Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• organizasyon esksikligi nedeniyle eskişehirden trabzona gidemedik malesef ilk defa bir deplasmanda takımımızı yanlız bırakıyoruz cevre illerde yasayan renktaşlrımız giderse bilemem ama kesin olarak bildigim eskişehirden herhangi bir organizasyon yok malesef

Yorum

• İlk olarak lord of eses tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      organizasyon esksikligi nedeniyle eskişehirden trabzona gidemedik malesef ilk defa bir deplasmanda takımımızı yanlız bırakıyoruz cevre illerde yasayan renktaşlrımız giderse bilemem ama kesin olarak bildigim eskişehirden herhangi bir organizasyon yok malesef
      Ktü'de okuyan Eskişehirsporlu arkadaşlar gidecekler. Benim Eskişehir'den bir arkadaşım var Giresun'da yaşıyor. O da gider muhtemelen. Sayı olarak kaç kişi olursunuz bilmiyorum ama keşke organizasyon olsaymış. Gerçi zaman, fiyat, şartlar bu haftalık Trabzon deplasmanını zor kılıyor, malum Trabzon'un yeri itibariyle fazla Esesli de yok civarda. Gene de inşallah hatırı sayılır bir sayı yakalanır. Trabzon'da deplasman tribünün hep boş kalması çok can sıkıcı.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Eskişehirspor a tepki falan gösterilmez nereden çıktı bu ? Geçen sene kötü ağırlandık(ben de ordaydım) ama öyle bir hava yok şu an.

