Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

NBA | National Basketball Association

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hepimiz pohenix'liyiz

Nash&Amare&Marion
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Ben değilimDaha ilk maç inanıyorum Lakers turu geçecekGünün bomba maçı Dallas maçı bence
      En son Özge tarafından düzenlendi; 23.04.2007, 11:34.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• IVERSON-ANTONY İŞ BAŞINDA!

NBA'de play-off mücadeleleri devam ederken, Denver Nuggets, deplasmanda San Antonio Spurs'u 95-89'luk skorla mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti. ATT Center'da oynanan karşılaşmada geceye damgasını vuran isimler Carmelo Anthony ve Allen Iverson oldu. Anthony 30 sayı, Iverson 31 sayı kaydetti.

ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) play-off karşılaşmalarına bu sabaha karşı yapılan 4 maçla devam edildi. Golden State Warriors, ligde normal sezonun lideri Dallas Mavericks'i 97-85 yenerek seride 1-0 öne geçti.

American Airlines Arena'da oynanan ve 21 bine yakın basketbolseverin izlediği karşılaşmada 33 sayı, 14 ribauntla ''double double'' yapan Baron Davis, Warriors'a galibiyeti getiren isim oldu.

Konuk ekip Warriors'da 4 oyuncu çift haneli rakamlara ulaşırken, 23 sayı, 5 ribaunt ve 3 asistle oynayan Stephen Jackson ile 13 sayı, 6 ribauntluk bir performans sergileyen Jason Richardson, galibiyette önemli rol oynadı. Mavericks'de ise 21 sayı, 13 ribanut ve 2 asistlik performansıyla ''double double'' yapan genç forvet Josh Howard, yenilgiye engel olamazken, Devin Harris'in 19 sayı, 3 ribaunt ve 3 asistlik performansı ile Alman yıldız Dirk Nowitzki'nin 14 sayı ve 12 ribaunluk performansları, takımlarına galibiyeti getirmeye yetmedi.

IVERSON-ANTONY İKİLİSİ İŞ BAŞINDA
        Gecenin bir diğer maçında ise Denver Nuggets, deplasmanda San Antonio Spurs'u 95-89'luk skorla mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti.

ATT Center'da oynanan karşılaşmada geceye damgasını vuran isimler Carmelo Anthony ve Allen Iverson oldu.

Konuk ekip Nuggets'da 31 sayı ve 5 asistle oynayan Allen Iverson ile 30 sayı ve 8 ribauntla maçı tamamlayan Carmelo Anthony takımlarını galibiyete taşıyan oyuncular olarak dikkati çekti.

Spurs'de ise 19 sayı, 8 asist ve 6 ribauntla maçı tamamlayan Tony Parker'ın çabaları takımına galibiyeti getirmeye yetmezken, Tim Duncan'ın 14 sayı ve 10 ribauntla yaptığı ''double-double'' yenilgiyi önleyemedi.

Gecenin diğer maçlarında ise Cleveland Cavaliers, sahasında Washington Wizards'ı 97-82, Phoenix Suns da Los Angeles Lakers'ı 95-87 yenerek seride 1-0 öne geçtiler.

Warriors yine devrilmedi

NBA play-off'larının 2. gün maçında, normal sezonu lider bitiren Dallas Mavericks, play-off'lara 8. sıradan katılan Golden State Warriors'a serinin ilk maçında 97-85 mağlup oldu.
        American Airlines Arena'da oynanan ve yaklaşık 21 bin basketbolseverin izlediği maçta, konuk takım Warriors yıldız oyuncusu Baron Davis'in etkili oyunuyla kazanıp seride 1-0 öne geçti. Normal sezonda üç kez karşılaşan ve bu üç karşılaşmadan da galip ayrılan Golden State, NBA'in en iyi takımına yine geçit vermedi ve deplasmanda kazanarak avantaj yakaladı.
        Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki, 38 dakikada sahada kaldığı maçta sadece 14 sayı üretince yenilgi kaçınılmaz oldu. Dirk ayrıca 12 de ribaunt aldı. Dallas'ta en skorer isim 21 sayı üreten Josh Howard olurken, D. Harris 19 ve Jason Terry 17 sayıyla oynadı.
        Sahaya sadece 9 kişiyle çıkan Mavericks benchten hiç yardım alamadı. İlk 5 dışında sadece Diop 4 sayı atabildi. Kenardan gelip bir çok maçta takımına hayat veren Jerry Stackhouse 20 dakikada oynadığı maçta sayı atmayı başaramadı.
        Oakland ekibi Warriors'ın en skorer ismi Baron Davis 33 sayı, 14 ribaunt ve 8 asistlik performansıyla adeta büyüledi ve galibiyetin baş mimarı oldu. Triple-double'ı 2 asistle kaçıran yıldız, 33 sayının 19'unu 3. çeyrekte kaydetti. Stephon Jackson 23 ve Jason Richardson da 13'er sayı üreterek Golden State'in bu önemli maçtan galip çıkmasını sağladılar.
        Serinin 2. maçı yine Dallas'ta oynanacak. Gecenin diğer sonuçları şöyle;
        Washington 82-97 Cleveland
        Los Angeles Lakers 87-95 Phoenix
        Denver 95
        -89 San Antonio
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Miami Şampiyon Wade MVP
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Dallas'ın 2 maç kaybedeceğini düşünüyodum ama elenirlerse gerçekten çok büyük süpriz olur . Sanırım birde Knicks 1 den girip 8 den Hawks ' a elenmişti .

