Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bülo yaptı gene yapacağını şimdi takımına her türlü motivasyonu sağlar bize çelme takmak için.

Başka maçlarda kulübe camları kıran yerinde duramayan Bülo dünkü maçta sakinleştirici verilmiş gibi öyle soluk gözlerle izledi maçı.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Batuhan Karadeniz 1 - 3 sikebahce

Yorum

• Bülent Uygun'un sicilini Sivasspor ve Bucaspor'dan biliyoruz. Adı lekelenmeye meyillidir. Ama şu anki çalıştırdığı camia ne Sivasspor'a benzer ne de Bucaspor'a. Es Es'in şânı, şerefi, onuru bellidir. Şu 'futbolcu pazarlayıcı' adam yüzünden lekelenmesine gönlüm hiç el vermiyor.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bülent Uygun gibi karaktersiz biri, Es-Es gibi bir camiaya yakışmıyor...
          Hamiş

Yorum

• Eskişehir forumunda eski üyelerden "deneyimli yazar" yazıyor kullanıcı adının altında ,yaklaşık 500 mesajı olan birinin mesajı:

öncelıkle bülent hocayı bugune kadar tebrık edip iyki başımızda ertugrul hocadan bile iyi antrönör oldugunu düsünürken bugun ku hatalarını görunce karsısındakı rakıpten bu kadar korkup yada duygusal davranıp takımı bu kadar gerıye cekıp yanlıs 11le cıkıp bu macı hedıye etmek için elınden geldıgını yaptıgı için kınıyorum. bende degerı sıfırdır artık isterse sampıyon yapsın bızı bugun duygusal davrandı ben bjkye yenıldıgımız maclarda bıle rıza hocanın mac sattıgına macı verdıgıne ınanmamıstım ama bugun ılkkez ınandım bugun bulent hoca fbye macı hedıye etmıstır kım ne derse desın bı hoca 90derece dönüp kendı kısılıgınden karakterınden cıkmaz ama bulent hoca cıktı... rıza hocanın capı bellıydı kapasitesı belllıydı oyuzden kaybedıyorduk bjkye ama bulent hoca fbye macı kendı hedıye etmıstır... bu arada bısey daha söleyım hayatta mac satılmalarına inanmazdım ama bugun bıseye sayıt oldum elınde telefonla nihat cuhadarı arayıp bu macı neden sattınız deyıp benım yapacak bıseyım yok halıl baskan bızı dınlemıyor verdı macı demesıne sayıt oldum ve kahroldum hayatımda inanmıcagım seye kulagımla sayıt olunca mecburen ınandım malesef ama gercek bu macı önce halıl unal daha sonra bulent hoca hedıye etmıstir bana inanmıyacaksınızdır ınanmayında bende bu zamana kadar ınanmıyordum mac satmak kolay degıl dıyordum ama kulagımla sayıt oldum. gecmıs olsun bız taraftarlara kandırılıyoruz...

Yorum

• Doğru mu? sanmıyorum.

Yorum

• Cok sevdigim takdir ettigim Eses taraftarina camiasina o karaktersiz satilmis yalaka kiralik yaltakci canakci karaktersiz hic yakismiyor
                Boyle pisliklerin Turk futbolundan temizlenmesi lazim
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskişehir forumunda eski üyelerden "deneyimli yazar" yazıyor kullanıcı adının altında ,yaklaşık 500 mesajı olan birinin mesajı:

