Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2012 Grup Maçı | Türkiye 3 - 2 Belçika

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    antu ya girdimde adamlar Onur hata yaptı diye sevinçlerinden biryerlerine kına yakacaklar.volkan sinan mert hakanı Onurdan iyi görüyorlar bu hatadan dolayı.Bunlar geçen senede kalmış gerii kafalı kanaryalar
    Hayatının herhangi bir döneminde fenerbahçe adlı lüzumsuz oluşuma sempati duyan herkes vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilmelidir. ben bu kadar zararlı bir kitle daha görmedim.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayatının herhangi bir döneminde fenerbahçe adlı lüzumsuz oluşuma sempati duyan herkes vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilmelidir. ben bu kadar zararlı bir kitle daha görmedim.
      Fenerlilere herkes antipatiyle yaklaşıyor da sınırdışı edilmeleri gerektiği muhabbeti bende tebessüm bıraktı. Şunu unutmayın Fenerliler ölmez, dünya malı(!) dünyada kalır.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• hic bosuma Fenerbahce taraftarina "fener" bagirdiklari icin kizmayalim...aynisini bizde yapiyoruz..hatta oyuncularimizi IstIkladigimiz bile oldu..Niye? Fenerli veya Gs li oldugu icin..Baskasi hakkinda yorum yapmadan önce kendimize bakmamiz gerekiyor..Tskler..

Yorum

• Ya arkadaşlar adam öyle bir kadro çıkarmışki zaten selçuk, aurelio ve emre üçlüsünden biri sahada fazlaydı. 3ünden birinin alınması gerekiyordu selçuk alındı. Ama selçuk da oyunda bulunduğu süre içerisinde çok pasifti. Oyundan alınması normaldi. Fakat ben aurelionun bu takımda oynamasına hala şaşırıyorum. Adam alıyor yan tarafına veriyor garanti pas atıyor. Onu çıksam ben de yaparım. Bence aurelio bu takıma bir daha alınmamalı.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Belçika maçında Türk Milli takımının yediği beraberlik golünde hata yapan kaleci Onur maçtan sonra göz yaşlarına boğuldu

Hali ortada yani üstüne gitmeye gerek yok...Genc bir kaleci...
            Şu görüntüyü görünce içime birşey oldu. Gözümden bir damla yaş geldi. Sen bizim 'Onurumuz'sun... Hiç üzülmene gerek yok. Bizim sevgimiz sana yeter... Varsın seni yerden yere vursunlar. Meyve veren ağaç taşlanır. Kuyruk acısı olanlar senin hata yapmanı bekleyecekler. Daha güçlü olmak zorundasın Onur'um...
            Senin tek gözyaşın, o leşkargalarının topuna değmez!

Yorum

• askerdeyken vatan sevgisinden sogudum zerre vatan millet sevgisi kalmadı içimde dün akşam ki olanlardan sonra aynı şey milli takım içinde geçerli bundan sonra bence istanbul milli takımı olmalı türk milli takımından daha cok zaten aurelio yu kadroya alan zihniyet ne beklersinki neyse yolları acık olsun A milli takımın ne diim bizim için varsa yoksa Trabzonspor...
              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Galibiyetten sonra, hatalı gol yemiş olsa da, bir kalecinin üzerine bu kadar gidilir mi?Sanki puan kaybettik ya da yediği golle elendik.İstanbul medyasının özellikle de fb kısmının kuyruk acısı varya Onur'dan dolayı. Milli maçta olsa pusudalar. Bunlar bizim ağzımıza bir kaşık su vermeyi bile istemezler.

Onur da neden ağlamış anlamış değilim.O da hatalı gol yiyecek arada.Maçta kazanıldı zaten.Önüne bak boşver. Ne koz veriyorsun bunların eline.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• enteresan olan sadece bizim forumda bukadar onur konusu konusuluyor...

Yorum

• rıdvan dilmen den bu kadar iğrendiğim maç olmamıştı. maç sonu yorumlar da felaketti.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya ben Aurelio'nun değil Selçuk'un performansını değerlendirdim.Aurelio harika oynadı falan mı dedim ? Ayrıca sen maçı bir daha baştan izle her ikili mücadelelerde gayet etkili ve girişkendi.Yan top meselesine gelince Mehmet'in her zamanki hali...Bir pas atarken 3 dakika düşünür, topu 30 kez dürter ve yanındaki adama atar.Bu normal ...

Ama Selçuk'un o delici pasları nerede ? Hele ki önünde ilk yarıda Tuncay gibi hareketli bir santrafor varken ? Kötü oynadı bu adam neyini savunuyorsunuz.Bu maç kötüydü işte.Selçuk'un bu maöki performansını anlatan 2. bir kelime yok maalesef.
                      Selçuk iyi değildi tamam ama Tuncay dediğin adam isterse dünyanın en hareketli futbolcusu olsun forvet deil,santrafor değil.Hareketli olmak önemli değil nereye koştuğun önemli.Tuncay ne zaman top Selçuğun ayağındayken araya kaçtıda Selçuk atmadı bunlarada dikkat etseydin bence.

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selçuk iyi değildi tamam ama Tuncay dediğin adam isterse dünyanın en hareketli futbolcusu olsun forvet deil,santrafor değil.Hareketli olmak önemli değil nereye koştuğun önemli.Tuncay ne zaman top Selçuğun ayağındayken araya kaçtıda Selçuk atmadı bunlarada dikkat etseydin bence.
                        Tuncay ön liberoydu haklısın valla.Emre'nin kendisine 30 metreden attığı 2 tane pası net hatırlıyorum ilk yarıda.Canlı canlı izledim stattaydım.İsteyince oluyormuş demekki.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Gece Geldim Özetleri İzlerken Utandım Resmen..

- Tribünlere Bakıyorum fb , Ts,Gs,Bjk.vs...Bir Sürü Değişik Forma Rezaleti..

- Hiç Hollanda Tribünlerinde Ajax , Feyenord Forması Gören Oldumu acaba , Tek Kelimeyle Seyirci Olarak Nerde Olduğumuzu Gösteriyor..
                          al bendende o kadar abi milli takım seyircisi yok!!!kendi kulüp formasıyla gelenler.fener diye bağıranlar...samanyolu şarkısını bile söyledik ya ne alaka samanyolu kırmızı beyaz şampiyon türkiye ne alaka yaa bırakalım bu işleri!! mis gibi gençlik marşı felan var...
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fenerlilere herkes antipatiyle yaklaşıyor da sınırdışı edilmeleri gerektiği muhabbeti bende tebessüm bıraktı. Şunu unutmayın Fenerliler ölmez, dünya malı(!) dünyada kalır.
                            Şu iki yoruma hayran kaldım

Bu arada "yenilelim kazanıp ne yapacağız" tarzı yorum yapanlara yazık oldu.Çok acı koyduk belçikaya, üzgünüz

Tebrikler Milli Takım, Onur üzülmene moral bozmana hiç gerek yok sen bizim ONUR'umuzsun!

:Bayrağımız:

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              askerdeyken vatan sevgisinden sogudum zerre vatan millet sevgisi kalmadı içimde dün akşam ki olanlardan sonra aynı şey milli takım içinde geçerli bundan sonra bence istanbul milli takımı olmalı türk milli takımından daha cok zaten aurelio yu kadroya alan zihniyet ne beklersinki neyse yolları acık olsun A milli takımın ne diim bizim için varsa yoksa Trabzonspor...
                              Valla ben de senin gibi düşünüyorum.
                              Volkan Şen nerde kardeşim? Sabri daha mı iyi Volkan Şen'den?
                              Servet daha mı iyi Giray'dan ya da Egemen'den?
                              HER DEVRİN ADAMI OĞUZ ORDA OLDUĞU MÜDDETÇE MİLLİ MAÇLARI İZLEMEYECEĞİM DEDİM! İZLEMİYORUM DA!
                              Yemin ederim bir gr heyecan,sevinç olmadı içimde!
                              Sadece Trabzonspor için değil, diğer Anadolu takımlarından topçu nerdeyse yok!
                              İstanbul takımlarında yedek kalmış, şans bulamamış topçuların yeniden futbola kazandırılmaya çalışıldığı yer olmuş milli takım!

AMA GÖRECEĞİZ!
                              Şimdi elemeler yeni başladığı için, diğer takımlar konsantre değil henüz! Hele iş kızışsın, konsantre olsunlar bu takım dağılır!
                              Demedi demeyin! Çünkü biraz da şansa gidiyor milli takım! Kazakistan takım değil zaten, Belçika 10 kişi olmasa daha da atardı! Onlar şanssız gol yediler bizden hepsi bu!
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X