Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.

Şu videoya bir göz atın; Fenerbahçe'yi ne kadar çok yenmek istediğimiz ortada. Daha önce de yazdım, EsEs'in Fenerbahçe galibiyeti Bülent Uygun'un taktik anlayışından değil, ESES taraftarından geçer. Şimdi susma zamanı, yarın Allah'ın izniyle Fener'i yendiğimizde tekrar konuşuruz...

Trabzonspor bu sene şampiyon...

Yorum

• bülent hoca genelde kaybetmiş!! nedense fener-sivas maçlarında
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Boşverin büloyu..Ben bu maçta Eskişehir taraftarına güveniyorum.Maçı onlar alacak evelallah...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bülo sanki gs teknik direktörü yada ne bileyim eski yöneticisiymiş gibi konuşmuş.
          ulan godoş sanane bu maçtan . sen feneri nasıl yenmeliyim diye düşünsene gerizekalı.

Adam gese isterse puan alir diyor, kendi herhalde nasil kaybederim onun hesabini yapiyor.

Bülö'dan cok süpheliyim acikacasi.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yahu 7 maç var 7 de 7 yaparsak şampiyonuz bize ne Bülo ne demiş şu ne demişten .
            Twitter Adresim

Yorum

• Bülent Uygun her ne kadar sevilmese de iyi Hoca..

Eskişehir'in puan ya da puanlar alacağına inancım tam..

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Boşverin büloyu..Ben bu maçta Eskişehir taraftarına güveniyorum.Maçı onlar alacak evelallah...
                Eyvallah kardeşim gel gel fenerim gelll hiç açımıcak gelll

Yorum

• eskisehir ligde 3. olma durumu oldugundan hem bu maca hemde iki hafta sonraki bizim maca asilacaktir
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi kendi göbeğimizi kendimiz kesmedikçe bu iş olmaz..Eskişehir ilk yarıda ne yaptı hatırlarsın..Fener'den 4 yiyip bize oynadılar..bu iş böledir.Anadolu takımları bizi sevmez..96'da ''Gönüllerin Şampiyonu'' pankartı da sadece taraftarlarındır..yoksa Eskişehir'e kalsaydık yine çelme takarlardı o zaman..
                    Bu tür örneklemelerle herkes kendi istediği sonuca ulaşabilir.Çok değil iki sene önce GSı içerde dışarda yenerken,FBe 10 kişi ile kök söktürüp bir de golümüz verilmemesine rağmen berabere kalırken Trabzona içerde dışarda yenildik,üstelik Eskişehirde 5 yedik.Açıkcası o zaman buradaki bazı Trabzonlu arkadaşların yaptığını,FB ve GS taraftarı bile yapmamışdı.İlkyarıdaki FB maçında daha 1.dakikada penaltıdan gol yiyen takımın defans oynamasını nasıl beklediğinizi de anlamış değilim.Nasıl Eskişehirde sizden 5 yerken Trabzon golü erken atınca mecburen açıldıysak,Saraçoğlunda da aynı şey oldu.Bu kadar basit.Yarınki maçdan da her üç sonuç da çıkabilir ama Eses elinden geleni yapacaktır.Futbolda herşey var,nasıl Trabzon Saraçoğlunda kaybetmişse,Eses de yarın yenilebilir ama bu FB için hiç de kolay olmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      es es iç sahaı puanı 25
                      ezikbahçe dış saha puanı 25

şimdi bu duruma bakıp fenevi oynamadan 3 puan aldı yapan zihniyet gaysenin düşme planlarını yaparken es es in avrupa planlarından niye bahsetmez kime ne anlatıyorum yaaa es es bilirsin sen işini, bilirim senin de bizans düşmanlığını kapılmazsın bizans medyasının gazına içim rahat güvenim tam aldın benden 2 puan ilk yarıda sürpriz olmadı da şimdi mabedin de fenevden aldığın mı sürpriz olacak kapat şu şerefsizlerin ağzını yolun açık olsun es es
                      Bizler,bu satılmış "Güya kendilerini Türk medyası görüp,aslında İst. yalakası olan renkli görsel ve yazılı" medyayı yıllardır biliyoruz,şimdilerde yavaş,yavaş farkına varılmaya başlandı...
                      Yenersek,Fb.nin nasıl yenildiği,yenilirsek nasıl yendiğini,berabere kalırsaksak yine aynı şeyleri konuşup bizleri fıtık edeceklerdir

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buradaki Eskişehirsporluları görünce, bize Eskişehir'de taşları atanlar kim anlayamıyorum doğrusu. ..ne Trabzon Olamazsın Şampiyon tezahüratlarıda cabası. Üstelik bizim tarafımızdan yapılan hiç bir tahrik yokken oluyor bunlar.
                        Maça gelince, inşallah Eskişehir yener ama sanmıyorum.
                        Sadece sunu söyliyeyim,burada yazan renkdaşlar her ne kadar kendi düşüncelerini yansıtıyor olsa bile,kendi forumlarındada saygınlığı olan kişilerdir...Buna kesinlikle emin olmalısın.
                        Tribünlerin her grup lideride "Nefer,Kızılcıklı,Altes ve Açığın sadece sağı sakat olmakla beraber" aynı forumdadır.

Yorum

• İlk olarak bonora tarafından gönderildi
                          Çok yakışıksız değerlendirmeler yapılıyor, eğer yarın Fenerbahçe'yi yenersek bu tür yazı yazanların insan özür dilemesini de beklemek hakkımız diye düşünüyorum.
                          Eskisehirspor eger fe-be'yi yener ise bu tamamen oyuncularinizin özverisi ile olacaktir. Yenmeniz durumunda ben sahsen bülü'den özür dilemek yerine Eskisehirspor'u tebrik etmeyi tercih edecegim.
                          Saygilar.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi kendi göbeğimizi kendimiz kesmedikçe bu iş olmaz..Eskişehir ilk yarıda ne yaptı hatırlarsın..Fener'den 4 yiyip bize oynadılar..bu iş böledir.Anadolu takımları bizi sevmez..96'da ''Gönüllerin Şampiyonu'' pankartı da sadece taraftarlarındır..yoksa Eskişehir'e kalsaydık yine çelme takarlardı o zaman..
                            Tabiki kendi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz,yanlız,"Fener'den 4 yiyip bize oynadılar" dersen yanlış olur.
                            Biz ilk 7 hafta sadece 3 puan alabilmiştik,sadece...
                            Lütfen kardeşim,yazarken dikkatli olalım zira ola ki 10 puanımız olsaydı ilk 7 haftada daha farklı olurdu,yada yine daha farklı olurdu
                            Biz hep ona yanıyoruz zaten.

Yorum

• demli,demli çay içiyorum saat 05,48 maç akşam 7 de ya..
                              Biz fb yi yeneceğiz buna inanıyorum...iki hafta sonrada sizinle oynayacağız,eğer ki bu gün inşallah fener i yenersek bizi kutlayacaklar, iki hafta sonrada sizi konuk edeceğiz eğer sizide yenersek,fb.yi yendiğimiz için bizi kutlayacaklar arkadaşlar tekrar antiliğini göstereceklermidir
                              Benimkisi,sadece önsezi

Yorum

• Başarılar ES-ES..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X