Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NBA | National Basketball Association

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Semih'in gecesi olmuş;10 sayı, 9 ribaunt , 1 asistle oynamış ve 33 dakika sahada kalmış.Semih Erden Semi Semih Erden!

Ersan mağlubiyete engel olamasa da 11 sayı ,10 ribauntla double-double yaptı.

Orlando'da Howard 29 sayı ,20 ribauntla , Hido ise 8 sayı ,3 ribaunt,4 asistle maçı tamamladı.Maçı uzatmalara götürdüler fakat New Orleans uzatmalarda maçı aldı.

Lakers Kobe'nin müthiş oyunuyla 6.galibiyetine ulaştı.Son 6 dakikada 17 sayı attı.Toplamda 39 sayı ,6 ribaunt ve 4 asistle oynadı.

Mehmet Okur uzun bir aradan sonra geri döndü.10 sayı,2 ribaunt ve 2 asistle.

Miami , 3 yıldızının toplamda 84 sayı atmasına rağmen mağlubiyete engel olamadı.Kaç maç ardından yenildiler acaba?

edit:9 maçın ardından yenilmişler
    En son Özge tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 12:19.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Carmelo NJN'e gitmez umarım.

-Bu hafta çok iyi maçlar var ntvspor'da

Yorum

• Ey ki sen Carmelo, herkes sana dünyanın lafını sayarken ben seni savunmadım mı? Bir şut atsa da coşsak diye gecelerimi feda etmedim mi? Şimdi yine sen, ey Carmelo, sen ne yapıyorsun? Birazcık bile hatrım yok mu? NJ'e kadro güçlendirilirse gitmeyi kabul eden sen, Denver'da yanımda adam gibi takım kurun, şampiyonluğa gidelim diyemiyor musun? 33'lük Hamilton, 35'lik Billups ve şuan için sadece gelecek vaad etmekle yetinen 2 uzunla bir halt yapabileceğini mi zannediyorsun? Hemcinsin olan Löbran yüzük uğruna 2 süper yıldızla birlikte oynamayı bile göze alabiliyorken, sen nasıl gücü Denverımızla kıyaslanamayak bir takıma gitmeyi aklından geçirebiliyorsun? Ve gelelim sana ey Denver yönetimi. Peki sen ne yapıyorsun? Neden Al Harrington'ı sezon başında öyle bir sözleşmeyle kadroya kattın? Carmelo'nun yazın önerilen yeni sözleşmeyi kabul etmemesinden belli değil miydi böyle olacağı? En son Derrick Favors, Devin Harris, Anthony Morrow ve 2 tane 1. tur draft hakkı gelmesi gündemdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Carmelo'yu yolluyorsun ve sanırım gençleştirmeye gidiyorsun. Peki kimin etrafında kuruluyor bu takım? Harris'in mi? Tarafsız gözlerden bu işten Denver'ın da karlı çıkacağını söyleyenler var. Ancak ben Melo'nun Nets'e gitmesini kaldıramam. Şimdi şöyle olsun. Melo kalsın. Derrick Favors'a gelme demiyoruz, yine gelsin. Hoş gelsin, sefa gelsin. Kenyon Martin gitsin. Billups gitsin. Devin Harris de gelsin. Hatta Anthony Morrow da gelsin. Al Harrington da gitsin. Draft haklarına gerek yok. Tabi az biraz hayal kurdum. Ama gönül böyle istiyor. Şöyle bir takım kuramayan Denver yönetimine laned olsun.

Nene Hilario
        Derrick Favors
        Carmelo Anthony
        Anthony Morrow
        Devin Harris

Ty Lawson
        Chris Andersen
        Gary Forbes
        Arron Afflalo
        J.R Smith

Bir tane daha uzun olsun tamam işte. Bogut olabilir, Kevin Love olabilir. Blake Griffin şahane olur. Marc Gasol de idare eder. Hayal kurmak güzeldir. Ah Denver ah.

Melo bak kardeşim, bu gece Miami maçı var. Belki de buradaki son maçın. Benim için oyna aslanım.
        En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 20:12.
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Carmelo LAC,NOH,Bucks,Bulls'a gitmesini isterim,NJN asla,

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Carmelo LAC,NOH,Bucks,Bulls'a gitmesini isterim,NJN asla,
            İçlerinden sadece Bulls'a gitmesine katlanabilirim.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İçlerinden sadece Bulls'a gitmesine katlanabilirim.

Eric Gordon,Griffin,Carmelo
              Crıs Paul,Carmelo çok iyi bir 5 numarayla harika olur,biraz emek harcasın inansın Lebron gibi biyerlere toplanıp için işin .... çıkmasın

Yorum

• Los Angeles'a hem Kobe hem Melo fazla.

Chris Paul bence de iyi olur. Gelsin Denver'a.

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Los Angeles'a hem Kobe hem Melo fazla.

Chris Paul bence de iyi olur. Gelsin Denver'a.

Laker demedim zaten oraya asla gitmesin hatta Minesota'ya gitsin oraya gitmesin

Yorum

• Eren,

Murat Murathanoğlu'nun şu müthiş yazısını okumalısın.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eren,

Murat Murathanoğlu'nun şu müthiş yazısını okumalısın.

http://www.basketbolseverler.com/tbf...F?OpenDocument
                      Oğuz ben okuyayım dedim ama içinde kayboldum

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oğuz ben okuyayım dedim ama içinde kayboldum
                        Cengiz Abi,

Konu Carmelo gibi görünse de NBA'i anlatıyor. Takım sahipleri - oyuncu temsilcilerinin ilişkileri, çoğu oyuncunun yıldız eşleri/kız arkadaşlarının etkisi, sponsorlar, takım seçimleri...

Uzağa gitmeye gerek yok. Hidayet iki yaz önce tercihini nasıl yaptı? İyi bir takımı mı para mı? Para!

Açıklaması neydi? "Portland soğuk!" (Sanki Toronto, Florida veya California sahilinde )

Sonra ne dedi? "Eşim istiyor, orada Türkler var..." (Yani kadın etkisi)

Olayın öznesi Carmelo olunca, yarattığı sarsıntı daha büyük oluyor, tek fark bu.

*

Diğer takımlar pek umrumda değil; biz Hamilton'ı gönderip Murphy'i alalım da
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• NJ Nets'in planı belli oldu:

Carmelo ve Hamilton'ı alırlarsa, bu yaz hedeflerindeki ilk isim CHRIS PAUL olacakmış!

Bilin bakalım Paul'ün menajeri kim?

Doğru cevap: Leon Rose! Yani Carmelo ve Hamilton'ın menajeri. Adam iyi yere tezgah açtı. Prokhorov'u gözüne kestirmiş belli ki...
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 23:27.

Yorum

NJ Nets'in planı belli oldu:

Carmelo ve Hamilton'ı alırlarsa, bu yaz hedeflerindeki ilk isim CHRIS PAUL olacakmış!

Bilin bakalım Paul'ün menajeri kim?

Doğru cevap: Leon Rose! Yani Carmelo ve Hamilton'ın menajeri. Adam iyi yere tezgah açtı. Prokhorov'u gözüne kestirmiş belli ki...

Bence bu türlü bir kadro kurulursa en önemli şampiyon adaylarından biri olur Nets.
                            Dallas Mavericks
                            .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence bu türlü bir kadro kurulursa en önemli şampiyon adaylarından biri olur Nets.
                              Pota altı?

Yorum

Pota altı?

Brook Lopez var ya abi. 4 numarayada ayarlarlar birini ki Humphries bile oynar bence.Beğenirim Humphries'i.
                                Dallas Mavericks
                                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X