Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başarılar Serkan, tekrar görüşürüz.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Başarılar Serkan.Umarım hedefine ulaşırın.
      Alışmıştık Eskişehir haberlerini senden almaya.
      Sen ağlat biz severiz seni...
      Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
      ts_mania

Yorum

• Başarılar Serkan..

Yorum

• Tez dönebilmen dileğiyle Serkan kardeşim..

Başarılar..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• başarılar...
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Değerli ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım;

BMN'ye yaklaşık 2,5 ay önce üye oldum. Bugün ise ayrılıyorum. KPSS sınavlarına hazırlandığım için beni derslerden alıkoyan herşeyden elimi eteğimi çekiyorum. Sadece ve sadece gireceğimi sınavlara odaklanmak istiyorum. Bu yüzden kendi forumum dahil her türlü internet mecrasından ayrılıyorum. Bugüne kadar 250'yi aşkın mesaj yazdım. Eğer bu mesajlar içerisinde herhangi birinizi üzdüm veya kırdımsa affola! Yanlış bir söz söylediysem affola! Burada olduğum süre içerisinde zevkli ve keyifli paylaşımlarda bulunduk. Karşılıklı saygı esasına dayalı tartıştık, konuştuk. Buradan güzel anılarla ayrılıyorum. Hayatım boyunca hep saygı ve sevgi ile anılmak istemişimdir. Bunun için mücadele ederim. Umarım burada da saygı ve sevgi içerisinde anılırım.

Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Eğer varsa benim herhangi bir hakkım? Helal olsun...

Hedefini gerçekleştirmiş bir insan olarak tekrar buraya katılmayı arzu ediyorum. O zamana kadar hoşça kalın.

Kendinize iyi bakın! Allaha emanet olun!

Serkan
              Başarılar Serkan.Sınavı kazanmış olarak aramıza tekrar dönmen dileğiyle.
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Değerli ağabeylerim, kardeşlerim ve arkadaşlarım;

BMN'ye yaklaşık 2,5 ay önce üye oldum. Bugün ise ayrılıyorum. KPSS sınavlarına hazırlandığım için beni derslerden alıkoyan herşeyden elimi eteğimi çekiyorum. Sadece ve sadece gireceğimi sınavlara odaklanmak istiyorum. Bu yüzden kendi forumum dahil her türlü internet mecrasından ayrılıyorum. Bugüne kadar 250'yi aşkın mesaj yazdım. Eğer bu mesajlar içerisinde herhangi birinizi üzdüm veya kırdımsa affola! Yanlış bir söz söylediysem affola! Burada olduğum süre içerisinde zevkli ve keyifli paylaşımlarda bulunduk. Karşılıklı saygı esasına dayalı tartıştık, konuştuk. Buradan güzel anılarla ayrılıyorum. Hayatım boyunca hep saygı ve sevgi ile anılmak istemişimdir. Bunun için mücadele ederim. Umarım burada da saygı ve sevgi içerisinde anılırım.

Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Eğer varsa benim herhangi bir hakkım? Helal olsun...

Hedefini gerçekleştirmiş bir insan olarak tekrar buraya katılmayı arzu ediyorum. O zamana kadar hoşça kalın.

Kendinize iyi bakın! Allaha emanet olun!

Serkan
                yolun açık olsun eskişehirli arkadaşım hatta kardeşim, işte bana göre beyefendilik bu.... senin bu haline ben bu yaşıma rağmen özeniyorum seni tebrik ediyorum yeni çizdiğin yolda sana bütün samimiyetimle başarılar diliyorum... güle güle kardeşim.
                ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• @Bir-Bilen

Sınavınınızda başarılar.Allah yardımcınız olsun.

Tekrar görüşürüz buralarda umarım.

Yorum

• başarılar Serkan.
                    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Başarılar Serkan . Tamda seni Trabzonspor'lu yapma planları içerisindeydim
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Başarılar kardeş, bende Semih Hocanın (Gakkoş26) öğrencisiyim. Seni takip ediyordum hep mantıklı şeyler yazıyordun, özleyeceğiz seni İnşallah kazanırsın kpssde istediğin yeri. Yaşasın Anadolu kardeşliği.

Yorum

• Başarılar Serkan. Bu başlık sensiz öksüz kalacak..

Yorum

• başarılar serkan , Allah yardımcın olsun , hakkımız varsa da helal olsun ... kazan gel ne diyim
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Türkcell Süper ligin 21. haftasında Antalyaspor ile karşılaşan Eskişehirspor ikinci yarıda 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen 72. dakikada Erkan Zengin ve 83. Dakikada Adem Sarının attığı gollerle 2-1 üstünlük sağladı.

Yorum

• Tebrikler Eskişehirspor. Sanırım ilk deplasman galibiyetini aldılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X