Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bravo EsEs
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bugün Eskişehirde TOP patladı arkadaşlar. Siz duydunuzmu sesi?
      Aşk_ı Şehir

Yorum

• Bu reziller kendi aralarında şakalaştı(!) sanırım. Allahım sen Bursaspor taraftarına akıl fikir ihsan eyle. Maçtaydım ve şu adamın yaptığı provokasyon Trabzon'da olsa o bizim deplasman kafesi aşağı iner. Allah'tan Eskişehir stadında taraftarlar arasında tampon bölge denebilecek bir bölge var.

Yorum

• Bu kanlar içindeki herif bildiğin şerefsiz. Resmen taraftarı tahrik etti.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu reziller kendi aralarında şakalaştı(!) sanırım. Allahım sen Bursaspor taraftarına akıl fikir ihsan eyle. Maçtaydım ve şu adamın yaptığı provokasyon Trabzon'da olsa o bizim deplasman kafesi aşağı iner. Allah'tan Eskişehir stadında taraftarlar arasında tampon bölge denebilecek bir bölge var.
            Evet doğru. Kendi aralarında karıştılar maçın başında. Şinanarideki Top bursa güzeldi
            Aşk_ı Şehir

Yorum

• http://www.facebook.com/video/video....07321&comments

Mutlaka izleyin arkadaşlar Trabzonlu abilerim, kardeşlerim sever bu tezahüratı
              Aşk_ı Şehir

Yorum

• Ne olmuş ona öyle Döner mi yemiş enlemesine..?..Bu arada penaltınız penaltı değilse bile sizi kutluyorum...bu çelme iyi oldu Bursa'ya
                ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu reziller kendi aralarında şakalaştı(!) sanırım. Allahım sen Bursaspor taraftarına akıl fikir ihsan eyle. Maçtaydım ve şu adamın yaptığı provokasyon Trabzon'da olsa o bizim deplasman kafesi aşağı iner. Allah'tan Eskişehir stadında taraftarlar arasında tampon bölge denebilecek bir bölge var.
                  Adamların taraftarları bile işi öğrenmişler. Rakip taraftarı provake edip sahaya indirmeye çalışıyorlar yada yabancı madde atmalarını sağlamaya çalışıyorlar. Peki amaç ne olabilir geçmişteki Diyarbakır ve Gaziantep maçları en güzel örneklerdir.

Yorum

• batuhan isimli bezelye beyinliye ve ergice guzel bir asist yapan sezgine ragmen bu mactan eses in puan almasi cok guzel oldu.. bu batuhan nasil bir kisiliktir, ne yapmaya calisir anlayabilen var mi bilmem ama ben anlayamiyorum.. takimi 10 kisi birakmasiyla birlikte coskuyla takimini destekleyen taraftarin tadini kacirdi ve tribunlerde istek birakmadi.. bu kadar olumsuzluga ragmen bizleri yaniltmayan eses e cok tesekkurler
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 14.02.2011, 02:44.

Yorum

• rakibi tahrik edip olay çıkarıp beleşten 3 puan almak amaçları. provakatörlükte üzerlerine yok topişlerin
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak KIZILCIKLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.facebook.com/video/video....07321&comments

Mutlaka izleyin arkadaşlar Trabzonlu abilerim, kardeşlerim sever bu tezahüratı
                        Maci izlerken cok hosums gitmisti bu tezahurat tekrar vede kapaliyida gormek cok guzel oldu
                        Seviyorum ESES seni
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• KIZILCIKLI'nın koyduğu videoyu izlemeyen Fenerli olsun
                          Gönül elbette yenmek isterdi sürüngenleri(dimsah bu da fena olmadı ama..
                          Çırpınma artık Karadeniz, AYAĞA KALK!

Yorum

• @ES ES Baba,

Abi videoyu izleyemiyoruz...Sayfa bulunamadı diyor..

Hakkınızın 3 puan olduğu maçtan 1 puan alsanız da yine de tebrikler

Yorum

• Şinanayi yay ya
                              Twitter Adresim

Yorum

• Tebrikler ve teşekkürler Es Es...
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...