Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dün maçtan önce sahanın herhangi biyerine bir direk çaksak eminim hakandan daha faydalı olurdu, en azından rakibin oyununu bozardı. artık kendisinin ben bu işi beceremiyorum bırakıyım demesi lazım, geçmişte bu kadar çok gol atmış bir adam yalı kazığı olarak hatırlanmaktan mutluluk mu duyacak acaba merak ediyorum. yeter artık hakan, Türk halkının sana tahammülü kalmadı...
    Evet bencede herşeyi güzel biryerde bırakmak gerekir
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne kadar kötü oynarsa oynasın vücudu bu oyunu kaldırabildiği sürece ben hakan şükürün sahada olmasından yanayım. 10 kişi oynuyoruz muhabbetlerine de kesinlikle katılmıyorum. Hakan saha da olunca herkesin kendine daha da güvendiğini düşünüyorum. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, kritik bir anda(hatta kendi kötü oynarken bile) oyunun kaderini bir anda değistirebilecek bir oyuncu. Bunun yanında avrupada da cok tanınan ve (gerekli veya gereksiz) korkulan bir oyuncu olması; rakip teknik adamları oyunu onu durdurmak üzere kurmaya ittiğine de eminim. Hal böyle olunca diğer yetenekli oyuncuarımız (ör dünki gibi Tümer, Gökdeniz, Tuncay) daha rahat pozisyona girebiliyorlar.
      Ne zaman pres bile yapamaz hale gelir, o zaman başka alternatifler aranır... ama şu an için, basiretsiz çelimsiz oyununa rağmen hakan diyorum.
      Saygılar
      Gelde katılma............
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hakan bu takıma çok hizmet etti,Allah razı olsun.Ama artık bir icraati olmadığını,olamadığını,olduramadığını görüyoruz!..Milli takımın sırtında bir kambur gibi.Tek olumlu yönü diğer oyunculara alan boşaltması-iki rakibi bağlıyor ister istemez.Ama 90 dakika başka hiç bir katkısı olmadan oynatılıyor,artık Hakan'ın ayağına top geldi mi ''Tamam,öldü pozisyon'' diyoruz.Ölüyor da!..Mevkiinin yükünü kaldıramıyor,bu açık.Bıktırmadan çekilmeli artık...
        Yorumun güzel ama kalın harfli olan yer zaten onu en büyük özelliği yani onun için oynatılıyor.diğer futbolculara boş alan bıraksın diye.Hakanın oyunda olması diğer takıma sürekli tedirginlik oluşturur.Ben hala oynamasından yanayım.Tecrübeside mevcut.
        Özkan SÜMER

Yorum

suan golcü diyebileceğimiz türkiyede bi ümit karan dısardada fatih tekke war
          umut bulut ersen martin bırakın kendi adamınızı tutmayı ersen ankarasporda olsa hanginiz alınsın dersiniz

Yorum

YETEEERRR ARTIIK BEE YETEER ,bk yiyen takımda başka topçu kalmadımı yaaa, yeter da....tamam zamanında iyiydin faydalıydın ama yeter az bi gururlu ol adam ol da bırak artık...bu ne aç gözlülük be kardeşim,Allah gözünü doyursun,ne bencil adamsın sen yaa!senin yaşındakiler torunlarıyla oynuyor yada tv lerde çalışıyor!
            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teşekkürler arkadaşlar

Ya adam 40 yaşına gitmiş bir tek yararlı icraatı yok. Bazı arkadaşlarım çıkıp diyorki ''saha içinde kalması yeter''. Yapmayın gözünüzü seveyim.

O zaman Hami niye futbolu bıraktı ki. Şu haliyle bile Hakandan çok daha iyi iş yapar saha içinde. Sahada gezsin dursun. Yeter ki iki serbest vuruş olsun
              Benim yazimin geyik yönünü tam algilamadin herhalde ?
              Yoksa alinti yapmazdin
              Hakan olayinda ayni fikirizde

Yorum

Hakan Şükür tartışması ile ilgili yorumum şudur.

