Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teknik Direktörlükleri döneminde milli takım kadrosuna Trabzonspordan hiç oyuncu almayan sadece 2 hoca vardır.....

Bir Abdullah Avcı , birde bizim caminin hocası.......
    Şenol Güneş'i beğenmiyorsun ama konu Mehmet Ali Yılmaz olunca en azılı savunucularından oluyorsun. Şahsi fikrim mikro milliyetçi bir zihniyete sahipsin ve Trabzonspor'un değil kişilerin adamısın.
    TRABZONSPOR
    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol Güneş'i beğenmiyorsun ama konu Mehmet Ali Yılmaz olunca en azılı savunucularından oluyorsun. Şahsi fikrim mikro milliyetçi bir zihniyete sahipsin ve Trabzonspor'un değil kişilerin adamısın.
      hiç alakası yok o söylediklerinizin......

Bu forumda Nuri Albayrakı en fazla eleştirenlerden biriyim.....inanmazsanız ilgili başlıkta bir tur atında görün....

Nuri Albayrak Mehmet Ali Yılmazdan çok daha yakındır neredeyse aynı köyden bile sayılırız....

Mehmet Ali Yılmazı şahsen hiç tanımam hayatımda sadece 1 kez gördüm....

Eğer dediğiniz mikro milliyetçi olsam herkesi savunmam lazım gelmezmiydi ?.....

Benim eleştirdiğim şu...

mevcut yönetim sadece kadrodaki 13 yabancıya 80 milyon tl bonservis ödemiş....

bugün klübün kasasında tek kuruş nakit yok.....

bunlar dururken birileri hala 16-17 sene önceki Lange transferinden bahsederse asıl art niyeti burada arayın....

bende değil....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
      Yükleniyor...
      X