Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hakan'sız Milli takım 2 vites yükseltmiş araba gibi olur.
    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

Hakan bu takıma vereceğini zamanında verdi zaten .Kimse bunu inkar etmiyor edemez de nankörlük olur. Ama şimdi sıra diğerlerinde ..Sayın Terim bunu bir anlasa. Ama nerdeeeeeee
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

olaya şöyle bakınız:
        hakan Türkiye'de rekor peşinde koşan epey tecrübeli(!)bir forvet
        yaşının ilerlemişliğinden dolayı takımdan kesildiği an çekişten de kesilecek
        buna bir de gs li fatih terim tuz biber olunca hakan bu takımda yer bulur
        eğer futbolu bu sene de bırakmazsa maalesef EURO 2008'de de milli takımda olur.
        bize düşen ise ya sabır çekmek
        gerisi boş ki ne boş
        Fanki tonki zonki...

Yorum

İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hakan suklur barcelonada chelsede bile oynar bu futboluyla bence dunyanin en iyisi hakan tartisma konusu yapmayalim lutven hakan sen turkiyenin her seyisin.

şakamı yapıyosn )
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakan bu takıma vereceğini zamanında verdi zaten .Kimse bunu inkar etmiyor edemez de nankörlük olur. Ama şimdi sıra diğerlerinde ..Sayın Terim bunu bir anlasa. Ama nerdeeeeeee
            Peki diğerleri nerde.Hakanın boşluğunu ersen martinmi dolduracak.Bu tür önemli maçlarda Hakanın oynaması lazım.Hazırlık ve küçük maçlarda ise gençlere yer verilmeli.
            Özkan SÜMER

Yorum

Gokhan Unal, Umit Karan, Mehmet Cakir, Mehmet Yildiz, Umut Bulut, Fatih Tekke, Halil Altintop, Nihat, Sinan Kaloglu bunlarin hepsi Milli takimda oynayabilecek forvetler ama Hakan Sukur ve Fatih Terim sagolsun bunlarin onu kapali.

Yorum

hakanın yunanistan maçında varlığı yokluğu belli değildi. bazen maçta olduğunu bile unuttuğum anlar oldu. adı bile çok nadir geçti maçta. artık yeni isimlerin şans bulması gerek.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hakanın yunanistan maçında varlığı yokluğu belli değildi. bazen maçta olduğunu bile unuttuğum anlar oldu. adı bile çok nadir geçti maçta. artık yeni isimlerin şans bulması gerek.
                  Evet o kadar uzun boyuyla insan bi kac top indirir, bi kac kafa sutu atar. Sade deli divane gibi dolaniyor, katkisi sifir. Volkan onun bolgesine kac tane degaj dikti, hangisi kontrol etti?

Yorum

Bugün 2.golde 6 pas içinde saçma sapan bir pas attı,sonra da top döndü dolaştı gol oldu.Yani dünya bile dönüyor,H.Ş
                    kür dönemiyor...

Yorum

hakani dahada tartisan varsa bilemiyorum dunyanin faz gecilmez vede yuzde yuz bin dunyanin en buyuk takimlarinda banko oynaya bilecek tek kisi hakan sukurdur.

Yorum

İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hakani dahada tartisan varsa bilemiyorum dunyanin faz gecilmez vede yuzde yuz bin dunyanin en buyuk takimlarinda banko oynaya bilecek tek kisi hakan sukurdur.
                        Haklısın arkadaşım. Seninle birlikte bütün dünya gördü bu akşam bunu
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Ya hadi Fatih Terim'i geçtim kendi hiç düşünmüyor mu artık yapamıyorum diye!!!Moldava gibi sıradan bir takıma 4 gol atarak havaya giren bir insanla nereye kadar!!!

Yeter artık Hakan Şükürsüz bir takım istiyoruz!!!
                          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                          Her Türlü

Yorum

• İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fark şuen Uzaydan bakıyorsun olaya biz yeryüzünden-Türkiye den bakıyoruz.Oradan bakınca Şaban bu takımda hala oynarmı gözüküyor
                            Hakan iki çift sözümde sana olsun.Azcık gururun varsa bırak artık. Kendini rezil ederken bizi de ekran başında kahrediyor ve genç yetenekleri de köreltiyorsun.günah kardeşim günah

Yorum

uzun ve hava toplarında nredeyse kusursuz norvec savunmasına 90 dakıka
                              hakanla bır seyler yapmaya calıstık.ve tek olumlu hareketı yok. tamam avrupadada 35 ın de oynayan var ama adamlar hala oynayabılıyo.

Yorum

Zaman zaman ŞÜKÜRsüzlük iyidir!..

Televizyon karşısında kendi kendimi yedim!..Oy Hakaaan oyyy!..Oy Terim oyy!..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X