Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NBA | National Basketball Association

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Clippers'ın dün geceki oyununu çok beğendim.Şu lanet başkanlarından kurtulurlarsa taraftarı olabilirim.

Gordon gibi all-star seviyesine gelmiş,Blake Griffin gibi süperstar potansiyeline sahip birisi olmasına rağmen iş Baron Davis de bitiyor.O oynamak istedimi tüm takımı yukarı çekiyor.
    Griffin nasıl bir hava yarattıysa Davis'i bile işin içine çekmiş

Yorum

• Baron Davis diyorum susuyorum
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben Le Bron'a olan hayranlığımdan öyle diyorum biraz yoksa Wade'in hakkını yeriz .

Ama şöyle bir şey var . Bu takımın uzun oyuncusu eksik . Bunu da kapatmaya çalışan adamlar James ve Bosh . Wade'in yokluğunda bu kadar zorlanacaklarını sanmıyorum ama James veya Bosh yokken bir seri yakalayacaklarını düşünmüyorum .

Haa bu arada evet James varsa orası onundur
        Chris Bosh'u alacağına 2 tane vasat üstü uzun alsaydın bu sıkıntı doğmazdı.
        Colmandante

Yorum

• LAC kadrosu gerçekden aşırı atletik.
          zevk veriyor izlerken

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Clippers-Lakers maçının son 5 saniyesinde B. Davis, B. Griffin, L.Odom ve R. Artest atıldı.

Ron Artest masumdu, inanmayacaksınız ama gerçekten masumdu.

Her şey Griffin'in gereksiz itişi, Odom'un abartılı tepkisi ve Davis'in kabadayılığından oldu. Kabak Artest'in başına patladı.

*

@ Emre

Dallas'ın hedefinde Prince ve JR Smith varmış. (http://espn.go.com/blog/DallasMaveri...vs-trade-radar)

Prince olurda JR Smith'in bana göre Terry'den bir farkı yok.
            Dallas Mavericks
            .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Dün Nuggets'ı da yenerek yolumuza devam ettik.

Go Spurs Go!

Yorum

• Nba League Pass ayın 23'üne kadar ücretsiz. İlgilenenlere duyurulur.

Yorum

• bu gece 3'te iyi maç var. hedo celtics deplasmanında. bakalım hidayet celtics'e bela olmaya devam edecek mi.
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

• Mavs'e, Nowitzki'nin geri dönmesi de pek bir yarar sağlamadı. Şuan Pistons deplasmanında Nowitzki dışında bir katkı gelmeyince, farklı gerideler. Nowitzki'nin sakatlığı bu maça da uzasa, ikinci çeyrekten bitecekti maç. Pistons, boyalı alan sayılarında rakibini ikiye katlamış durumda. Monroe bir ribaunt daha alırsa double double yapacak. Bunun yanında 4 tane de top çalması var. Bir tanesinde top çalmakla kalmadı, açık alanda Barea'nın anahtarını da aldı. Kısacası gayet rahat bir galibiyet almak üzere Pistons, tebrikler.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      70 sayı ! Hemde Memphis'e. Detroit maçıyla çıkışa geçeriz gibi
                      İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tmm jnm kib opt byes

Palace Dallas'a mezar olacak!!!

(Emre, bana şöyle mesajlar yazdırdın ya helal olsun )
                      İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ççç ççç Dirk geliyo abi
                      İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Detroit maçıyla çıkışa geçeriz" diyor, gelme de kızma!

Sanki Kwame Brown geliyor, altı üstü Dirk

- Şimdiden başarılar...
                      Çıkışa geçermiş... Pehh

Prince'i gönderelim size Emre, yoksa lottery pick olacaksınız

(Forumun genelinde tercih ettiğim yazı dilinin aksine bu sayfada daha rahat yazıyorum. Atışmalarda kötü niyet taşımadığımı belirteyim. Yine de bugüne dek farkında olmadan kalbini kırdığım dostlar varsa özür dilerim.)
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nba League Pass ayın 23'üne kadar ücretsiz. İlgilenenlere duyurulur.
                        Bugün öğrendik, iyi oldu bu. Bizimki daha yeni bitmişti
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Blake Griffin Pacers'a karşı 19-24 isabet oranıyla 47 sayı atarak hem kariyer rekorunu kırdı, hem de sezonun en çok sayı atan oyuncusu oldu.

Yorum

• 4 Ocak'daki Lakers maçıyla birlikte çok iyi bir çizgi yakaladı Greg MONROE. Özellikle son 4 maçta Wallace'ın yokluğunda 20 yaşındaki bir pivottan fazlasını verdi.

LAkers maçından itibaren;

14 sayı 11 rib 2 top çalma
                            16 sayı 13 rib 3 top çalma
                            10 sayı 11 rib 2 top çalma
                            14 sayı 11 rib 2 top çalma 1 blok
                            12 sayı 7 rib 3 top çalma 1 blok
                            11 sayı 7 rib 2 top çalma
                            Ve bu gece 16 sayı 9 rib 4 top çalma...

Bu maç öncesindeki son 5 maçın 3'üne ilk beş başlayıp ortalama 36 dakika sahada kalmış. % 57 ile 12,6 sayı - 9,8 rib - 2,4 top çalma ile oynuyordu.

Gençlere sahip çıkmak lazım...

NOT: "Big"Ben Wallace ile antrenman yapmak, paha biçilemez.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Wizards'ın uzun zaman çift hanelerde götürdüğü maçta son anlarda sıkıntı çekmesi, galibiyet sayısı mağlubiyet sayısından fazla hiçbir takımı yenememeleriyle alakalıydı ama neyse ki Jazz'ı son anlarda zorlansalar da yendiler ve bu istatistiği de bir köşeye attılar. Bu maçta dikkati çeken Wall'un 15 asistti oldu, kariyer rekoru. Daha önce iki kere 14 yapmıştı.

D.Rose 22 sayı 10 ribaunt 12 asist ile triple double yaparken, geçen gece attığı kritik üçlük ile Heat'i yıkan Korver bunun gazıyla Grizzlies'e karşı 6-10 üçlük attı. Boozer'ın oynamadığı maçta 14 dakika süre alan Ömer Aşık ise 1 sayı 3 top kaybı ile oynadı.

Sixers Lou'nun üçlüğüyle uzatmaya götürdüğü maçı kazandı. Uzatmalarda sakin olan taraf olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Maç içerisinde 1-7 atan Turner, son dakika içerisinde 4 serbest atış kullandı ve eli bir kez olsun titremedi. Olan Kwame'nin 15 sayı 16 ribauntuna oldu.

Hawks'da ise Joe Johnson resitali vardı. El yakan topları kullanması bir yana, maçı da 36 sayı 5 ribaunt 6 asist ile bitirdi.

Benden bu akşamlık bu kadar. Uzun zamandan sonra ilk defa ard arda nba maçları izledik, güzel oldu. Saat 3'te başlayacak ve ntvspor'un vereceği Celtics - Magic maçı da izlenmeye değer ama league pass'tan sonra tekrarına bakarız.

Yorum

• Hüseyin,

Değerlendirmeler için eline sağlık. Bu arada Kwame adamımdır(!) 17 Mart 2004'deki Sacramento maçından beri böyle bir performansını hatırlamıyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X