Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Es-es bu hafta kendi kendini yedi.
    Birinci golü Baroş'a İvesa al at dedi.İkinci gol birincisinin daha masum olduğunu gösterdi ve Volkan (hadi sağı yok diyelim) topa vurmayıp durdursaydı bile o pozisyon gol olmazdı,üçüncü gol ise bütün seyirci gibi defansın da maçı sadece izlediğini gösterdi.Adam topu çizgide aldı,döndü,bekledi,pas attı,şut çekti,top direkten döndü,altı pasa düştü Servet arkadan koştu topa vurdu ve bunu defans sadece izledi.Yazık oldu.
    O değil cincon iyi moral buldu ona ayrı fitil oldum.

Çabucak toparlanmaları dileğiyle.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• 6s maçında yüzde yüz galibiyet bekliyordum hatta beraberlik bile benim için süprizdi ama hayal kırıklığına uğrattı beni es es.
      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
      #Ziya Doğan

Yorum

• Saat: 14.30'da akın var Bursa'ya akın...
        Bursa'yı yeneceğiz, Bursa'nın mağlubiyeti yakın...

Yorum

• haydi EsEs...

vaktiniz geldi artik, Bursa'dan 3 puanla dönün...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hayırlı galibiyetler

Yorum

• eses bursadan galibiyetle döner inş. deplasman yapacak arkadaşlara hayırlı yolculuklar.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
              A Love..Lİke No Other

Yorum

• Bursa maçının ikinci yarısını izleyebildim hakem sıkıntılı gibiydi,Eskişehirde çok kötüydü böyle maç kaybedilmez tabi sakatlıklarında etkisi oldu...
                Söylesem tesiri yok
                Sussam gönül razı değil.
                adrenalinn

Yorum

• bursa sampiyonlar ligi macina kadar estirir sonra manu bunlarin havasini alir
                  [T][S]

Yorum

• Eskişehir gerçekten çok kötü hoca gidici gibi.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• bu sene es es hayal kırıklığına uğrattı beni.gerçi daha ligin başı.umarım toparlanırlar
                      ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                      #Ziya Doğan

Yorum

• Defans hatti spor toto super ligin standartinda degil rezalet gibi savunmaya sahipler...riza hoca yakinda gider.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Rıza gitmezse es es gidecek .. Ve bunu hiç istemiyorum ..
                          Dozer CemiL

Yorum

• Hoca değişikliği artık şart gibi gözüküyor.Her geçen hafta Es es in zararına.Bir an önce Rıza hoca ile yollar ayrılmalı.

Yorum

• es es yine hayal kırıklığı maçta da olaylar olmuş. eses, bursa ve a.gücü maçları olaysız geçmez artık.
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                              A Love..Lİke No Other

Yorum

• es es 1 0 one gecmesine ragmen bursaya pek bir sey yapamadi onde oldugu maci kaybetti. es es i sikintili gunler bekliyor gibi haftaya iceride alinacak bir maglubiyet riza hocayi goturur gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X