öncelıkle bülent hocayı bugune kadar tebrık edip iyki başımızda ertugrul hocadan bile iyi antrönör oldugunu düsünürken bugun ku hatalarını görunce karsısındakı rakıpten bu kadar korkup yada duygusal davranıp takımı bu kadar gerıye cekıp yanlıs 11le cıkıp bu macı hedıye etmek için elınden geldıgını yaptıgı için kınıyorum. bende degerı sıfırdır artık isterse sampıyon yapsın bızı bugun duygusal davrandı ben bjkye yenıldıgımız maclarda bıle rıza hocanın mac sattıgına macı verdıgıne ınanmamıstım ama bugun ılkkez ınandım bugun bulent hoca fbye macı hedıye etmıstır kım ne derse desın bı hoca 90derece dönüp kendı kısılıgınden karakterınden cıkmaz ama bulent hoca cıktı... rıza hocanın capı bellıydı kapasitesı belllıydı oyuzden kaybedıyorduk bjkye ama bulent hoca fbye macı kendı hedıye etmıstır... bu arada bısey daha söleyım hayatta mac satılmalarına inanmazdım ama bugun bıseye sayıt oldum elınde telefonla nihat cuhadarı arayıp bu macı neden sattınız deyıp benım yapacak bıseyım yok halıl baskan bızı dınlemıyor verdı macı demesıne sayıt oldum ve kahroldum hayatımda inanmıcagım seye kulagımla sayıt olunca mecburen ınandım malesef ama gercek bu macı önce halıl unal daha sonra bulent hoca hedıye etmıstir bana inanmıyacaksınızdır ınanmayında bende bu zamana kadar ınanmıyordum mac satmak kolay degıl dıyordum ama kulagımla sayıt oldum. gecmıs olsun bız taraftarlara kandırılıyoruz...
                  Bir Eskisehirsporlu futbolsever arkadasimiz olayi özetlemis.
                  Mac fe-be'ye hediye edilmis. Baska söylenecek söz yok.
                  Eskisehirspor taraftarina yazik ediyorlar.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• 2 gündür kahırdan ölüyorum.Ne deseniz haklısınız...Bu skandallara sebep olanların Allah belasını versin.Biz size yardımcı olamadık ama zaten sizinde yardıma ihtiyacınız yok.Şunu bilin Trabzon şampiyon olunca Marmaris'de Trazbzonspor'lu arkadaşlarla beraber bizde tura çıkacağız....Allah yolunuzu açık etsin...

Yorum

• Eskişehirspor camiasına yakıştıramadım bu mücadelesizliği. .

Herhangi bir tepkide bulunacak mısnız?
                      En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 11.04.2011, 10:12.

Yorum

• İlk olarak esmaris26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 gündür kahırdan ölüyorum.Ne deseniz haklısınız...Bu skandallara sebep olanların Allah belasını versin.Biz size yardımcı olamadık ama zaten sizinde yardıma ihtiyacınız yok.Şunu bilin Trabzon şampiyon olunca Marmaris'de Trazbzonspor'lu arkadaşlarla beraber bizde tura çıkacağız....Allah yolunuzu açık etsin...
                        Ağabey aklımdaydı hep bişe oldu yazamadım.
                        Temmuzun ilk haftası bu forumdan 3 arkadaş marmarise geliyoruz. biletimizde alındı. inşallah tanışmakta kısmet olur.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

2 gündür kahırdan ölüyorum.Ne deseniz haklısınız...Bu skandallara sebep olanların Allah belasını versin.Biz size yardımcı olamadık ama zaten sizinde yardıma ihtiyacınız yok.Şunu bilin Trabzon şampiyon olunca Marmaris'de Trazbzonspor'lu arkadaşlarla beraber bizde tura çıkacağız....Allah yolunuzu açık etsin...
                          Hadi yenildi anlarızda, eminim ki Eskişehir, sahasında bize karşı 11 kişi savunma ile çıkacaktır tıpkı ilk maçta yaptığı gibi. Ah o son dakikada Jajanın volesi girecektiki, Bülent ..refsizi görecekti.

Bu maç satılması diyalogları ile iyice nefretimi arttırdı şu Eskişehir'in başkanına.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağabey aklımdaydı hep bişe oldu yazamadım.
                            Temmuzun ilk haftası bu forumdan 3 arkadaş marmarise geliyoruz. biletimizde alındı. inşallah tanışmakta kısmet olur.
                            İnşalla kardeşim inşallah...

Yorum

- Bizim tepkimiz Bülent denen sahtekaradır , kesinlikle Eskişehire değil , Ersun Yanal ilacınız olur düşüncesindeyim...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İsminizi bilmediğim için EFO diye hitap edeceğim:Eğer ESES Trabzon maçında 11 kişi defans yapsın bende futbol hakkında hiçbirşey bilmediğimi kabul edeceğim...Hoca'ya kızabilirsiniz(ki bende en az sizin kadar kızıyorum) ama üslup konusunda daha dikkatli olursanız sevinirim.Başkana gelince o konuyu açarsak sabahlara kadar konuşmamız lazım lakin işgal ettiği koltuk için değil haşa kişilik olarak değmez diye düşünüyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X