Bakalım ne olacak. Geçen oynadığımız futbolu beğenmemiştim ama inşallah çocuklar bizleri bu sefer yanıltır. Belçika'nın zor bir rakip olduğunu biliyorum ama Sergen Yalçın'ın da dediği gibi Türkiye oynaması gerektiği şekilde oynarsa bize kafa tutmaları zor. Erken puan kaybetmek çok kötü olur. Kadro hakkındaysa yorum yapmak istemiyorum. Milli takımda nasıl oynuyor dediğim çok futbolcu var maalesef.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EURO 2012 Grup Maçı | Türkiye 3 - 2 Belçika
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur ve Selçuk İnan kesin ilk 11'e. Hiddink ilk kez gözüme girmeye başladı. Ama Oğuz Çetin'den hala nefret ediyorumDevamını da bekliyoruz
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynarsa selcuk icin bir dönüm maci olur.
Varini yogunu ortaya koyup iyi oynarsa selcuk milli takimda kalici olur.
Bir soru daha,maci ntv bati da verecek mi?Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtv bati avrupaya göstermiyor biz gurbetcileri her zaman böyle salak yerine koyuyorlar Allah belalarini versin. Bu ne ya burda yabanci Türkiyede yabanci."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiddink Türkiyenin başına geçeli ilk olumlu hareketiDevamını da bekliyoruz
TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki de hiddink milli takımın başına yeni yeni geçiyor tanıdıkça
Kadroda o kadar çok gereksiz oyuncu var ki!!!
Hiddink bu işe el atar.İnşallah tabi
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seferoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz maçı Almanya'dan nasıl izliyecez o zaman? Bir alman kanalı veriyormu maçı?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
- Alıntı
Yorum
Yorum