Süper Ligde olupda bende formasi olan tek kulüb Eskisehirspora Trabzonspor maci haricinde basarilar diliyorum
dilerim bülodan kurtulur adam gibi yönetim ile bir gün sampiyonluga oynarsiniz
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
5 maç kayıpsız olmalı.Futbolcular eminim bunun bilincindedirler.
Dostluk çerçevesinde bir maç olsun.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Bülent Uygun'un kirli ellerini Eskişehirspor'umuzun üzerinden çekmesini bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz. Fakat yönetimden şimdilik böyle bir hamle yok. Bizde takımın zarar görmemesi adına sabrediyoruz. Şu kötü günleri atlatalım da, gerekeni yapacağız Eskişehirspor'un gerçek sahipleri olarak.
Bütün Trabzonsporlular'ın Kurban Bayramı'nı kutluyorum.
Medya tarafından, İstanbul takımı tutmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimizin takımına sahip çıkmanın onuru ve gururu içerisindeyiz!
''Başka?'' diye soranlara inat SADECE ESKİŞEHİRSPOR!
Ben Eskişehirspor'a Bülent Uygunu zaten yakıştıramıyorum, bir de yaptıkları ahlak sınırlarına sığmadığı tescillenmesine rağmen hala o adam nasıl o takımın başında, anlamak güç...
muhtemelen Bursa'ya karşı küfürlü tezahürat olacaktır Es Es'de katılır tahminim..Hani belki bizimkilerin Es-Es ile olan geçmişteki olayları unutmasını saglar bu durum
eses de sevmedigim tek olay sefil bulo isimli futbol logari.. eses i severim ve insallah guzel bir mac olur. bu macin oyle cantada keklik bir mac olmayacagina eminim. gecen hafta yarma seftalispor macindan once hepimiz rahattik. biliyorduk topkekimizi afiyetle yiyecegimizi.. bi kac tane seftali kurtcugu karin agrisi yapsa da istegimizi her zamanki gibi altik seftalispordan yanliz bu macin daha zor gececegini dusunuyorum, hafta ici kilit oyuncularimiz yuksek tempolu bir milli mac yapti ,bu en buyuk dezavantajimiz..
Yorum