Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

A Milli Takımımız, bugün hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 20.15'te başlayacak karşılaşmayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers yönetecek. Kuipers'in yardımcılıklarını Sander van Roekel ve Erwin Zeinstra yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak. İnternet sitemizden canlı anlatılacak karşılaşma Kanal D'den de naklen ekrana gelecek.

Başlığı doğru yere mi açtım,açılmasına gerek varmıydı bilmiyorum ama belki Onurumuzun hatırına 1-2 kelam etmek isteyen olabilir
    En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.02.2013, 10:53.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Pis Yedili'nin tekrar bölümünü izlemeyi düşünüyorum

Yorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pis Yedili'nin tekrar bölümünü izlemeyi düşünüyorum
      Zaten milletin aklında hep bişiler var ama bir tek Milli maç yok
      az önce bi abimiz maç kaçta diye sorunca dur BMN ye bakıyım söyleyim dedim baktım burda da tınlayan olmamış,usulen de olsa başlık olsun diye açtım bende.

Alper dün kafa buluyorlardı dünya tarihinde bir rekora imza attı Türk tv leri diye,
      7 saati bulmuş berbat yedili nin gün içindeki yayın saati,
      bu rekora kısmen de olsa sebebiyet verdiğin için son sürat kınıyorum seni
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

milli takımda kadroyu oluşturmak adına önemli bi maçtı ama yine oyuncu deneme amaçlı bir maç olacak anlaşılan.. milli takım adam deneme yeri değildir, bunu öğrenemediler.. sonucu merak ediyorum, abdullah avcı açısından sadece hazırlık maçı değil bence. kaybederse koltuk iyiden iyiye sallanır

Yorum

Hiç umrumda değil.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Onur oynuyorsa bakılabilir. Oynamıyorsa da milli takıma başarılar. Bakıp zaman kaybetmem.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bekir İrtegün, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe A.Ş.)

Ben art niyetliyim tamam,
              bu mayası bozuk şikecilerden kimi alsalar ayar oluyorum da art niyetli olmayanlar bi baksın bakalım Gökhan Gönül harici hangisi Milli takıma yakışıyor,yada hak ediyor diyelim.
              İşte böyle böyle Milli takım düşmanı oldu insanlar,önceden böylemiydik.

Yorum

Bu başlığa gerek yok tu bize ne
                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Caner Erkin , Volkan Demirel ve Emre gibi adamların olduğu milli takım benim milli takımım değildir. Kalede Onur varsa gol yememesini diliyorum. Eğer Onur yoksa umrumda bile değiller. Çokta tııııııın .
                  2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Onur oynamasin, volkan danasi oynasin, o saçma sapan yedigi gollere 1-2 tane daha eklesin, eklesinki daha beter kendisini yesin bitirsin
                    Onuru hazirlik maçlarinda oynat, resmi maçlara gelince?

Yorum

Rahat olun kalede büyük ihtimal Sinan oynayacak

Yorum

çekler yensin apo gitsin.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bekir İrtegün, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe A.Ş.)

Ben art niyetliyim tamam,
                          bu mayası bozuk şikecilerden kimi alsalar ayar oluyorum da art niyetli olmayanlar bi baksın bakalım Gökhan Gönül harici hangisi Milli takıma yakışıyor,yada hak ediyor diyelim.
                          İşte böyle böyle Milli takım düşmanı oldu insanlar,önceden böylemiydik.
                          Haketme konusunu düşünürsek Caner, Emre ve Volkan dışındaki 4'lü kesinlikle hakediyor. Ama sadece o 4'ü hakediyor. Bekir dahil.

Yorum

İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haketme konusunu düşünürsek Caner, Emre ve Volkan dışındaki 4'lü kesinlikle hakediyor. Ama sadece o 4'ü hakediyor. Bekir dahil.
                            Renktaş Bekir'de haklı olabilirsin de,
                            -Hasan Ali nasıl hak ediyor,adı olup kendi olmayan balon bir oyuncu,iyi olsa Ziegler 'i geri çağırmazlardı
                            -Mehmet Topal son haliyle kendi takımında bile oynamayı hak etmiyor,iyi olsa pislik emreyi geri çağırmazlardı.
                            En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.02.2013, 16:48.

Yorum

Celu ve Onur umarım oynarlar. Celunun da oynamasını çok istiyorum.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X