında Trabzonspor'lu futbolcuları beklemesini, tek tek kutlamasını; taraftarlarımızın ise o kutlu günde Trabzonspor'u ellerini patlatırcasına alkışlamasını dilerim, Bando Eses eşliğinde... Dost, düşman herkes görsün diye... O günleri yaşamak için hadi Trabzon silkin biraz...Hadi..Hadi...
Yorum
-
İlk olarak Bülent Günal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta Bursa'yı yeneriz... Sonra Fenerbahçe.. Bu iki takıma çelme taktıktan sonra tek dileğim, Trabzonspor'un Eskişehir'e ya şampiyon olarak ya da şampiyonluğa iyice yaklaşmış olarak gelmesi. O maç mı ne olsun? Ne olursa olsun ama Trabzonspor şampiyon olsun. Ne güzel olur, Eses'im Bursa'yı ve Fenerbahçe'yi yendikten sonra Trabzonspor'la birlikte Eskişehir'de şampiyonluğu kutlasak, tadından yenmez.. O günler gelince konuşuruz ama, Trabzonspor eğer şampiyon olarak Eskişehir'e gelirse tüm takımın tünel çıkışında Trabzonspor'lu futbolcuları beklemesini, tek tek kutlamasını; taraftarlarımızın ise o kutlu günde Trabzonspor'u ellerini patlatırcasına alkışlamasını dilerim, Bando Eses eşliğinde... Dost, düşman herkes görsün diye... O günleri yaşamak için hadi Trabzon silkin biraz...Hadi..Hadi...
Ya abicim yüreğine sağlık... Babamın Eskişehire olan sempatisinden dolayı hep farklı bakmıştım bu takıma. Yanılmadığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Yürekten başarılar size... El ele nice şampiyonluklara inşallah. Senin gibi kocaman yürekli insanların şehrine de çok yakışır şampiyonluk eminim... Saygılar.Trabzonlu olunmaz. Trabzonlu doğulur.
Yorum
-
İlk olarak Bülent Günal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta Bursa'yı yeneriz... Sonra Fenerbahçe.. Bu iki takıma çelme taktıktan sonra tek dileğim, Trabzonspor'un Eskişehir'e ya şampiyon olarak ya da şampiyonluğa iyice yaklaşmış olarak gelmesi. O maç mı ne olsun? Ne olursa olsun ama Trabzonspor şampiyon olsun. Ne güzel olur, Eses'im Bursa'yı ve Fenerbahçe'yi yendikten sonra Trabzonspor'la birlikte Eskişehir'de şampiyonluğu kutlasak, tadından yenmez.. O günler gelince konuşuruz ama, Trabzonspor eğer şampiyon olarak Eskişehir'e gelirse tüm takımın tünel çıkışında Trabzonspor'lu futbolcuları beklemesini, tek tek kutlamasını; taraftarlarımızın ise o kutlu günde Trabzonspor'u ellerini patlatırcasına alkışlamasını dilerim, Bando Eses eşliğinde... Dost, düşman herkes görsün diye... O günleri yaşamak için hadi Trabzon silkin biraz...Hadi..Hadi...

Dozer CemiL
Yorum
-
Şampiyon olacağınıza canı gönülden inanıyorum.EsEs olarak bizde şampiyonluğuza katkı yapmak istiyoruz.Yarın bembeyaz bOrsa oğlanlarını o stada gömecez inşallah...diğer rakibiniz olan fenev de Eskişehire gelecek,önce ESinti ardından FIRTINA
Haydi bordo mavi efsaneleri tekrar ayağa kaldırmak ve şampiyonluğuzu Eskişehirde kutlamak dileğ ile...
Yorum
-
Bülent Hoca işi olmasa bir o kadar daha çok sevecektim sizi ama adam geldikten sonra alınan sonuçlarda ortada olunca fazla birşey diyemiyorum.
Bu haftaki maçtan şahsım adına kadrolara bakılınca çok umutlu deyilim.Bursanın kadrosu iyi.Ekstra birşeylerin olması lazımki burdada en büyük görev taraftara düşüyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum