bulent uygun iyi hoca onu beğeniyorum,es es tebrikler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Öncelikle güzel mesajlarınız için teşekkür ederiz Anadolu'nun büyük camiası, Trabzonlu dostlar, kardeşler... 3 puanı alacağımızdan emindim.. Hatta 2-1 diye yazdım buraya da bizim foruma da... Bu takım bence ikinci yarı asıl patlamayı yapacak ve bunda Tello'nun katkısı büyük olacak.
Kayseri ya da Antalya ya da İBB kesinlikle bizden daha iyi takımlar değil. Ama yaşadığımız puan kayıplarına rağmen ligi 7'inci, 8'inci bitireceğimizi düşünüyorum. Umarım bu yıl şampiyon olursunuz. Seneye de inşallah omuz omuza yürürüz o yolda
Son olarak İBB maçınızda başarılar, Allah muvaffak etsin kazanın ancak o ibneler bence sezonun topunu oynayacak bugün... Takımınızı stresli dakikalarda bile bırakmayın. Tekrar başarılar.
bjk'nın GUTİ'ni indirdik
)
En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 11.12.2010, 13:07.
Yorum
-
Demeki öyle, sezona iyi baslamisti sonra simardi demeki.İlk olarak bonora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiş ağrısı varmış sanırım o yüzden 18'e alınmamış. Gerçi alınsa ne olur. Mücadele etmiyor bu adam. Gönderilecek büyük ihtimal.
Kendini futbola verse iyi bir oyuncu aslinda....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Tekke Eskişehir'e mi Gidiyor?
11 Aralık 2010 / 16:31
Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz açıklama yaptı
ERDAL ŞAHBAZ: "FATİH TEKKE'Yİ DÜŞÜNMÜYORUZ DİYEMEM"
Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz Radyospor'da yayınlanan Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada "Fatih Tekke gündemimizde yok diyemem. Ama bu konuda kesin bir şey de söyleyemem. Pek çok temasımız var. Eskişehirspor devre arasında önemli transferler yapacak" dedi....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
-
Walla dün eskişehirsporun kadrosuna baktım. Gerçektende iyi oyuncuları var bence çok iyi bir kadrosu var en azından sahadaki 11lere baktığımda bence bjkdan daha üstündü eses kalite olarak. Erkan çok iyi oyuncu yalnız kritik bölgelerde topla daha az oynamalı ve riske girmemeli. Kendi sahasında kaptıracağı toplar tehlikeli olabilir. Alper müthişti açıkçası sahanın bence en çalışkanıydı ve en iyisiydi. Savunmadaki diego kritik müdahaleler yaptı. Bu takımdaki zayıf halka burhan eşer artık gerisini siz düşünün ne kadar kaliteli diye. Bir de batuhan yerine daha iyi bir forvet alınmalı. Onun dışında çok da eksiği yok fazlası vardı takımın. Bu takıma 3-4 tane iyi oyuncu katılırsa çok süper işler yapabilir takım.
Yorum
-
Evet bu hafta İstanbul takımları su bile alamadı. Kasımpaşa İnşallah bu kategoriye dahil olmaz..İlk olarak esmaris26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta İstanbul takımlarına değil su bile vermedik...Belediye de nasibini aldı bu işten....Forza Anadolu...
Yorum
-
Tebrikler Karadeniz Fırtınası. Şampiyonluk yolunda bir engel Atatürk Olimpiyatta bir parazitte Ankara'da geçildi. Yarında Paşamız inşallah bir parazitin daha ipini çekecektir
3 baldız bu hafta 3'ün 1'ini bile alamadılar bundan sonraki haftalarda da aynı performansı bekliyoruz kendilerinden. İnşallah 2. yarı performanslarımızla biz Avrupa kupalarına siz ise şampiyonluğa ulaşırsınız. Haydi rast gele
SENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BİZ , SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIZ !NEFER
Yorum
-
Trabzon adına zor geçeceğini düşündüğüm bir maçtı. Ancak 3-1 alarak, rakiplerinin puan kaybettiği bu haftada puan farkını açmayı bildi. Yürekten tebrikler Trabzonspor...
Bu arada Zulimpiyat nasıl dolar, dosta düşmana gösterdiniz...
Tribün gayet iyiydi, hem ambinas hem tek ses oldu. Aynen devam Karadenizli gardaşlar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum