sergen yalçın ı izliyorum 2 yıldır, adam 2 yılda aynı şeylri söylemeye devam ediyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EURO 2012 Grup Maçı | Türkiye 3 - 2 Belçika
Daraltma
X
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesergen yalçın ı izliyorum 2 yıldır, adam 2 yılda aynı şeylri söylemeye devam ediyor"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuc sende,niye izliyorsun o zaman?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspor'da Arjantın-Brezilya maçı var, kararsızdım selçuk olunca işler değişti
Eskiden NTV Avrupa verirdi ve herzaman bakardim fakat NTV Spor yok bende ve bakamiyorum.Aslinda böyle maclari TRT verse daha dogru olur.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordooooooooo diyesim geldi
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyoooooooooooooooooooooon
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Haydi Türkiyem zafere
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentvspor'da Arjantın-Brezilya maçı var, kararsızdım selçuk olunca işler değişti
- Alıntı
Yorum
-
ceza vermeyin lütfen.Almanyadaki arkadaslar http://www.livesoccerhd.com/ buradan izleyebiliriz maciPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
- Alıntı
Yorum
Yorum