Onlarin Milli takimi yeniliyor... Yenilsinler zaten...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Emre Belözpuçocuğu oyuna girer girmez belli etti kendini, gerilimi hemen arttırdı, hakem ne mal olduğunu hemen anlayıp sarı kartı verdi.
Böyle bi şey olamaz ya, sen ne haysiyetsiz pislik bi herifsin lan emre, Türk futbolunun kanserlerinden birisin, seni başımıza tekrar tekrar musallat edenlerin ben ta..!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol gunes milli takimin teknik direktoru olsun yardimcisi erturul saglam
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmedigim icin soruyorum; A.Avci ile milli takimin galibiyeti var mi hic?
Hatta portekizi bile 3-1 yenmistik."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
- Alıntı
Yorum
-
Arda harika oynamış ulan ne yaptı Arda gitti 2 tane artistik hareket yaptı dünya yıldızı Arda Selçuk bey gitti bi frikik kullandı 11 metre nerdeyse yakınlıkta başka hiç bişe yok... Büyük Milli Takımın Milli Futbolcusu Emre Belezoğlu oyuına girdi alkışlar koptu işte adamın karekterini belli kendini hemen adamda Türkiye'nin futbolcuları böyle karaktersizdir işte diye söyleniyordur girdi hemen çirkefliğine başladı.
Ben bu takımı mı destekleyeceğim ???????? Başlarım böyle takımın taraftarınında...# Fırtınam bu yolda hep seninle !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak leons61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yalan söyleyeyim.milli maçları hiç izlemiyorum.gerek duymuyorum.yenilmesi de hiç umrumda değil...önceden milli maçları büyük bir heyecanla izlerdim..zerre kadar umrumda değil..yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
- Alıntı
Yorum
Yorum