cek cumhuriyetini tebrik ediyorum istanbul karmasını yendiler. .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bekir oynuyor Serdar Aziz yok bir yerde. Ve utanmıyor bu insanlar bu ülkeyi Bekir gibi 3. lig topçularıyla oyalamaya. Sırf birilerinin gönlü olsun diye milli takıma alınan bu adamlar yüzünden bu takım maç kazanamaz grupta.7 tertemiz şampiyonluk
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra beni vatandaşı yerine koymayıp hakkımı hırsızlara peşkeş çeken ülkenin milli takımını desteklemem aksine kimle oynarsa oynasın rakibini destekleyeceğim.Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
- Alıntı
Yorum
-
http://youtu.be/twS4f9dDbC0 = Şenol hocamızın 2002de yaşattığı o büyük gurur ve sevinç.2.30 daki Ünal hocamızla yaşadığı o sevinç herşeyi anlatıyo nezaman yüreğimiz ile istersek o zaman başarılı oluruz..
- Alıntı
Yorum
-
vaybe milli takim varmis yenilmis kimin umurundaki pardon Istanbul karmasi demek diye düzeltmek isterim. Eskiden olsa radya dan bile o hisirdidan zorla anlasam bile arar bulur takip ederdim ama bügün milli mac dedi kardesim hic umurumda degildi pc basina gecip arar takip ederdim ha bu arada Türk tv leri bizleri yine hic yerine koyuyor islerine geldimi maclari canli veriyorlar islerine gelmedimi yok uefa mis yok fifamis diyorlar neyse iyiki bakmamissim cok birsey kaybetmedim tek üzüldügüm Onurun Kalede olmasiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtan abi foruma üye olduğumdan beri ilk kez seninle aynı fikirde değiliz.Keşke açmasaydın bu başlığıİlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtan abi yanlış anlama bu şike davasında olanlar beni deli edecekYok Özkan'ım yanlış anlarmıyım senin gibi bir can kardeşimi,aynen ben de öyleyim valla, acayip bir adam oldum çıktım,canavar oldum resmen
Akşam emre pisliğini sahada gördüm küfür beddua gırla gidiyor annem de hanım da yalvar yakar oluyor yapma böyle diye,ikisi de tam anlamıyla olanı biteni bilmiyor öyle olunca da bana yakıştıramıyorlar.
Ben de aynı senin gibiyim yani
Maça gelirsek,
adı Onur 2 gol yemiş oldu ona biraz canım sıkıldı,
bunun dışında aynen başlık sakinlerinin düşündüğü gibi düşünüyorumŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
- Alıntı
Yorum
-
1 Dakikasını dahi izlemedim.....
suç benim mi...
tabiki hayır...En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.02.2013, 08:24.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
-
kendinizi kandırmayı çek kaleci daha iyiydi.onur kalede harikalr yaratmadı 1-2 de elinden kaçırdığı pozisyon var bence iyi değildi.ama diğer oyuncular daha kötüydü.en kötüsüde abdullah avcıydı
abdullah hoca milli takımda en tecrübeli oyuncuları oynatmalı gençleştirme bize uygun değil bence en tecrübeli oyuncuları oynatırsa daha iyi netice alır birde 11 deki her oyuncu ayrı bir takımda oynamalı her takımda mevkiisinin en tecrübeli olanını oynatmalı bence yanlış miilli takım yazarlarda onu yanluş yönlendiriyor
- Alıntı
Yorum
Yorum