Hakan'sız Milli takım 2 vites yükseltmiş araba gibi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz
Daraltma
X
-
olaya şöyle bakınız:
hakan Türkiye'de rekor peşinde koşan epey tecrübeli(!)bir forvet
yaşının ilerlemişliğinden dolayı takımdan kesildiği an çekişten de kesilecek
buna bir de gs li fatih terim tuz biber olunca hakan bu takımda yer bulur
eğer futbolu bu sene de bırakmazsa maalesef EURO 2008'de de milli takımda olur.
bize düşen ise ya sabır çekmek
gerisi boş ki ne boşFanki tonki zonki...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakan suklur barcelonada chelsede bile oynar bu futboluyla bence dunyanin en iyisi hakan tartisma konusu yapmayalim lutven hakan sen turkiyenin her seyisin.
şakamı yapıyosn)
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan bu takıma vereceğini zamanında verdi zaten .Kimse bunu inkar etmiyor edemez de nankörlük olur. Ama şimdi sıra diğerlerinde ..Sayın Terim bunu bir anlasa. Ama nerdeeeeeeeÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakanın yunanistan maçında varlığı yokluğu belli değildi. bazen maçta olduğunu bile unuttuğum anlar oldu. adı bile çok nadir geçti maçta. artık yeni isimlerin şans bulması gerek.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakani dahada tartisan varsa bilemiyorum dunyanin faz gecilmez vede yuzde yuz bin dunyanin en buyuk takimlarinda banko oynaya bilecek tek kisi hakan sukurdur."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
- Alıntı
Yorum
-
Ya hadi Fatih Terim'i geçtim kendi hiç düşünmüyor mu artık yapamıyorum diye!!!Moldava gibi sıradan bir takıma 4 gol atarak havaya giren bir insanla nereye kadar!!!
Yeter artık Hakan Şükürsüz bir takım istiyoruz!!!Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak erdalkilicoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakani dahada tartisan varsa bilemiyorum dunyanin faz gecilmez vede yuzde yuz bin dunyanin en buyuk takimlarinda banko oynaya bilecek tek kisi hakan sukurdur.en Uzaydan bakıyorsun olaya biz yeryüzünden-Türkiye den bakıyoruz.Oradan bakınca Şaban bu takımda hala oynarmı gözüküyor
Hakan iki çift sözümde sana olsun.Azcık gururun varsa bırak artık. Kendini rezil ederken bizi de ekran başında kahrediyor ve genç yetenekleri de köreltiyorsun.günah kardeşim günah
- Alıntı
Yorum
Yorum