Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ah Es-Es ahh )
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• son dakikada maçı kaybedebilirdikte kazanabilirdikte .sağlık olsun...

Yorum

• Bize karşı oynadınız diye demiyorum ama Es Es'e böyle savunma futbolu yakışmıyor. Elbette puan ya da puanlar lazım. Ama azıcık tempolu oynar bir takım, oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışır falan...
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Geçen sezonun 2.yarısında Eskişehir'de oynanan 1-0 kazandığımız maçta da Trabzonspor ''Çanakkale Geçilmez''i oynamıştı ama biz bundan bahsetme gereği duymadık. Sonuçta gereksiz sertlikler olmadığı sürece bu da bir futbol sistemidir, bize de saygı duymak düşer. Trabzonspor'a rakip olan takımlar artık kapanıp, kontra deneyecektir. Trabzonspor'un kapalı savunmaları açmayı öğrenmesi lazım. Alanzinho, Yattara ve Colman gibi önemli oyuncuların yetersiz performansı puan kaybına neden oldu bana göre. O yüzden Trabzonspor taraftarının bizim futbolumuzu eleştirmek yerine ''bu tür rakipleri nasıl çözeriz?'' diye düşünmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Çünkü bu ligde oynanan futbolun kalitesi belli. Ofansif oynayan bir kaç tane takım var. Geçen sezon Bursaspor çok mu atak oynadı? Rakibin açıkları üzerinden sonuca gittiler hep. Biraz da kadro kalitesiyle alakalı bu oyun sistemi. Sonuçta elimizde süratli, topla içeri girebilecek bir forvet yok. Tello, Pele, Batuhan gibi adamlar da yetersiz performans sergiliyor sezon başından beri. O nedenle bu futbolu oynamaya mecburuz. Zaten bize iyi futboldan çok, ilk yarıda toplanması gereken 18-20 puan lazım. İyi futbolu, alt sıralardan kurtulduğumuzda düşünürüz.
          Medya tarafından, İstanbul takımı tutmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimizin takımına sahip çıkmanın onuru ve gururu içerisindeyiz!

''Başka?'' diye soranlara inat SADECE ESKİŞEHİRSPOR!

Yorum

• Bu hafta senin söylediğin futbolu Antep size karşı evinde oynamaya çalışacak İlhan kardeşim ve ne olacak biliyor musunun? Onlar sizin kaleye gelirken siz onların kalesine meşin yuvarlağı 3 kez yuvarlamış dönüyor olacaksınız.
            Sizin forumda bitmiş dediğiniz Yattara gibi bir adam bizim şu an ileri ucumuzda yok. Batuhan mı? Ümit mi? Jay Jay mi? Forvetsiz bu kadar oluyor, seni anlıyorum...
            Antep'i yendikten sonra bence yine konuşalım, Allah iki camianın da yolunu açık etsin. Sizin şampiyonluk, bizim şu alt cenahtan bir an önce yukarılara çıkma yolumuz açık olsun.
            Manisa'yı mutlaka yenmemiz lazım.

Yorum

• Eskişehirspor'u tebrik ederim. Sahada ne yapmaya çalıştığını bilen, çok sağlam mücadele eden bir takım vardı. İkinci yarı topa daha çok sahip olan takım bizsek de Es-Es'in daha net pozisyonları oldu ve maç bence onların hakkıydı. Bu mücadeleyi sezon başından beri göstermiş olsalardı şu an İBB'nin yerinde olabilirlerdi.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Oyuncu yapısına ve futbolcu eksiklikleri olmasaydı Eskişehir böyle oynamazdı bence.

Bundan sonraki maçlarınızda başarılar Es-Es.

Yorum

• Bu arada maçta göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkürler. Maçta duyduğum tek küfür, maçın gergin anlarında çıkan ve 1 dk geçmeden kesilen cılız ''Haydi haydi haydi Allah Aşkına!'' tezahüratıydı. O da olmasa daha iyi olurdu tabi ki ama sonuçta her maçta, her stadda olan maçın gerginliğine göre gelişen birşey bu da. İkinci yarıdaki maçta aynı misafirperverliği göstereceğimizi düşünüyorum. Sizin şampiyon olmanızı isteyen birkaç camia varsa birisi de biziz. Yolun açık olsun Karadeniz Fırtınası... 7 Geliyor 7...
                  Medya tarafından, İstanbul takımı tutmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimizin takımına sahip çıkmanın onuru ve gururu içerisindeyiz!