Yorum

• BİR RENKTAŞIMIZIN FORUMUMUZDA ŞU ANDA YÖNETİM YÜZÜNDEN DÜŞTÜGÜMÜZ DURUMU ANLATAN GÜZEL Bİ YAZI

yönetim hakkında pek konuşmam.. geçmişten gelen alışkanlıktan ötürü..
          ne yazarsak yazalım bu sayfalarda bizim yönetimle olan ilişkilerimizden dem vurulacağı için..
          neyse sadede geleyim, ilk defa yazıyorum yönetimle ilgili..
          çünkü artık kaldıramıyorum şu son yıllarda olup bitenleri..
          bu takımı bataklıktan aldık süper lige çıkardık diyorsunuz..
          evet ikinci lig b klasmanı bir bataklıktı, ama bu gün içinde olduğumuz batak kadar pis kokmuyordu.
          anadolu efsanesi kırmızı şimşeklerdik biz. bambaşka bir duruşumuz vardı, enkaz halindeydik ama hala mağrurduk.
          başımız dikdi, sahada kaybetsekte eskişehirsporu eskişehirspor yapan o ruhu muhafaza ediyorduk.
          tribünlerde ise zaten hiç teslim olmadık.
          ikinci lig b klasmanı bataklığı diyorsunuz, orası bataklık değildi be.
          evet sahalar çamurdu, formalarımız dandikdi, göğüs reklamları dandikti,
          gittiğimiz stadlar dandikdi, ama hep başımız dikdi.
          peki ya şimdi?
          türk telekom lig a'ya çıktıktan sonra bu takımın neyi varsa hepsini söküp aldınız.
          isimlere değil bu söylediklerim, mantaliteye..
          süper lige çıkacaz, avrupaya gidecez falan olacak filan olacak dümenleriyle bu takımın,
          bütün karizmasını yerle bir edenlere sözüm.
          kulübün başına siyasetçileri musallat ettiniz, onları unuttuk, sineye çektik.
          yalana gerek yok özlemiştik çünkü başarı görmeyi.
          süper lig heyecanı unutturdu. zaten seçimlerdede eskişehirsporu kullanmaya çalışanlar istediklerini alamadı.
          her başarı isteyen kulübün yönetimleri tarafından yapılan klişe açıklamaları yaptınız.
          efsane geri dönecek kelamlarında bulundunuz.
          efsaneyi yok ederek nasıl geri döndüreceksiniz çok merak ediyorum.
          neyse, anlık başarılarla büyük umutlar saçtınız, medyada yer işgal ettiniz.
          eskişehirspor sayesinde tanınırlığınız arttı, iş hayatınızada sosyal hayatınızada büyük katkılar sağladınız.
          takım ilk sene ligde zar zor kaldı. olur böyle şeyler dedik. normaldir.
          ikinci senemiz çok güzel başladı. gene sözler vardı, stadyumla ilgili olsun, hedeflerle ilgili olsun.
          takım hedefine çok yaklaştı, ama sonradan öğrendik ki o başarıyı yakalasaydık
          hakettiğimiz ödülü alamıyormuşuz lisansımız olmadığı için.
          hepimizin aklına son haftalardaki puan kayıpları geldi. acaba dedik, olmaz dedik.
          ama biliyorduk yani içerden frene basılmıştı ortadaydı. dediğim gibi sustuk.
          stadyumla ilgili pek somut bir gelişme olmadı, skorboardla, reklam tabelasıyla, çimle geçiştirdiniz.
          çok homurdandık ama genede tam manasıyla yüklenmedik.
          bu sezona başladık. son derece kaliteli bir kadro kuruldu, bütün şehir bursasporun başarısından sonra şampiyonluk beklentisine girdi.
          ki girilmeyecek gibide değildi hani, kağıt üzerinde destanlar yazar bu takım.
          ama ne oldu, takım her hafta başka bir kaosa sürüklendi.
          türlü türlü dedikodular ortaya çıkmaya başladı.
          endişeyle izledik olup bitenleri, bazılarımızın dilinden hiç düşmeyen tek kelime "destek"ti.
          biz desteğimizi verelim tribünde, takımın morali bozulmasın.
          o da olmadı. susalım dedik, anlarlar belki. sustuk gene olmadı.
          hoca gitti, kimisi sevindi kimisi eleştirdi. iddialı teknik adamların isimleri yazıldı çizildi.
          ama son derece çirkin bir şekilde rabıtası kirli bir adamı takımın başına getirdiniz.
          bazılarımız gene "destek" dedi. bazısı eleştirdi.
          bu günlere geldik sonunda. gördüğümüz manzara çok güzel.
          takım içi gruplaşmalar, disiplinsiz davranışlar, rahatsızlık veren bir hoca.
          ve o hocanın başındaki soruşturma belası. takım kaptanınında adının karıştığından hani.
          sonra hafta sonu bir topçun haksız yere kırmızı kart görmüş, arkasındayız diye tek bir açıklama yok.
          olaylarla ilgili zaten ağızları bıçak açmıyor, duyulanlara göre bulgaristanlarda geziliyor.
          eskişehirspor efsanesine lig a'ya çıktığımızdan bu yana hafif hafif vurulan bıçak yaraları,
          şimdi seriden geliyor. her hafta bir yara alıyoruz, her hafta kederleniyoruz.
          beyler bu taraftar salihliyle ünyeyle oynarken bu kadar kederlenmedi be..
          sizce burda komik bir durum yokmu?
          bataklıktan çıkardınız takımı, neyin içine soktunuz tekrar soruyorum.
          cevab verebilecekmisiniz buna erkek gibi.
          yoksa hala o biz olmasak bu takım burlarda olmazdı pozlarında ısrarcımı olacaksınız.
          tekrara düşmüş olsakta, keşke çıkarmasaydınız be kardeşim takımı.
          gerçi sizin işler kelek olurdu ama hiç değilse bizim kafamız rahat olurdu.
          eskişehirspor can çekişiyor şuanda. eskişehirspor sıradanlaşıyor.
          eskişehirsporun kelimelere dökemeyeceğim o ruhu yok ediliyor.
          ve bu forumdan arkadaşlar çıkıp diyorlar ki,
          aman kardeşim düşücez. destek verelim. düşersek çok kötü olur vesaire.
          biz yüreklerde küme düştük arkadaşım. uyanın artık. buna taraftar olarak bizimde çok katkımız oldu,
          eyvallah inkar etmeyiz, ama bu olanlar. bunların izahı yok.
          anadolunun herhangi bir yerindeki 50lili yaşlarındaki insanlar neler düşünüyor kimbilir.
          sırf başkaldırısına vurulduğu o takımın şuanki halini görünce.
          hani tabiri caizse seksen öncesi devrimcisi, şimdilerin liberalleri gibi olduk.
          nasıl kazanacağız geri itibarımızı?
          itibar puanla kazanılmıyor biliyorsunuz. transferle falanda değil.
          duruşla kazanılıyor.
          neyse çok uzattım galiba,
          bunları yazma sebebim alıntıdaki açıklamalardır.
          eskişehirspor kulübü olarak hocamızın ve futbolcumuzun arkasındayız deme cesareti göstermişsiniz tebrik ederim.
          ama taraftarın karşısındasınız. uyanık olun artık.
          istanbuldaki abilerinize özenmeyin. eminim akıl alıyorsunuzdur, nası yaparız nası sustururuz gibisinden.
          susturamazsınız. ya adam gibi işinizi yaparsınız, tribünler susar. yada gidersiniz.
          gitmeye pek niyetiniz yok gözüküyor, gün olur devran döner. herşeyin hayırlısı olur demek kalıyor bizede.
          ha unutmadan haksız yere kırmızı kart gören sezerin de arkasınd duruverin bir zahmet.
          hani o kadar emeği var çok görmeyin garibe.
          neyse fazla uzatmayalım artık, şanlı eskişehirsporun mazisinde kara bir lekesiniz.
          bizlerde yani taraftarlar, bu olanlara göz yummaya devam ettiğimiz müddetçe,
          lekenin büyümesinde en büyük destekçiniziz ne yazıkki.
          ama takım düşücek kardeşim nabalım, bi 12 sene daha kaldıramayız aman aman.
          boşverin herşeyi hadi "destek"..

