Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye 0 - 2 Çek Cumhuriyeti Hazırlık Maçı | Maç Sonucu

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ciddi anlamda merak etmeye başladım Şenol Güneş saplantısı nerden geliyor?

Bu başlıkta bile eleştirdiğine göre vardır birşeyler...
    Yahu ben maçla ilgili eleştiri yapıyorum....

maçı izlemedim diyorum.....

Abinin birisi ( Ertan Abi) ne alakaysa Şenol Güneşten dolayımı diyor.... tabiri caizse proveke ediyor.....

cevap verdim sadece....

2-3 mesaj yukarısını okursanız anlarsınız....
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.02.2013, 11:07.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abinin birisi ( Ertan Abi) ne alakaysa Şenol Güneşten dolayımı diyor.... tabiri caizse proveke ediyor.....

cevap verdim sadece....

Öyle oldu sebep benim ama sendeki cevher de Hüseyin Bağdat'ın sorusunu haklı kılıyor.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

cevap verdim sadece....

Eleştirlerinde kısmende olsa haklısın, fakat aynı eleştirileri neden yönetime karşı yapmadığınıda öğrenmek isterim.Sadri şener geldiğinde çok sevinenlerden birisi olarak bir an önce takımdan gitmesini düşünürken, senin sessiz kalmanın sebebi nedir ? Belki ben yanlış düşünüyorumdur doğruları öğrenmiş olurum.
        Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eleştirlerinde kısmende olsa haklısın, fakat aynı eleştirileri neden yönetime karşı yapmadığınıda öğrenmek isterim.Sadri şener geldiğinde çok sevinenlerden birisi olarak bir an önce takımdan gitmesini düşünürken, senin sessiz kalmanın sebebi nedir ? Belki ben yanlış düşünüyorumdur doğruları öğrenmiş olurum.
          Yahu Yönetime Eleştiriler Başlığını açan benim....

En çok mesaj yazanlardan birisi benim......

El insaf
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yahu Yönetime Eleştiriler Başlığını açan benim....

En çok mesaj yazanlardan birisi benim......

El insaf
            Demekki görmek istediğimi görüyormuşum sadece...
            Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

aaa ama ben isim yazmadım ki abi.......

sen nereden çıkardın o sonucu......

Ayrıca Şenol Hoca hep başarılardan sorumludur...

Dünya 3.cüsü yapmıştır takımı mesela..... herkes onu konuşur....

Avrupa 2004 elemelerinde 3.sınıf Letonyaya yenilip elenmemize neden olan kişiden kimse bahsetmez.....

yönetim istediği transferleri mi yapmamaıştır o zamanda , zemin mi kötüdür yoksa taraftarmı olumsuzetkilemiştir takımı bilinmez...

ama tek bilinen Letonyanın o turnuvadan sonra herhangi bir turnuvada bir daha yer alamadığı......

ayrıca meseleyi siz açtınız tatlı bir şekilde proveke ettiniz beni gıdamı almama vesile oldunuz..bunun içinde teşekkür ederim
              Letonya'ya yenilmemizi Şenol Hoca'ya bağladıysan bu şikecileri, istanbul basınını vs tanımamışssın demek ki.
              Şenol Hoca bırakmalıydı sene başında ama kendi değerlerimizi tu kaka yapmayalım.
              Şenol Hoca yı milli takımın başından gönderebilmek için neler yapıldığını bir araştır ve düşün.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Teknik Direktörlükleri döneminde milli takım kadrosuna Trabzonspordan hiç oyuncu almayan sadece 2 hoca vardır.....

Bir Abdullah Avcı , birde bizim caminin hocası.......
                O caminin hocası Şenol Güneş'se eğer Trabzonspor'dan futbolcu aldığını hatırlıyorum.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Atakan Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir dahaki TFF seçimleri olana kadar Abdullah Avcı bence gider
                  Yildirim Demirören sezon sonunu göremez.

Yorum

• Kulüpçülük ve hizip devam ettiği sürece ne biz ne Çorumlu ne Fb li hiç bir taraftar zevk alamayacak ve benimseyemeyecek milli takımı. Gönlü olsun diye milli takıma İstanbul takımlarından topçu alındığı sürece maalesef olmayacak. (bkz: Necip Uysal)

Ligin bu kadar kötü olduğu ve 3 büyük diye tabir edilen takımların tabiri caizse süründüğü ve yabancı kadro iskeletleriyle ayakta durmaya çalıştığı bir zamanda, Anadolu kulüplerinin bu kadar kendini göstermiş olduğu ender ortamlardan birinde hala hazırlık maçına dahi Anadolu'dan en fazla 2 veya 3 topçu çağırılıyorsa kimse kusura bakmasın en büyük suç medyanındır.(A. Avcı'dan daha fazla bence.)

Son olarak. Türk futbolunun gelişmesinin anahtarı spor magazininin sona ermesi ve medyanın hizaya çekilmesidir kanımca. Kadro seçimini eleştiren bir kişi bile yoktu. (Oğuzhanı seçmedikleri için eleştirenler olmuş olabilir.)
                    En son Gökhan Uzun tarafından düzenlendi; 07.02.2013, 13:06.
                    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                    (Dozer) Cemil Usta
                    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O caminin hocası Şenol Güneş'se eğer Trabzonspor'dan futbolcu aldığını hatırlıyorum.
                      Metin Aktaş mıydı? O da dördüncü kaleci olarak kaldı sanırım.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen Hami'ye milli takımı kapatmıştı bir de.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünya kupasında Metin Aktaş'ı almıştı fakat kadroda kendine yer bulamadı.
                          O dönem alınabilecek başka da futbolcu yoktu aslında.

Sonraki dönemde ise Gökdeniz'i dahil etti .
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Günün yorumu:

Ben Milli Takım'ın maçını izlemeyip, Muhteşem Yüzyıl'e bakan adam oldum, beni bu hale getirenin Allah belasını versin...!

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tüp kafada bu yüzsüzlük varken Şenol Güneşe teklif yapması yakındır.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ne kadar sevindim anlatamam...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X