Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EURO 2012 Grup Maçı | Türkiye 3 - 2 Belçika

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakalım ne olacak. Geçen oynadığımız futbolu beğenmemiştim ama inşallah çocuklar bizleri bu sefer yanıltır. Belçika'nın zor bir rakip olduğunu biliyorum ama Sergen Yalçın'ın da dediği gibi Türkiye oynaması gerektiği şekilde oynarsa bize kafa tutmaları zor. Erken puan kaybetmek çok kötü olur. Kadro hakkındaysa yorum yapmak istemiyorum. Milli takımda nasıl oynuyor dediğim çok futbolcu var maalesef.

Yorum

• Maci ntv bati da verecek mi yoksa yayin sadece Türkiyeye mi olacak?
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Onur ve Selçuk İnan kesin ilk 11'e. Hiddink ilk kez gözüme girmeye başladı. Ama Oğuz Çetin'den hala nefret ediyorum

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur ve Selçuk İnan kesin ilk 11'e. Hiddink ilk kez gözüme girmeye başladı. Ama Oğuz Çetin'den hala nefret ediyorum
          Hiddink Türkiyenin başına geçeli ilk olumlu hareketi Devamını da bekliyoruz

Yorum

• Oynarsa selcuk icin bir dönüm maci olur.

Varini yogunu ortaya koyup iyi oynarsa selcuk milli takimda kalici olur.

Bir soru daha,maci ntv bati da verecek mi?

Yorum

• Ntv bati avrupaya göstermiyor biz gurbetcileri her zaman böyle salak yerine koyuyorlar Allah belalarini versin. Bu ne ya burda yabanci Türkiyede yabanci.
              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oynarsa selcuk icin bir dönüm maci olur.

Varini yogunu ortaya koyup iyi oynarsa selcuk milli takimda kalici olur.

Bir soru daha,maci ntv bati da verecek mi?
                vermeyecek yayn sadece türkiyeye
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Biz maçı Almanya'dan nasıl izliyecez o zaman? Bir alman kanalı veriyormu maçı?

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ntv bati avrupaya göstermiyor biz gurbetcileri her zaman böyle salak yerine koyuyorlar Allah belalarini versin. Bu ne ya burda yabanci Türkiyede yabanci.
                    Aynen öyle,milli maclari avrupaya ya göstermeyen tüm kanallara yaziklar olsun.

Yorum

• internetden izlemek hic sarmiyo ya
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiddink Türkiyenin başına geçeli ilk olumlu hareketi Devamını da bekliyoruz
                        belki de hiddink milli takımın başına yeni yeni geçiyor tanıdıkça
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          belki de hiddink milli takımın başına yeni yeni geçiyor tanıdıkça
                          Olabilir valla.

Kadroda o kadar çok gereksiz oyuncu var ki!!!

Hiddink bu işe el atar.İnşallah tabi

Yorum

• Bu garip vatandasa bir sakal atmak isteyenler bana özel mesajla ulasabilirler.

Yorum

• Basketbol maclarina bile bakamiyorum ben.Alman kanallarindan bakiyorum ve cok sükür onlar her maci veriyor.Yani Türkiyenin yaptigi cok yanlis ATVnin kapali olmasi falan yurtdisinda yasiyan kardeslerim bilir bunlari.

Yorum

• İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz maçı Almanya'dan nasıl izliyecez o zaman? Bir alman kanalı veriyormu maçı?
                                Alman macindan sonra özetlerini alman televizyonundan izleyebilirsiniz
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X