1- Hakan Şükür milli takımımızın halen daha oynayan en tecrübeli futbolcusudur.
                2- Yaşı ilerlemiş ve gol yollarında eskisi gibi başarısız görünmesine karşılık oynuyor olması rakip takım için bir önlem alınası durumdur.
                3- Her maç Hakan Şükür de ısrar etmek mantıksız olmakla beraber Hakan Şükür'ün oynayıp milli takımın başarılı olacağı yüzdesi yüksek maçlar mevcuttur.
                4- Halen daha Hakan Şükür gibi hava toplarında etkili santrafor eksikliği malesef Türk Milli takımının makus talihi olmakla beraber yerini dolduracak futbolcuların Hakan kadar rağbet görmemesi futbolumuzun rezilliğidir.
                5- İstanbul medyası ve Fatih Terim hegamonyası varken Hakan'ın oynatılması aslında pek de şaşırılacak bir durum değildir.

HEPSİ BU ARKADAŞLAR EMİN OLUN HEPSİ BU KADAR...
                '' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''

Yorum

Yunanlıların hocası iki futbolcusunu Hakan Şükür'e bağladı.Öyle yada böyle adam isim yapmış rakip takımın hocaları önlem alıyor ve gereksiz yere oyuncu eksiltiyor (Türkiye ligini takip etseler gerek olmadığını bilirler ama takip etmiyorlar işte)Yunanistanın hocası yaptı bunu kötü mü oldu dursun Hakan gol atamasada adam eksiltme konusunda faydaları var

Yorum

hakanna tanınan tölerans baskalarına da tanınmalı bence adamın hiç bir olumlu hareketi yoktu mac boyunca ben göremedim sahsen ümit karan olsa bu takımı alır götürür veya bizim umut olabilir
                    BMN |KOCAELİ

Bir gece ansızın...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...

Yorum

İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim yazimin geyik yönünü tam algilamadin herhalde ?
                      Yoksa alinti yapmazdin
                      Hakan olayinda ayni fikirizde
                      Kardeşim ilk cümlemde size katıldığım için teşekkür ettim.

Alttaki cümleler size değil di
                      Bilginize
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim ilk cümlemde size katıldığım için teşekkür ettim.

Alttaki cümleler size değil di
                        Bilginize
                        Ihtiyarlik iste , ikinci defa okudugumda dedigin dogruymus

okeydir

Yorum

ya suan ki futbol anlayısında sadece alan bosaltıyo die futbolcu 11 de oynatılmaz yani iyi bi bahane var neymiş alan bosaltıyo kusura bakmayın ama hakan hiç bişey bosaltamaz sadece yanındaki partnerinin önünü keserayda yılda bir kafasına top gelir onuda atsın bırakın bi zahmet dunyada ronaldo,batistuta ,del piero,bierhoff gibi golcüler zamanında kesilmiş hakan bunlardan cok büyük bi oyuncumuda kesilemeyecek bal gibide torpilli kimse kimseyi kandırmasın suanki futbol anlayısında kimse sadece alan bosaltıyo die 11 de oynamaz

Yorum

Hakan Şükür artık milli takımımızın nazar boncuğu olmuştur...e napalım alıştık artık...Umut a milli takımda şans verilse bir yıldız doğabilir.ama nerdeeee..
                            Sabri en kötü zamanında milli takıma alınmıştı...O günden sonra hem ligde hem de milli takımda performansını artırdı...bazen de hoca şans vericek...yani anlıcamız milli takımımız biraz farklı düşünceyle idare ediliyor...
                            KARADENİZ,
                            DEV BİR DALGADIR,
                            ÖZGÜR BİR SUDUR.

Yorum

hakan suklur barcelonada chelsede bile oynar bu futboluyla bence dunyanin en iyisi hakan tartisma konusu yapmayalim lutven hakan sen turkiyenin her seyisin.

Yorum

hakan bi zamanlar iyiydi,geldi ve geçti....
                                bi zamanlar Hami de çok iyiydi
                                bi zamanlar Ünal da çok iyiydi
                                bi zamanlar Şehmuz da iyiydi
                                bi zamanlar Hamdi de iyiydi........geldi ve geçti

Hakanında zamanı geldi,geçti...ama biz hala o adamı izliyoruz!ben çok bunalıyorum onu sahada gördüğümde
                                Yeni arayışlar içinde olmak lazım,diğer topçulara ayıp ya,yazık!
                                forvet hattında oynayan ve onun yüzünden görünemeyen adamlar ne kadar söğüyordur ona bi bilse bi dakka durmazdı
                                Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                                ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X