Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cek cumhuriyetini tebrik ediyorum istanbul karmasını yendiler. .
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• istanbul karmasına 2 tane takmıslar yıne
      Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Bekir oynuyor Serdar Aziz yok bir yerde. Ve utanmıyor bu insanlar bu ülkeyi Bekir gibi 3. lig topçularıyla oyalamaya. Sırf birilerinin gönlü olsun diye milli takıma alınan bu adamlar yüzünden bu takım maç kazanamaz grupta.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Abdullah avcının bir sistemi yokki Katılcağımız elemede yalan olur...Kadro tamamıyla istanbul havası taşımış oyunculardan oluşuyo..

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bundan sonra beni vatandaşı yerine koymayıp hakkımı hırsızlara peşkeş çeken ülkenin milli takımını desteklemem aksine kimle oynarsa oynasın rakibini destekleyeceğim.
            benı yazma zahmetınden kurtarmıssın.
            Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• http://youtu.be/twS4f9dDbC0 = Şenol hocamızın 2002de yaşattığı o büyük gurur ve sevinç.2.30 daki Ünal hocamızla yaşadığı o sevinç herşeyi anlatıyo nezaman yüreğimiz ile istersek o zaman başarılı oluruz..

Yorum

• vaybe milli takim varmis yenilmis kimin umurundaki pardon Istanbul karmasi demek diye düzeltmek isterim. Eskiden olsa radya dan bile o hisirdidan zorla anlasam bile arar bulur takip ederdim ama bügün milli mac dedi kardesim hic umurumda degildi pc basina gecip arar takip ederdim ha bu arada Türk tv leri bizleri yine hic yerine koyuyor islerine geldimi maclari canli veriyorlar islerine gelmedimi yok uefa mis yok fifamis diyorlar neyse iyiki bakmamissim cok birsey kaybetmedim tek üzüldügüm Onurun Kalede olmasi
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ertan abi foruma üye olduğumdan beri ilk kez seninle aynı fikirde değiliz.Keşke açmasaydın bu başlığı
                  İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ertan abi yanlış anlama bu şike davasında olanlar beni deli edecek
                  Yok Özkan'ım yanlış anlarmıyım senin gibi bir can kardeşimi,aynen ben de öyleyim valla, acayip bir adam oldum çıktım,canavar oldum resmenAkşam emre pisliğini sahada gördüm küfür beddua gırla gidiyor annem de hanım da yalvar yakar oluyor yapma böyle diye,ikisi de tam anlamıyla olanı biteni bilmiyor öyle olunca da bana yakıştıramıyorlar.
                  Ben de aynı senin gibiyim yani

Maça gelirsek,
                  adı Onur 2 gol yemiş oldu ona biraz canım sıkıldı,
                  bunun dışında aynen başlık sakinlerinin düşündüğü gibi düşünüyorum
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Milli Takım adına tek üzüntümüzün Onur'un gol yemesi oluyorsa sebep olanların bir kere daha düşünmeyi denemesi lazım.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• 1 Dakikasını dahi izlemedim.....

suç benim mi...

tabiki hayır...
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.02.2013, 08:24.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Haule bi baktım maça.
                        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                        Beşirli/TRABZON

Yorum

• İzlemedim maçı, Onur 2-3 tane net çıkarmış, doğru mudur ?
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• kendinizi kandırmayı çek kaleci daha iyiydi.onur kalede harikalr yaratmadı 1-2 de elinden kaçırdığı pozisyon var bence iyi değildi.ama diğer oyuncular daha kötüydü.en kötüsüde abdullah avcıydı
                            abdullah hoca milli takımda en tecrübeli oyuncuları oynatmalı gençleştirme bize uygun değil bence en tecrübeli oyuncuları oynatırsa daha iyi netice alır birde 11 deki her oyuncu ayrı bir takımda oynamalı her takımda mevkiisinin en tecrübeli olanını oynatmalı bence yanlış miilli takım yazarlarda onu yanluş yönlendiriyor

Yorum

• Milli takım İstanbul karması olmaktan çıkmadığı sürece hiç bir başarı elde edemez.
                              82 Helal Puanla 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Hakan Sükür TFF Baskani olunca Abdullah Avci'yi tutar mi?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X