Başarılar Serkan, tekrar görüşürüz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
başarılar...Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
Başarılar Serkan.Sınavı kazanmış olarak aramıza tekrar dönmen dileğiyle.İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım;
BMN'ye yaklaşık 2,5 ay önce üye oldum. Bugün ise ayrılıyorum. KPSS sınavlarına hazırlandığım için beni derslerden alıkoyan herşeyden elimi eteğimi çekiyorum. Sadece ve sadece gireceğimi sınavlara odaklanmak istiyorum. Bu yüzden kendi forumum dahil her türlü internet mecrasından ayrılıyorum. Bugüne kadar 250'yi aşkın mesaj yazdım. Eğer bu mesajlar içerisinde herhangi birinizi üzdüm veya kırdımsa affola! Yanlış bir söz söylediysem affola! Burada olduğum süre içerisinde zevkli ve keyifli paylaşımlarda bulunduk. Karşılıklı saygı esasına dayalı tartıştık, konuştuk. Buradan güzel anılarla ayrılıyorum. Hayatım boyunca hep saygı ve sevgi ile anılmak istemişimdir. Bunun için mücadele ederim. Umarım burada da saygı ve sevgi içerisinde anılırım.
Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Eğer varsa benim herhangi bir hakkım? Helal olsun...
Hedefini gerçekleştirmiş bir insan olarak tekrar buraya katılmayı arzu ediyorum. O zamana kadar hoşça kalın.
Kendinize iyi bakın! Allaha emanet olun!
Serkan
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
yolun açık olsun eskişehirli arkadaşım hatta kardeşim, işte bana göre beyefendilik bu.... senin bu haline ben bu yaşıma rağmen özeniyorum seni tebrik ediyorum yeni çizdiğin yolda sana bütün samimiyetimle başarılar diliyorum... güle güle kardeşim.İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım;
BMN'ye yaklaşık 2,5 ay önce üye oldum. Bugün ise ayrılıyorum. KPSS sınavlarına hazırlandığım için beni derslerden alıkoyan herşeyden elimi eteğimi çekiyorum. Sadece ve sadece gireceğimi sınavlara odaklanmak istiyorum. Bu yüzden kendi forumum dahil her türlü internet mecrasından ayrılıyorum. Bugüne kadar 250'yi aşkın mesaj yazdım. Eğer bu mesajlar içerisinde herhangi birinizi üzdüm veya kırdımsa affola! Yanlış bir söz söylediysem affola! Burada olduğum süre içerisinde zevkli ve keyifli paylaşımlarda bulunduk. Karşılıklı saygı esasına dayalı tartıştık, konuştuk. Buradan güzel anılarla ayrılıyorum. Hayatım boyunca hep saygı ve sevgi ile anılmak istemişimdir. Bunun için mücadele ederim. Umarım burada da saygı ve sevgi içerisinde anılırım.
Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Eğer varsa benim herhangi bir hakkım? Helal olsun...
Hedefini gerçekleştirmiş bir insan olarak tekrar buraya katılmayı arzu ediyorum. O zamana kadar hoşça kalın.
Kendinize iyi bakın! Allaha emanet olun!
Serkan
ALLAH,, EN BÜYÜK.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

İnşallah kazanırsın kpssde istediğin yeri. Yaşasın Anadolu kardeşliği.
Yorum