Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NBA | National Basketball Association

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gece Sacramento, Palace'ın konuğuydu. İlk yarı 70 attılar bize!!! Neyse ki ikinci yarı bu takımın PISTONS olduğu akıllarına geldi bizimkilerin de aldık maçı...

* McGrady sakatlandı. Maçın başında aldığı ribaundda sağ ayağını zorladı.

* Yedeklerden 52 sayı geldi (Bynum-Gordon-Daye-Villanueva).

* Hamilton, yine oynamadı.

* Greg Monroe, 11 sayı - 7 rib - 2 asist -2 top çalma yaptı (İstikrarı yakaladı. Rakamların göstermediği çok gayretli savunması varmış. Michigan basınının yalancısıyım...)

* Maçın sonundaki Will Bynum'ın bloğunu izlemenizi tavsiye ederim.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Miami ''yine'' kaybetti

İlhan

Yorum

• Carmelo 28 dakika sahada kalıp yalnız 11 şut ile oynadı. 12 sayı kaydetti. Takas haberleri iyice arttığından beri George Karl, herkesi hemen hemen eşit kullanmaya başladı. Kenyon Martin ve Chris Andersen'ın yokluğunda 12 oyuncu süre aldı. 3 maçtır bu şekilde oynuyoruz. Ve yine üç maçtır 130 sayı ortalamasını yakaladık. Cavs'e dün ilk yarıda 80 sayı atıp maçı 127 ile tamamladık. Şu takas artık açıklansa da yolumuza baksak. Ne olacaksa olsun artık.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Eren çıldırdık geliyoruzz..

Yorum

• 70 sayı ! Hemde Memphis'e. Detroit maçıyla çıkışa geçeriz gibi
            Dallas Mavericks
            .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Miami'nin mağlubiyet serisi devam ediyor.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                70 sayı ! Hemde Memphis'e. Detroit maçıyla çıkışa geçeriz gibi
                Tmm jnm kib opt byes

Palace Dallas'a mezar olacak!!!

(Emre, bana şöyle mesajlar yazdırdın ya helal olsun )
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Big Three 'den biri sahada yokken kazanmamız çok zor zaten .

Hele bu James ise iki kat daha zor . Pivot yok , James uzun gibi oynuyor .
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tmm jnm kib opt byes

Şok oldum dağıldım bir daha yapma abi
                    Twitter Adresim

Yorum

Tmm jnm kib opt byes

ççç ççç Dirk geliyo abi
                      Dallas Mavericks
                      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şok oldum dağıldım bir daha yapma abi
                        "Detroit maçıyla çıkışa geçeriz" diyor, gelme de kızma!

İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ççç ççç Dirk geliyo abi
                        Sanki Kwame Brown geliyor, altı üstü Dirk

- Şimdiden başarılar...

Yorum

• Son 25 maçta 4. mağlubiyet olunca insanı fazla etkilemiyor.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

"Detroit maçıyla çıkışa geçeriz" diyor, gelme de kızma!

Sanki Kwame Brown geliyor, altı üstü Dirk

- Şimdiden başarılar...

Abi Kaman-Prince takası gündemde.Ne dersin çıkar mı bi sonuç ?
                            Dallas Mavericks

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi Kaman-Prince takası gündemde.Ne dersin çıkar mı bi sonuç ?
                              Hamilton - Murphy ve Prince-Kaman takasları fena sayılmaz. Takımın dengesi düzelir bence.

Ligin en sağlam oyuncusunu (PRince) verip, en kolay sakatlanan oyuncusunu (Kaman) almak bir risk ama iyi pivot sıkıntısı varken kabul göze alınabilir bence. Kontratı da fena değil. Bir yıl sonra bitiyor.

Hem de Michiganlı

*

Bu arada Carmelo formaları indirimdeymiş. Denverlı arkadaşlara bildirmek istedim (Eren ve Paksoy Denverlıydı galiba).
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 17:50.

Yorum

• Miami ve LA Lakers'a dair bir saptama...

Bu takımlara dair fazla yorum yapmak istemiyorum ama hani Miami göğe çıkarılıp Lakers eleştiriliyor ya, iyi de Miami 30-12, Lakers 30-11 (galibiyet-mağlubiyet)!

*

Bir de Ahmet'in tezi galiba:"Miami, LeBron'un takımı" diye (yanılıyorsam kusura bakma Ahmet). LeBron'suz son maçları kaybettiler. Sanki bu sav doğrulanıyor gibi...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X