Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursa dan hiç oyuncu yok ahmet ilhan sonradan girdi kayseriden yok antalyadan yok kasımpaşadan yok bence yanlış 3 istanbul takımı oyuncuları hafta sonu oynayacakları maçı düşünüyor bu her zaman böyle
    her takımdan en tecrübelisi en mücadele edenini bulup oynat abdullah hoca

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakan Sükür TFF Baskani olunca Abdullah Avci'yi tutar mi?
      Bir dahaki TFF seçimleri olana kadar Abdullah Avcı bence gider
      82 Helal Puanla 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bursa dan hiç oyuncu yok ahmet ilhan sonradan girdi kayseriden yok antalyadan yok kasımpaşadan yok bence yanlış 3 istanbul takımı oyuncuları hafta sonu oynayacakları maçı düşünüyor bu her zaman böyle
        her takımdan en tecrübelisi en mücadele edenini bulup oynat abdullah hoca
        İstanbul Karmasına Anadoludan futbolcuların ne işi var(!)

Yorum

• Allah nasılda belalarını veriyor.

O kadar kısıtlı imkanlarla gayet iyi top oynattıran Abdullah Avcının bile basireti bağlandı.Abuk Sabuk düzenle sahaya çıkartıyor ve elbette sonu hüsran. Seçtikleri adamlarda ondan aşağıya kalır yanı yok,hepsinin ayakları birbirine dolanıyor.

5 milyonu geçkin Trabzonspor taraftarının ve belkide bunun 2-3 misli sessiz çoğunluk olan temiz bir futbolu arzulayan diğer takım taraftarlarının ahını almışsınız,sizin hiçbir işiniz rast gidermi?

Not: maçın sadece ilk yarısını izlemeye tahammül edebildim.O'da yetti!
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah nasılda belalarını veriyor.

O kadar kısıtlı imkanlarla gayet iyi top oynattıran Abdullah Avcının bile basireti bağlandı.Abuk Sabuk düzenle sahaya çıkartıyor ve elbette sonu hüsran. Seçtikleri adamlarda ondan aşağıya kalır yanı yok,hepsinin ayakları birbirine dolanıyor.

5 milyonu geçkin Trabzonspor taraftarının ve belkide bunun 2-3 misli sessiz çoğunluk olan ve temiz bir futbolu arzulayan diğer takım taraftarlarının ahını almışsınız,sizin hiçbir işiniz rast gidermi?

Not: maçın sadece ilk yarısını izlemeye tahammül edebildim.O'da yetti!
            İkinci yarıda burağı ve hamiti alınca biraz toparladı ama çekler çok güzel oynadı

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 Dakikasını dahi izlemedim.....

suç benim mi...

tabiki hayır...
              Yok senin değil Faikcim Şenol hocanın
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Maçın sonucunu maçtan 1 saat sonra öğrendim o derece ilgiliyim milli takıma daha beter olurlar inşallah
                SÜRMENELİİİ...
                https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Milli takım olurlarsa başarılı olmalarını isterim.Sırf maç izlemek için izledim o maçı dün akşam

Yorum

• Bugün sabah öğrendim sonucu 2 gol yiyen Onur'u vatan haini ilan etmedilermi hala acaba )
                    "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                    Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Açtım FIFA Ultimate Team'i, TV'de de bir film. İçtim çayımı. Mis

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok senin değil Faikcim Şenol hocanın
                        Teknik Direktörlükleri döneminde milli takım kadrosuna Trabzonspordan hiç oyuncu almayan sadece 2 hoca vardır.....

Bir Abdullah Avcı , birde bizim caminin hocası.......
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Teknik Direktörlükleri döneminde milli takım kadrosuna Trabzonspordan hiç oyuncu almayan sadece 2 hoca vardır.....

Bir Abdullah Avcı , birde bizim caminin hocası.......
                          Tamam işte,
                          Faik bi şekilde Şenol hocaya bağlayacak ta ortam bulamadı diye düşündüm,
                          düşündüğümde de haklıymışım,bugün ki gıdanı da aldın Faiğim sayemde
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam işte,
                            Faik bi şekilde Şenol hocaya bağlayacak ta ortam bulamadı diye düşündüm,
                            düşündüğümde de haklıymışım,bugün ki gıdanı da aldın Faiğim sayemde
                            aaa ama ben isim yazmadım ki abi.......

sen nereden çıkardın o sonucu......

Ayrıca Şenol Hoca hep başarılardan sorumludur...

Dünya 3.cüsü yapmıştır takımı mesela..... herkes onu konuşur....

Avrupa 2004 elemelerinde 3.sınıf Letonyaya yenilip elenmemize neden olan kişiden kimse bahsetmez.....

yönetim istediği transferleri mi yapmamaıştır o zamanda , zemin mi kötüdür yoksa taraftarmı olumsuzetkilemiştir takımı bilinmez...

ama tek bilinen Letonyanın o turnuvadan sonra herhangi bir turnuvada bir daha yer alamadığı......

ayrıca meseleyi siz açtınız tatlı bir şekilde proveke ettiniz beni gıdamı almama vesile oldunuz..bunun içinde teşekkür ederim
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sen de mubarek gerçekten de pusudaymışsın konuşmasan çatlayacakmışsın,
                              neyse biz dağılalım başlığı kendi konusuna bırakalım,
                              sen de ilgili başlıklardan devam edersin artık

Yorum

aaa ama ben isim yazmadım ki abi.......

sen nereden çıkardın o sonucu......

Ayrıca Şenol Hoca hep başarılardan sorumludur...

Dünya 3.cüsü yapmıştır takımı mesela..... herkes onu konuşur....

Avrupa 2004 elemelerinde 3.sınıf Letonyaya yenilip elenmemize neden olan kişiden kimse bahsetmez.....

yönetim istediği transferleri mi yapmamaıştır o zamanda , zemin mi kötüdür yoksa taraftarmı olumsuzetkilemiştir takımı bilinmez...

ama tek bilinen Letonyanın o turnuvadan sonra herhangi bir turnuvada bir daha yer alamadığı......

ayrıca meseleyi siz açtınız tatlı bir şekilde proveke ettiniz beni gıdamı almama vesile oldunuz..bunun içinde teşekkür ederim
                                Ciddi anlamda merak etmeye başladım Şenol Güneş saplantısı nerden geliyor?

Bu başlıkta bile eleştirdiğine göre vardır birşeyler...
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X