''Başka?'' diye soranlara inat SADECE ESKİŞEHİRSPOR!

Yorum

• Tebrikler Eskişehir.Tarihe altın harflerle yazılacağınızı unutmayın.Zira 2010-2011 sezonunda Trabzonspor'dan puan alabilen takımlar iki elin parmağını geçmeyecek Yolunuz açık olsun.İnşallah ilk 10 içinde bitirirsiniz ve size şu UYGUN olmayan teknik direktörü (bana göre değil) gönderirsiniz.

Yorum

• Yalnız bir yanılgıya düşülmesin..

1-0 ES-ES'in kazandığı maçta maçın daha başında 10 kişi kalmıştık.

Bunun neticesinde açılmamak son derece doğrudur.

11'e 11 ken hele de maç 0-0 iken Çanakkale Geçilmezi oynamaz bordo mavi...

Tekrar tebrikler 1 puan için. Başarılar.
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Daha kritik maçlara sahne olacak 2.yarıda rakiplerimizden de en az 1'er puan alarak ligdeki yolunuza devam etmenizi ve bir an önce toparlanmanızı can-ı gönülden diliyorum.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• 4'te 4 yapıp ilk yarıyı en az 5 puan farkla lider bitireceksiniz..
                          Fener'e dikkat edin ama... Bursa ve Kayseri'nin ikinci yarı ivmesi bence düşecek.
                          İkinci yarının ortasında febiklerle kafa kafaya geleceksiniz.
                          Ancak şampiyon bence yürekten söylüyorum bunu, siz olacaksınz.

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4'te 4 yapıp ilk yarıyı en az 5 puan farkla lider bitireceksiniz..
                            Fener'e dikkat edin ama... Bursa ve Kayseri'nin ikinci yarı ivmesi bence düşecek.
                            İkinci yarının ortasında febiklerle kafa kafaya geleceksiniz.
                            Ancak şampiyon bence yürekten söylüyorum bunu, siz olacaksınz.
                            Bende böyle düşünüyorum.. Eskişehir de umarım 2. yarı ile birlikte çıkışa geçer..

Yorum

• Şehrine ve şehrinin takımına ihanet etmeyen ve futbol kültürüne sahip iki isyankar grubuz siz ve biz. Başka diyenlere inat siz sadece Trabzon, biz sadece EsEs diye haykırdık yıllarca ve haykırmaya devam ediyoruz. Sahadaki mücadele sonuna kadar olacak kora kor, dişe diş ama bizler maç bittiğinde diyeceğiz ki "İşte Trabzonspor Anadolu devriminin bayraktarı!" ve Sizlerinde "İşte Eskişehirspor Anadolu devriminin mimarı!" dediğinizi bileceğiz. İşte bu karşılıklı saygı bağlayan bizleri bir birimize ve bu iki "gerçek" yaşatacak bu devrimi. Tüm Trabzonlu dostlara selam eder, şampiyonluk yolunda başarılar dilerim. Yaşasın şehrine ihanet etmeyen Anadolu...
                              SENDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ OLMAYAN BİZ , SENDEN BAŞKA HERŞEYİ OLANLARA ACIRIZ !
                              NEFER

Yorum

• Benim mesajımı yanlış yorumlamayın lütfen. Ben neden öyle oynuyorsunuz demedim. Benim görmek istediğim Es Es sahada esmeli diyorum. Bizim geçen sene savunma yaptığımız doğru değil. Yok eğer öyle düşünüyorsa bana cevap yazan arkadaş ilk yarıda 10 kişi kaldığımız gerçeğini de gözardı etmemeli. Kaldı ki mesele bu değil. Ve ben mesajımda "bize karşı oynadınız diye demiyorum" diye bir ibare kullandım.

Şu ligde Trabzonspor'dan sonra şampiyon olmasını istediğim 1-2 takımdan birisi olarak gördüğüm Es Es'in tempolu ve atak oynayarak maç kazanmasını yeğliyorum. Bu sezon kadro zaafiyetleri vs olabilir anlarım. Devre arasında doğru takviyeler ile umarım benim ve bir çok Es Es taraftarının arzu ettiği gibi oyunu rakip alana yıkan, tempolu oynayan bir Es Es izleriz.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X