Bravo EsEs
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Evet doğru. Kendi aralarında karıştılar maçın başında.İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu reziller kendi aralarında şakalaştı(!) sanırım. Allahım sen Bursaspor taraftarına akıl fikir ihsan eyle. Maçtaydım ve şu adamın yaptığı provokasyon Trabzon'da olsa o bizim deplasman kafesi aşağı iner. Allah'tan Eskişehir stadında taraftarlar arasında tampon bölge denebilecek bir bölge var.
Şinanarideki Top bursa güzeldi
Aşk_ı Şehir
Yorum
-
http://www.facebook.com/video/video....07321&comments
Mutlaka izleyin arkadaşlar
Trabzonlu abilerim, kardeşlerim sever bu tezahüratı
Aşk_ı Şehir
Yorum
-
Adamların taraftarları bile işi öğrenmişler. Rakip taraftarı provake edip sahaya indirmeye çalışıyorlar yada yabancı madde atmalarını sağlamaya çalışıyorlar. Peki amaç ne olabilir geçmişteki Diyarbakır ve Gaziantep maçları en güzel örneklerdir.İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu reziller kendi aralarında şakalaştı(!) sanırım. Allahım sen Bursaspor taraftarına akıl fikir ihsan eyle. Maçtaydım ve şu adamın yaptığı provokasyon Trabzon'da olsa o bizim deplasman kafesi aşağı iner. Allah'tan Eskişehir stadında taraftarlar arasında tampon bölge denebilecek bir bölge var.
Yorum
-
batuhan isimli bezelye beyinliye ve ergice guzel bir asist yapan sezgine ragmen bu mactan eses in puan almasi cok guzel oldu.. bu batuhan nasil bir kisiliktir, ne yapmaya calisir anlayabilen var mi bilmem ama ben anlayamiyorum.. takimi 10 kisi birakmasiyla birlikte coskuyla takimini destekleyen taraftarin tadini kacirdi ve tribunlerde istek birakmadi.. bu kadar olumsuzluga ragmen bizleri yaniltmayan eses e cok tesekkurlerEn son ESER tarafından düzenlendi; 14.02.2011, 02:44.
Yorum
-
Maci izlerken cok hosums gitmisti bu tezahuratİlk olarak KIZILCIKLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.facebook.com/video/video....07321&comments
Mutlaka izleyin arkadaşlar
Trabzonlu abilerim, kardeşlerim sever bu tezahüratı 
tekrar vede kapaliyida gormek cok guzel oldu
Seviyorum ESES seni
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum