Adamlar Karabük'ü deplasmanda yendi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
-
Herkese selamlar.
Dün akşam deplasmandaki ilk ligteki ikinci galibiyetimizi aldık.Her ne kadar kondüsyon olarak eksik olsakta deplasmandan üç puan ile dönmek güzel oldu.
B.U konusu yüzünden ESES' i artık sevemeyen arkadaşlar olmuş.Bizlerde sevmiyoruz B.U yalnız yapacak birşey yok artık.Gelmeden önce taraftar söylenmesi gerekeni söyledi.Ve artık destek zamanı.Yönetime , B.U veya futbolculara değil sahadaki 11 formaya ,armaya destek zamanı.
Biz sahada 11 arma ve formadan başka hiçbirşeyi görmüyoruz, bu saaten sonra tek düşündüğümüz şey destek. Bu işin öncüşüğünü de E.T.B (Eskişehirspor Taraftar Birliği) yapıyor.
Sizede önerim B.U görmeyin ,görmemezlikten gelin çünkü biz öyle yapıyoruz.
Herkese tekrar selamlarımı yolluyorum.İnşallah Gençlerbirliğini yenip liderliğe oturursunuz.
Yorum
-
aselam.İlk olarak ESESESKİKİKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese selamlar.
Sizede önerim B.U görmeyin ,görmemezlikten gelin çünkü biz öyle yapıyoruz.
Herkese tekrar selamlarımı yolluyorum.İnşallah Gençlerbirliğini yenip liderliğe oturursunuz.
B.U yu hiçbir zaman görmedik zaten.
gençleri yeneceğiz inşallah..
B.U ya rağmen ESES e başarılar..TRABZON
Yorum
-
Maçtan önce başarı dileğinde bulunmuştum galip geldiğiniz için tebrik ederim.
Lig gerçekten çok güzel oldu.
1) Trabzonspor
2) Bursaspor
3) Kayserispor
4) Antalyaspor
Tek üzüldüğüm nokta Rıza Çalımbay yüzünden biz ligte 12. sıradayız.Bizim bu sene en azından ilk 5 te olmamız gerekiyordu.Neyse herşey bitmiş değil 2 haftadır 3 puan serisi yakaladık.Bu hafta ag ondan sonraki haftaya da fb ile oynayacağız bu iki maçtan da galibiyet alırsa lig bizim açımızdan dahada güzel olacak.
Yorum
-
Öncelikle ligte hakettiğiniz yere oturduğunuz için tebrik ederim ve başarılar dilerim. Biz de İBB ve Karabük ile nefeslendik inşallah Ankara ile öksürüp iyice rahatlayacağız. EStanbul'daki şimşekler olarak da yuvadan gelecek olan ağabey ve kardeşlerimizle Kadıköy'den 1 puanla çıkacağız inşallah.
Bir konu var... Bu B.U. olayı... Değerli kardeşlerim eğer B.U. için ES ES'i seviyorsanız bu beni üzer. Benim ya da birçok gönüldaşımın Trabzon'a duyduğu sevgiyi de saygıyı da isimler değil mazisi ve duruşu doğurmuş, büyütmüştür. O takımın başına İsrail'in en tepesindeki Netenyahu bile gelse ES ES benim için ES ES'tir.
O isim gelir ve görevini yaparsa kalır, yapamazsa o da gider. Kim gibi Rıza hoca gibi. Birbirimize sevgimiz saygımız olacaksa bu koşulsuz ve bağımsız, bağlantısız olmalıdır bence. Bu arada BKŞ olarak (Boğazın Kırmızı Şimşekleri-2001) kalabalık yapmadan Beşiktaş maçına gelmeyi düşündüğümüzü söylemek isterim.
Geçen yıl İnönü'de 1607 ES ES içinde sizden bir kardeşimiz vardı formasıyla. Bizi mutlu etti. Biz de sizi mutlu edelim dedik. İnönü'de inşallah omuz omuza...
Yorum
-
Eskişehir'e sempatimden azalma olmaz bu konuda yönetim yanlış yapmıştır. Taraftar ses çıkarmasa bir nebze derim ki tamam onlarda doğru görüyor bu yanlışı ama adamlar gerekeni yaptı..
Seçimde de yönetimin işlerini onaylamazlar başka bir yönetim seçerler..
B.U var diye çok sorun olmaz benim için görmezden gelenlerdenim bende..
Çok konuşmasa bari..
Yorum
-
Bülent Uygun u tarihin hiç bir döneminde sevmemiz mümkün değil. Ama Eskişehir e nefes aldırdığı için bir nebze memnunum.Sivasta önemli işler başardı ama sonra tepe taklak oldu. Eskişehir umarım Bülent Uygun a fazla bağlanmaz. Bağlanmazdan kastım Sivas ın yaptığı gibi koşulsuz itaat. Denge sağlanırsa başarılı olabilir diye düşünüyorum.
Bu arada EsEsBaba bu İnönü ye gelme işini anlamadım. Ligin 2.yarısındaki Bjk maçına mı ?
Yorum
-
-
Nefer-Kızılcıklı-Altes onların hepsi kardeş... Eskişehir'de her şey yolunda, hatta tüm oluşumlar, yuvadaki üç büyük grupla birlikte Eskişehirspor Taraftarlar Birliği(ETB) sürecini başlattı. Merkezileşme ve içerde, dışarda ARMA'ya halel getirmeden her türlü birlik şiarıyla yürüyorlar. Yuva(merkez) sağlam olursa, biz de(dallar) daha sağlam oluruz. Bu hafta AQ ile oynayacağız. Yenersek ki AQ çok kötü... Bursa'dan evinde 5 yedi...
Kadıköy'den en az 1 puanla çıkarız.
Trabzonspor'a şampiyonluk yolunda kalpten başarılar...
Yorum
-
şu deplasman tribününe sürekli salça olan grupçuk hakkında ne düşünüyorsunuz ? çok fuzuli insanlar toplulugu..İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNefer-Kızılcıklı-Altes onların hepsi kardeş... Eskişehir'de her şey yolunda, hatta tüm oluşumlar, yuvadaki üç büyük grupla birlikte Eskişehirspor Taraftarlar Birliği(ETB) sürecini başlattı. Merkezileşme ve içerde, dışarda ARMA'ya halel getirmeden her türlü birlik şiarıyla yürüyorlar. Yuva(merkez) sağlam olursa, biz de(dallar) daha sağlam oluruz. Bu hafta AQ ile oynayacağız. Yenersek ki AQ çok kötü... Bursa'dan evinde 5 yedi...
Kadıköy'den en az 1 puanla çıkarız.
Trabzonspor'a şampiyonluk yolunda kalpten başarılar...
Yorum
-
Açığın sağ tarafını kastediyorsun sanırım. Oradaki taraftar da bizlerin gönüldaşıdır, fuzuli ifaden bizi incitir, bir daha böyle bir şey dememeni rica ederim.
Trabzon'un farklı tepkiler gösteren taraftarı hiç olmamış mıdır, elbette olmuştur ama bu onların fuzuli olduğunu göstermez; sadece biraz daha kanları hızlı akıyor denebilir.
Açığın sağ tarafına, özellikle deplasman tribünüyle muhabbet etmek için gelen bir kitle var, bu konuda sana katılıyorum.
Şampiyonluk yolunuzun açık olmasını yürekten diliyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum