Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esmaris26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    80'li yıllara ait Eskişehir'in yerel bir gazetesinden bir başlık kalmış hatırımda..."Fener'i yenmenin keyfi bir başka".2-1 yenmiştik Eskişehir'de...Sene sonunda biz Avrupa'ya gidelim,siz Şampiyon olun da nasıl olursa olsun demek geliyor içimden..Lakin yenelim şu Bizans'ın en hüllebaz temsizcisini be arkadaşlar,gerçekten keyfi bir başka olur.Allah utandırmasın,Bülent Hoca'yada,futbolcularada çok güveniyorum...

Sanırım 1984 yılıydı,Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi'nin Bardakçı Köyü'nde bir kahvede maç seyrediyoruz..Daha yaşım 15...Daha futboldan pek anladığımız yok,1-2 maça ancak gitmişim,sadece soranlara "ESES'i tutuyorum" diyorum o kadar..Maç gergin..Kahve dolu..son dakika Dobi Hasan golü yazınca yemin ediyorum bütün kahve fırladı "Goolll"diye..O zaman konuşmalardan anlamıştım İstanbul takımlarının Bizans oyunlarını.."çok iyi oldu"diyordu amcalar,abiler.."onlar bize az mı etti,Şampiyonluğumuzu çaldılar"diyorlardı.."onlar olmasın,Trabzon olsun şampiyon"diyorlardı.O zamandan beri hiç sevmedim onları..Ertesi sene Kadıköy'de Sadık Deda'nın uydurduğu 4 penaltı ile 4-1 yenildiğimizde bu sevmemem nefrete dönüştü.Yıllarca uzak kaldık Süper Lig'den 3. liglerde bile ESES'imi kovaladım,nerelere gitmedim ki,yokluğumuzda Süper Lig'de hep Trabzon Şampiyon olsun istedim..İnşallah bu sene o sene olsun...
    Bu ne güzel bir mesajdır .
    Twitter Adresim

Yorum

• Başarılar Es Es.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Fark yemezse iyi, Eskişehirin fenerden puan alacağını sanmıyorum o kıyağı bize yapmazlar...

Yorum

• 1 ve 2 CL ye gidecek, 3 ve 4 uefa ya. CL ye gidecekler kesinleşti gibi, 3. de bursa olur büyük ihtimal onlarda uefa ya gider ancak 4. lük için 3 takım kapışacak : antep kayseri ve ES ES.

antep kupadan elendi es es için kötü oldu, şimdi tek şansları ligde 4. olmak yoksa gidemezler avrupa kupalarına. puan durumuna bakalım :

antep 46
          kayseri 43
          ES ES 42

antep daha şanslı gözüküyor. es es in hata yapmaması lazım her puan altın değerindedir şu dakkadan sonra.. ''toteme devam'', ben ne zaman fb banko alır demişsem adamlar puan kaybetti işte bu yüzden yine fb banko alır diyorum, es es in puan alma şansı yok fb çok rahat kazanır
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            feneri yensin bizle berabere kalsın. aynı hafta fener'de Gaziantep'e yenilsin.

Metin olmayacak bişe değil ama kardeşim sanki çok şey istiyosun gibime geliyor.
            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Buradaki Eskişehirsporluları görünce, bize Eskişehir'de taşları atanlar kim anlayamıyorum doğrusu. ..ne Trabzon Olamazsın Şampiyon tezahüratlarıda cabası. Üstelik bizim tarafımızdan yapılan hiç bir tahrik yokken oluyor bunlar.
              Maça gelince, inşallah Eskişehir yener ama sanmıyorum.

Yorum

• Türkiyenin en karakterli kulublerinden biridir Eskişehirspor.feneri yensin yenmesin.bizi isterse yensinler farketmez,Eskişehirspor kulubu hep TEMİZ SPOR karakteriyle hafızamda kalacak.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bülent Uygun...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak EsEsliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Avrupaya EsEs Şampiyon Trabzonspor..Umutlandık utandırmayın Allah yolumuzu açık etsin...
                    Aminn İnşallah biz Şampiyon olacağız

Sizede Avrupa yolunda başarılar dileriz

ALLAH utandırmasın Aminn
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

bizim araplarlan oynadigimiz maci baskalarida izlemis hayirli olsun

Yorum

• ESES İ hep sevdim hep basarili olsun istedim basarilarina sevindim maclarini izledim Antistanbul duruslarini takdir ettim vee bu hafta sonu neden ESES i cok sevdigimi taraftarida takimida gosterecek aleme Yensede yenilsede yureklerini ortaya koyacaklarina eminim
                        Ataturk stadinin santra cemberine Eses amblemi cizilmis fenevin aklina kazinacak bu mac ve ESES
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ESES İ hep sevdim hep basarili olsun istedim basarilarina sevindim maclarini izledim Antistanbul duruslarini takdir ettim vee bu hafta sonu neden ESES i cok sevdigimi taraftarida takimida gosterecek aleme Yensede yenilsede yureklerini ortaya koyacaklarina eminim
                          Ataturk stadinin santra cemberine Eses amblemi cizilmis fenevin aklina kazinacak bu mac ve ESES
                          Düşünceleriniz için teşekkürler.Ezikleri yenelim hem biz avrupa hem de siz şampiyonluğa bir adım daha yaklaşalım...

Yorum

• Bülent Uygun: Puan alabilir... Neden almasın? Yönetim kaosu, hoca krizi ve üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı Galatasaray; fakat hepsi birbirinden değerli birçok oyuncusu olduğu da gerçek. İyi motive olurlar, bu sıkıntıları 90 dakikalığına unuturlarsa, Galatasaray bu maçtan puanla ayrılacaktır.

Fanatik'te "Galatasaray, Trabzonspor'dan puan alabilir mi ?" adlı başlıktan alıntı...
                            Bu adama güvenim yok!
                            İnşallah utandırır beni!
                            İnşallah!
                            Hamiş

Yorum

• ES ES-fb maçı kolay olmayacak... İlk 30 dakikayı inşallah yüzümüzün akıyla geçersek (İlk yarı gs'ye evimizde 3-1 yenildiğimiz maçtaki gibi mutlaka almalıyız deyip şok yaşamazsak) ben 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. 65'e kadar kalemize getirmeyelim, boğuşalım, Kayseri'deki, Ankara'daki gibi atarız...

Bununla birlikte gs maçını banko görüyorsanız (inşallah yenersiniz) bence bu sizin için iyi olmaz. gs, tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor ve Antalya'dan 3 yeyip evinde beklendiği gibi, fb şampiyon olmasın diye kesinlikle rahat top oynamayacak. Beyler mağlubiyet rekoru kıran bir takımla oynayacaksınız ve dilerim fark yaparsınız ama o maç hiç kolay bir maç olmayacak.
                              Allah size de bize de güç versin...
                              En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 08.04.2011, 03:59.

Yorum

• es es iç sahaı puanı 25
                                ezikbahçe dış saha puanı 25

şimdi bu duruma bakıp fenevi oynamadan 3 puan aldı yapan zihniyet gaysenin düşme planlarını yaparken es es in avrupa planlarından niye bahsetmez kime ne anlatıyorum yaaa es es bilirsin sen işini, bilirim senin de bizans düşmanlığını kapılmazsın bizans medyasının gazına içim rahat güvenim tam aldın benden 2 puan ilk yarıda sürpriz olmadı da şimdi mabedin de fenevden aldığın mı sürpriz olacak kapat şu şerefsizlerin ağzını yolun açık olsun es es
                                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X