Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Portekiz - Türkiye: 2-0 | A Grubu 1. Maçı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mevlüt - Nihat ikilisi birbirine isinmak üzereyken Mevlüt'ü cikarip 10 numara diye Sabri'yi koydu Terim. Bu nasil futbol anlayisidir. Tuncay 90 dakika bir olumlu hareket yapamadi ama 90 dakika oynadi. Acikcasi benim gözüm Arda'yi cok aradi.

Portekiz ortasahasini delebilecek Yildiray'dan baska bir Türk yoktu dün.

Sahanin en iyi Türk'leri Hamit ve Servet'ti bence. Hamit pek göze carpmadi ama oyundan ciktiginda Ronaldo'nun oynadigini fark ettik.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• o kadar adamdan sabriye takıyorlar emre belözoğlu ne yaptı tuncay ne yaptı hadi nihata şuç bulmamak lazım adamı koyuyosun tek forvete 1.90 lık adamlarla boğuşsun ona bir şey dediğim yok madem ortadan atak yapacaksın yıldırayı niye çıkardın ki kanatdan gelmiyeceksen neden yıldıray çıktı hadi kanatlardan geleceksin la bir fovet al kafa topuna vurabilen dursun 23 kişinin içinde korkma sana bi zararı olmaz ayhan acaba turnuva boyunca forma giyebilecek mı o adamın yerine hava topuna hakim biri olsa bakın oynasa demiyorum yedekde dursun bari oynaması lazım aslında ama neyse
      ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• Herkes Sabri'ye takar cünkü Sabri Milli Takimi kesinlikle hak etmeyen bir futbolcu. Kapasitesi belli, Milli Takimda oynayabilecek düzeyde degil. Sabri'nin kötü oynayacagi bastan belliydi.

Sabri yetersiz bir futbolcu. Digerleri ise formsuzdu. Fark burda.
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dünkü maçta sahada Yıldıray,Halil,Gökdeniz,Arda olsaydı sizce bu kadar kötü top oynarmıydık?
          Bence oynamazdık.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Volkan
            Hamit Gökhan Servet Hakan
            Selcuk
            Gökdeniz Yildiray Arda
            Tekke Nihat

Bu takim bence en azindan bir beraberlik alabilirdi. Terim defansif bir kadro kurup oyunu ileride tutmaya calisti ve durum bu...
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sabri'nin oyuna alınmasını bir türlü anlayamadım ??

terim, birilerine pzarlamaya mı çalışıyor sabri'yi...

ya da hayallerin deki gs kadrosunu milli takımda kurmaya mı ??
              Neyi anladık ki akşam ? !

Yine de en çok hayret ettiğim , Sabri'nin , Yıldıray'ın mevkisinde oynaması idi !
              Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Şu Sabri en nefret ettiğim 15-20 insan evladı arasında . Adamda yetenek yok ama milli takımda kalas.

Yorum

• 70 dk. kadar süper dayandik ama G.Zan Hata yapti diye daha salagini Emre Asiki soktu oyuna zaten ondan sonra portekiz güle oynaya defansi gecip takti bize 2 Gol! Yaziklar olsun o dünkü Vasat Portekizi her Takim Yenerdi ama biz Yenemedik niye? Cünkü 1 tane bile uzaktan sutumuz veya gol pozisyonumuz YOK!!!!!!!!!!! Nihaaaaaaaaaaaaaaaaat Neredesin be Kocum Ceksene sen Uzaklardan! Fatih Terim Arda gibi adami neden sokmaz alamadim!
                  “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• fatih terimin yeterli kadrosu işte galatasaray milli takımı!,bu kupadan elenelimde fatih terim i assınlar hiç olmazsa gelecek kupalarımız kurtulmuş olur!...
                    Elimde değil...

Yorum

• ardayı oynatmadı gitti mevlütü oynattı ismi belirsiz biri gökdeniz almadı fatihi cagırmadı türkiye böle gruptan cıkamaz
                      bordo mavi rengin vaz gecilmez yeminim sana
                      canım veda trabzonum benim
                      BORDOMAVİİ

Yorum

• Sabri Ofansif Orta Sahanin Sag Tarafinda Oynadi Mevlüt yerinde yani! Ben Sabri girerken Hamiti öne cekip sabriyi sag defans yapacak zanetmistim! Macin Yildizi: Aurelio !!!!!!!!!! Hepsinden daha Türk be adam yüregi ile oynuyor yüregi!!!!!!!!!! Aurelio sen bizim herseyimizsin

Yorum

• Bence Isvicre Macina böyle Cikmaliyiz:

Volkan
                          Sabri Servet G.Zan U.Boral
                          Hamit Aurelio Arda
                          Gökdeniz Tuncay
                          Nihat

Yorum

• gökdenizi yedek oturtuyor fatih tekkeyide çağırmıyor bu fatih terimden hiç bişey olmaz

Yorum

• Gökdeniz'in oturuş tarzı ne kadar stres altında olduğunu gösteriyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sabri,Mevlüt,Hakan Balta...

Adamların ayakları titredi heyecandan......

Ne oynaması ya....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X