Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hakan ölmedikçe bu takımda oynayacak

Yorum

rekoru kirsin o zaman defolup gider HANZOOOOO Fatih Terimde onu istiyor..
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hakan ölmedikçe bu takımda oynayacak
        Kesinlikle..
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

ya ne güzel bırakmıştı milli takımı bi daha aldı imparator terim!!!

Yorum

torinolunun bırakması için rekoru kırması gerek. kendisi bıraksada radyatör ona rekoru kırdırtmadan bıraktırmaz bu gidişle
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

hakan şüküre yapılan eleştirilere bozulan son imparator adanalı terim,hakan'a mora olması için kardeşi gökhan şüküre lisans çıkartıp macaristan karşısında ilk 11 de oynatması bekleniyor.gökdenizi yedek soyunduracak olan dahi terim amacım yeni bir moda başlatmak diyerek adam olmayacağını pardon ders almayacağını ders vereceğini söyledi.kaynak:şükür haber ajansı.
              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Hakan gol atacak biz puan alacaz. Neden bu adamdan vazgeçmiyor anlamıyorum.

Yorum

bügünkü 11de hakan sükür yok
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

en sevindiğim haber , hakandan bıktım artık beni forvete koysalar daha çok iş yaparım ya
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

Ya onu geçtim.Bu Şaban oynayacak diye Nihat,Halil,Gökhan gibi çok yetenekli oyuncularımızın önü kesiliyor.Marifet Türkiye'de gol atmakta değil Avrupa'da atmakta.Şaban Şükür Avrupa macerasında 2 gol atmıştır atmamıştır.Nihat tam forum tuttuğunda banko oynamalı..
                      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

bu akşamda banko hakan oynar.bizde celalettin milli takımda hakan her maç bankodur.

Yorum

İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bügünkü 11de hakan sükür yok
                          Yokmu Bu haber kadar sevindirici bu durum yok bugün tamam artık gönül rahatlığıyla maç izliyebiliriz 3-0 alırız maçı Hakan Olunca 10 kişi oynamış oluyoruz hatta zarar keşke kırmızı görsede oyundan atılsın dediğimde oluyor
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

Malta maçında oynadıysa bu maçta kesin oynaması gerekir.

Yorum

hakan 20 senedir oynatma isteklerinden dolayı önü kesilen oyuncular

f.tekkke nihat,ilhan mansız,g.ünal,ersen,serkan eykut,halil,serhat akın ve niceleri ya yazık walla yazık
                              !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

Daha çok beklersiniz gibime geliyor arkadaşlar.Bu Haluk TFF başkanı,Fatih Terim TD olduğu müddetçe bizler Hakan Şükür'ü daha çok görürüz.Üstelik sadece futbolcu olarak değil.Daha şimdiden Hakan Milli Takımda yardımcı antrenör yada Federasyonda futbol şube sorumlusu ne bileyim Menejer olarak düşünülmüyorsa ben birşey bilmiyorum.
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X