Saolun dostlar,Gönüllerinize sağlık...Gelecek yıl İnşallah dostça,baş başa Şampiyonluğa çekişiriz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Abi eline sağlık..Kalbimden geçenleri yazmışsın.Trabzonspor'u şampiyon olarak alkışlamayı bende çok isterim bu sene için.İlk olarak Bülent Günal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta Bursa'yı yeneriz... Sonra Fenerbahçe.. Bu iki takıma çelme taktıktan sonra tek dileğim, Trabzonspor'un Eskişehir'e ya şampiyon olarak ya da şampiyonluğa iyice yaklaşmış olarak gelmesi. O maç mı ne olsun? Ne olursa olsun ama Trabzonspor şampiyon olsun. Ne güzel olur, Eses'im Bursa'yı ve Fenerbahçe'yi yendikten sonra Trabzonspor'la birlikte Eskişehir'de şampiyonluğu kutlasak, tadından yenmez.. O günler gelince konuşuruz ama, Trabzonspor eğer şampiyon olarak Eskişehir'e gelirse tüm takımın tünel çıkışında Trabzonspor'lu futbolcuları beklemesini, tek tek kutlamasını; taraftarlarımızın ise o kutlu günde Trabzonspor'u ellerini patlatırcasına alkışlamasını dilerim, Bando Eses eşliğinde... Dost, düşman herkes görsün diye... O günleri yaşamak için hadi Trabzon silkin biraz...Hadi..Hadi...
Ayrıca Sivas maçının kazanılması çok önemliydi. 3 puan çıkaramasaydı Trabzonspor işler baya zora girecekti ama 3 puanı aldılar ve kritik bir virajı döndüler. Tebrikler.En son bonora tarafından düzenlendi; 12.02.2011, 18:12.
Yorum
-
Gerçekten Eskişehirspor'a karşı ayrı bi sevgi ve saygım var...Saygının altını çizmek istiyorum...Sevmek ayrı saygı duymak ayrı...Eses'i hem seviyorum hem saygı duyuyorum...Çünkü saygın , saygı duyulası bir şehir ve kulup Eskişehir(spor) , aynı Trabzon(spor) gibi...Diğer 79 ilden daha özeldir bu iki kulüp...Eskişehir'de en fazla tutulan takım Eskişehirspor , Trabzon'da en fazla tutulan takım Trabzonspor....Büyük saygıyı hakeden Trabzonspor zaten zirvelere oynuyor her zaman...Bir diğer büyük saygıyı hakeden Eskişehirspor'u da şampiyonluk potasında görmek dileğiyle...
Valla içimden gelenleri yazdım...
Bir anda açtım sayfayı ve aklımdaki düşünceleri yazdım....
İnşallah Bursa'ya çelme takar Eses...!!!
Başarılar...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
-
bizimkisi tutmadi umarim digerleri tutarİlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haftanın ruyasını
toplu sonuçları gordum
fener 2-2 kayseri
eskişehir 2-1 bursa
sivas 0 - 2 ts
es-es rüyamda götürmüştüm bursayı haydi es-es
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Es-es-es Ki-ki-ki Eski eski Es haydi eskisehir varligini ortaya koy yeter yenilsende fark etmez ama digerleri gibi salma kendini !# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Biz yaparız kaçarın yok bOrsa..İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen yaparsınnnn
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum