Bu Emre şerefsizinin Avni Aker'den hasarsız çıkması zor görünüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Allahım ne olur milli takımın başına bülent uygunu getrsinler hadi be inşaalah böyle bir güzellik yaparlarhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Alıntı
Yorum
-
bekir gibi ptt 1.ligde beş tane stoper sayarım bu maldan daha iyi on tane sayarım ayıptır. bu kazmanın milli takımda oynaması.. şaka gibihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Alıntı
Yorum
-
Tek bağımızın Onur olduğu bir maçtı. Yani Onur olmasa pek çoğumuz bakmayacaktık. Şikenin serbest bir ülkede milli değerlerin olduğuna inanmıyorum. Haliyle milli takımın neyi temsil ettiğini ve ne şekilde temsil ettiğini bir kenara bırakıp olaya yaklaşmak gerekiyor. Mesela şikeden hüküm yemiş bir camianın hemen hemen her futbolcusunun ülke milli takımında ne işi var? Nasıl müsade ediliyor? Vicdan muhasebesi yok mu bu işin?
Ben bu milli takımı desteklemiyorum.
Başarılar diler geçerim. Ama desteklemek içimden gelmiyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
benim için yaşadığım ülkedeki tek kimlik trabzonspordur...maç i izlerken kendimi yabancı gibi hissediyorum,zokora ve bambayı izlerken fildişi sahillerine nekadar yakınsam, onuru izlerken türkmilli takımına o kadar yakınım....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek bağımızın Onur olduğu bir maçtı. Yani Onur olmasa pek çoğumuz bakmayacaktık. Şikenin serbest bir ülkede milli değerlerin olduğuna inanmıyorum. Haliyle milli takımın neyi temsil ettiğini ve ne şekilde temsil ettiğini bir kenara bırakıp olaya yaklaşmak gerekiyor. Mesela şikeden hüküm yemiş bir camianın hemen hemen her futbolcusunun ülke milli takımında ne işi var? Nasıl müsade ediliyor? Vicdan muhasebesi yok mu bu işin?
Ben bu milli takımı desteklemiyorum.
Başarılar diler geçerim. Ama desteklemek içimden gelmiyor.
konumuza dönelim
abdullah avcı yı eleştirin fenerden oyuncu aldı diye değil bu adam demedi mi ben takımı gençleştireceğim diye neden volkan,emre,hamit bu takımda hala bunu sorun neden hala saçma sapan topçuları izliyoruz biz bekir misal...
- Alıntı
Yorum
-
Milli maç saati ''sağ salim'' diye bir film vardı onu koydum dvd'den izledim. İyide yapmışım, zira filmden büyük keyif aldım. İzleyin, çok iyi vakit geçireceksiniz. Milli takıma ayıracağınız zamana yazık!
Emre gibi bir pisliği bu takıma alıp üstüne birde kaptan yaptıklarından beri milli takımın maçlarını izlemiyorum. Gerçi bendeki bu süreç Aurellıo'nun milli yapılmasından sonra başlamıştı... Üstüne bu Emre pisliği de gelince tam oldu. Zaten Abdullah Avcı'da düzene ayak uydurunca İstanbul milli takımının maçlarını izlemenin hiç bir esprisi kalmadı...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
Milli maç yerine ben Muhteşem Yüzyıl dizisini izledim. Arada bir skor'a baktım. Allahıma şükürler olsun Çekler'de gerekeni yapmışlar. Vallahi billahi içimdeki yağlar eridi... Bu pislik federasyon gidene düzen değişene kadar bunları tutmayacağım...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
- Alıntı
Yorum
Yorum