Bülent Uygun söylentileri var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Allah korusun bay anti-futbol'dan Es-Es'i.İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent Uygun söylentileri var.
Yorum
-
Ula İlker şaka mısın sen bak ilk kez karşı fikirdeyiz.Bu adam sayesinde Bursa küme düştü yanlış mı hatırlıyorumİlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHagi bence iyi bir tercih olur.Ligi tanıyan bir isim ve her zaman iyi futbol oynatmıştır gs'de ve bursa'da oynattığı oyunu beğenmişimdir.
Hagi gelsin bütün gsli futbolculardan ayrı bir yerdedir ayrıca benim için
Gica Hagi
Eminim birçok insan için de öyledir.
Yerlilerden ise Ersun Yanal ve birazda Samet Aybaba harici iyi bir isim göremiyorum boştakilerde.
Yorum
-
Ula o sene küme düştüler ama Hagi Kasım sonunda ayrılmıştı zaten takımdan 3 ay kadar kaldı takımda.Hagi var iken iyi top oynardılar birkaç tane Rumen futbolcuları vardı;Fransineanu ve Ganea vardı iyi futbolculardı.Kısacası Kasım'a kadar kaldı ve kaldığı sürede takım çok başarılı olmasa da ofansif,iyi futbol oynardıİlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla İlker şaka mısın sen bak ilk kez karşı fikirdeyiz.Bu adam sayesinde Bursa küme düştü yanlış mı hatırlıyorum
Ula yoksa ben mi yanlış hatırlıyom
Yok yok iyidir Gica ama Ersun Yanal ile anlaşacaklar gibi duruyor
Yorum
-
Bu adamı bende beğenirdimİlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla o sene küme düştüler ama Hagi Kasım sonunda ayrılmıştı zaten takımdan 3 ay kadar kaldı takımda.Hagi var iken iyi top oynardılar birkaç tane Rumen futbolcuları vardı;Fransineanu ve Ganea vardı iyi futbolculardı.Kısacası Kasım'a kadar kaldı ve kaldığı sürede takım çok başarılı olmasa da ofansif,iyi futbol oynardı
Ula yoksa ben mi yanlış hatırlıyom
Yok yok iyidir Gica ama Ersun Yanal ile anlaşacaklar gibi duruyor 

Tamam işte gittiğini biliyorum zaten.Ama gelmesi hataydı onu demeye çalışıyorum
Yorum
-
Ula iyidir Gica yav sen niye beğenmedin şimdiİlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamı bende beğenirdim
Tamam işte gittiğini biliyorum zaten.Ama gelmesi hataydı onu demeye çalışıyorum
gsye bile o zaman fenerden kadro olarak çok kötü olmalarına rağmen çok iyi futbol oynatıyordu ligi 2. bitirmiş kupa finalinde febeş yapmıştı feneri
Çok severim Hagi'yi Mesutum çok fazla objektif olamıyom onun hakkında
Yorum
-
Takımı hizaya getirecek, şehrin ve ES ES'in değerini, anlamını kavrayabilecek, üç büzük özentisi olmayan, ANADOLU'nun her zaman büyük olduğu bilincine sahip, azimli, cesaretli bir isim olmasını diliyorum.
Bugün Buca ile Alsancak'da maçımız var. Neferlerimiz, Kızılcıklımız, Altesimiz ve İzmirESES'in yorgunluğu için inşallah sahadakiler de ARMA'nın hakkını verir de 3 puanla tanışırız artık. Milletin morali felaket bozuk. Sezon başında ilk beş denildi, geçen yılki takımın üzerine 4-5 futbolcu geldi ve tablo içler acısı...
Batuhan sahada araba pazarlığı yapmaya devam etsin bakalım... Anadolu'nun sabrının sonunu o da öğrenir zamanı gelince... Neyse... Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Biz olmayacaksak -ki bu yıl umudum biraz azaldı- Anadolu'da şampiyonluğun yakıştığı tek kulüp olarak yolunuz açık olsun...
EStanbul'dan sevgiler, selamlar
Boğazın Kırmızı Şimşekleri / (BKŞ)
EStanbul ES La Nuestra* (İspanyolca... İstanbul bizimdir)En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 01.10.2010, 16:38.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum