Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2012 Grup Maçı | Türkiye 3 - 2 Belçika

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şey İlgilenmiyorum !
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• arkadaslar bi sorum var...ntv avrupa maci yayinlicakmi???...basketbol karsilasmalarini yayinlamiyor insallah bunu yayinlarlar...bilgisi olan lütfen iletsin...

Yorum

• Herkes Belçika'yı çok küçümsüyor. Kadroları bizden en az 3 kat daha değerli.

Yorum

• Bence beraberlik kokan bır mac ama ınsallah yanılırım.

Yorum

• Türkiye'nin bu maçtan galip gelme şansı yok..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bana da öyle geliyor,
              beraberliğe güle oynaya razıyım ben.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İddacılar alt diyorum 1-1 ya da 0-1 diyesim var ama skor olarak Onur olmasaydı kalede
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İddacılar alt diyorum 1-1 ya da 0-1 diyesim var ama skor olarak Onur olmasaydı kalede
                  Bana sorsan hic korkmadan direk 2 verin, 4.60
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• izleyemiyecegim icin bana ne

Yorum

• Onur var izleyeceğim. Yoksa umrumda olmaz
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Önündeki "Kaşar" defansa söz geçirebilirse Onur inşallah başarılı olacaktır
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Rüyamda kaleye Sinan Polat ı geçirdiklerini gördüm. Çok sinirlendim maçı falan izlemedim

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belçika bütün maç tek kale oynasın, rezil etsin. Kaleyi bulan 27 şutları sonucunca gol bulamasınlar.

Selçuk İnan'ın uzaktan attığı 2 gol ile Bosphorus United kazansın.

Amin.
                            Bosphorus United

Bence kazanacağız..Ama öyle güzel oyun organize ataklar falan beklemiyorum..

Yorum

• Galibiyet alırsak başarıdır..Eski heyecan yok milli takımda.

Hakedenlerin orada olamaması iyice kabak tadı verdi artık.. O yüzden umarım bu seçimlerde daha dikkatli olunur ..
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Zor maç muhtemelen son 2 senedir olduüu gibi Belçika bizden puan alacak umarım yanılırım.
                                Malatya Malatya Bulunmaz Eşin !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X