Yorum

• Bu sene ilk kez başarılar Es Es diyemiyorum
            Twitter Adresim

Yorum

• Bundan sonraki tüm maçlarınızda başarılar diliyorum...
              Bizim şampiyonluk umudumuz yoksa siz şampiyon olun Trabzonspor...

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bundan sonraki tüm maçlarınızda başarılar diliyorum...
                insallah hepberaber kutlariz sezon sonu...

bursanin yerinde keske ESES olsaydi...

insallah oda olacak...

Yorum

• İlk yarısı sıkıcı ama 2. yarısı hayli hareketli geçti...

Son anlar hele çok fenaydı.

Şans iki takımdan yana da olmadı...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• alınan 1 puan sevindirici dünde dediğim gibi 3 olsa dünya bizim olurdu.. lig başladıgından beri mükemmel bir futbol oynuyordu trabzonspor.. bizim artık şampiyonluk yolunda bir umudumuz kalmadı imkansız zaten =) şu saatten sonra istediğim tek şey tabzonsporun şampiyonluğu göğüslemesi.. bundan sonra maçlarda karadeniz fırtınasına başarılar...
                    ESparta
                    ısparta'nın kırmızı şimşekleri!!!

Yorum

• Sezon sonunda hep beraber Trabzonsporun şampiyonluğunu kutlamak dileğiyle gönülden başarılar fırtına...

Yorum

• İlk olarak EsEsliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezon sonunda hep beraber Trabzonsporun şampiyonluğunu kutlamak dileğiyle gönülden başarılar fırtına...
                        İlk olarak Mc_PrOdAtOr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alınan 1 puan sevindirici dünde dediğim gibi 3 olsa dünya bizim olurdu.. lig başladıgından beri mükemmel bir futbol oynuyordu trabzonspor.. bizim artık şampiyonluk yolunda bir umudumuz kalmadı imkansız zaten =) şu saatten sonra istediğim tek şey tabzonsporun şampiyonluğu göğüslemesi.. bundan sonra maçlarda karadeniz fırtınasına başarılar...
                        İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bundan sonraki tüm maçlarınızda başarılar diliyorum...
                        Allahınıza kurban

Bülent'e rağmen başarılar Es - Es
                        Twitter Adresim

Yorum

• teşekkürler es-es li kardeşler

Yorum

• Sürpriz oldu alınan 1 puan. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İki takım da biraz becerikli olsa 3 puanı alırdı ama maçın hakkı buydu.

Trabzonspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar. Umarız sezon sonu ipi göğüsleyen taraf siz olursunuz.
                            Medya tarafından, İstanbul takımı tutmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimizin takımına sahip çıkmanın onuru ve gururu içerisindeyiz!

''Başka?'' diye soranlara inat SADECE ESKİŞEHİRSPOR!

Yorum

• Ziya Doğan'ın mantalitesinin artık sağlam bir rakibi var türbülentin 7 fedaisi.

7 kişi çakılı savunma.Tek eksik hücumda mehmet yıldız gibi bir boğa olmaması.Sezon sonu onu da alır tam olur.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bundaki sonraki maçlarda Es-Es'li kardeşlerimize bol şans.
                                Umarım ilk 10'da güzel bir yerde tamamlarlar ligi.
                                Beraber şampiyonluğumuzu kutlarız burada.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X