Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Onlarin Milli takimi yeniliyor... Yenilsinler zaten...

Yorum

Su emre nin yaptigi hareketlere bakin,bu kadar edepsiz bir futbolcu olamaz...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Emre Belözpuçocuğu oyuna girer girmez belli etti kendini, gerilimi hemen arttırdı, hakem ne mal olduğunu hemen anlayıp sarı kartı verdi.

Böyle bi şey olamaz ya, sen ne haysiyetsiz pislik bi herifsin lan emre, Türk futbolunun kanserlerinden birisin, seni başımıza tekrar tekrar musallat edenlerin ben ta..!
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Kalede Onur olmasa hezimet olsun diyeceğim gerçi Onur hatasız olsun o da olur

Yorum

Bilmedigim icin soruyorum; A.Avci ile milli takimin galibiyeti var mi hic?

Yorum

İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              senol gunes milli takimin teknik direktoru olsun yardimcisi erturul saglam
              Bu şaklabanlara ADAM değil bülent uygunsuz gibiler lazım

Yorum

İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilmedigim icin soruyorum; A.Avci ile milli takimin galibiyeti var mi hic?
                Var,5 kez sanirim ama cogu özel maclardi.

Hatta portekizi bile 3-1 yenmistik.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

izlemedim maçı onurun hatası varmıydı gollerde? bu maçta beni ilgilendiren tek şey onur..

Yorum

Bir portekizi yendik birde 10 kişilik Estonyayı. Ondada baya havalara girmiştik
                    yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                    ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

Arda harika oynamış ulan ne yaptı Arda gitti 2 tane artistik hareket yaptı dünya yıldızı Arda Selçuk bey gitti bi frikik kullandı 11 metre nerdeyse yakınlıkta başka hiç bişe yok... Büyük Milli Takımın Milli Futbolcusu Emre Belezoğlu oyuına girdi alkışlar koptu işte adamın karekterini belli kendini hemen adamda Türkiye'nin futbolcuları böyle karaktersizdir işte diye söyleniyordur girdi hemen çirkefliğine başladı.

Ben bu takımı mı destekleyeceğim ???????? Başlarım böyle takımın taraftarınında...
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

insan kendi milli takımından nefret edermi evet ben ediyorum midem bulanıyor

Yorum

Batin ulan adiler, baska bisey gecmiyor icimden

Yorum

ne yalan söyleyeyim.milli maçları hiç izlemiyorum.gerek duymuyorum.yenilmesi de hiç umrumda değil...önceden milli maçları büyük bir heyecanla izlerdim..zerre kadar umrumda değil..
                            Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

İlk olarak leons61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne yalan söyleyeyim.milli maçları hiç izlemiyorum.gerek duymuyorum.yenilmesi de hiç umrumda değil...önceden milli maçları büyük bir heyecanla izlerdim..zerre kadar umrumda değil..
                              Kesinlikle, o zaman daha çoskulu oynuyorduk
                              yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                              ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

milli takımım trabzonspor
                                Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X