Yorum

• cidden çok garip başladı.nerdeyse lakers dışında hep deplasman takımları kazandı. az daha lakers da yeniyordu olmadı ama bu bir şeyin göstergesi.görürüz inş.tahminlerin zıttana çok şey oluyor dediğim gibi.ama ben dallastan hala tur bekliyorum
              4-2 gibi.koca dallas goldan statei eleyemezse artık o zaman sözlerin tükendiği zaman gelmiş demektir
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Shooter13 , Miami'nin şansını nasıl görüyorsun

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                Eduardo Galeano

Yorum

• ben tahminlerimin dışında bi play off beklemiyorum , sanırım tek yanlış tahminim cavs-wizards eşleşmesinde olur . ben wizards tan tur bekliyodum ama onlarında çok fazla sakatı varmış sanırım . dallas'ıda 4-2 tahmin ediyodum çünkü bu sezon oynanan bütün maçları ki p.o ilk maçıyla beraber 4 maç oluyo hepsini G.State kazandı ama dallas 4-2 en zor ihtimal 4-3 bu seriyi alır diye tahmin ediyorum , houston ve phoneix de geçer büyük ihtimalle.

Yorum

• İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben tahminlerimin dışında bi play off beklemiyorum , sanırım tek yanlış tahminim cavs-wizards eşleşmesinde olur . ben wizards tan tur bekliyodum ama onlarında çok fazla sakatı varmış sanırım . dallas'ıda 4-2 tahmin ediyodum çünkü bu sezon oynanan bütün maçları ki p.o ilk maçıyla beraber 4 maç oluyo hepsini G.State kazandı ama dallas 4-2 en zor ihtimal 4-3 bu seriyi alır diye tahmin ediyorum , houston ve phoneix de geçer büyük ihtimalle.
                    Washington'un en etkili ismi Arenas sakat o yüzden bencede işleri çok zor
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Arenas sakat mı? Yuh! Geçmiş olsun Wizards
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• valla o iş karmakarışık.belli olmaz ama bence bullsun şansı %51.
                        miami toparlanmazsa bulls alır diyorum.çünkü wade daha toparlanamadı.shaq karşısında wallace var ve chicago daha takım gibi duruyor.tabi bunları iki takımın da bu sezon bir maçını bile izlemeden söylüyorum maalesef.ama kadroya falan bakıp tahmin ediyorum.
                        bu serinin en kritik maçı tüm serilerde olduğu gibi 5.maç
                        o maça kadar 2-2 gelir diye tahmin ediyorum.eğer o maçı bulls alırsa 7de belli olur.yok miami bir atakla alırsa o zaman tur miamiye gelir.
                        nacizane fikrimdir.
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Wade bu maçıda beklenenden az sayıyla ve performansla bitirebilir ama üçünü maçta Wade tek başına yenicek Bulls'u.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• şu tek başına maç kazanma işi bence p.off da pek işe yaramaz ilhan

Ben böyle birtek t-mac i gördüm orlando'dayken , oda 3-1 e getirebilmişti seriyi 45 ler 40 lar havada uçuşuyodu , sonra mı ? Pistons takım olduğunu hatırladı ve 3-1 den geri gelip 4-3 kopardı seriyi , geçen sene böyle bişey lakers in başına da geldi . Oyuncular tek başlarına sadece maç kazanabilir , turları takımlar kazanır .

Yorum

• Sinan'cim , geçen sene 4-2 'lik bir şampiyonluğumuz vardi. Wade tek başına kazandırmıştı , sakat sakat oynayıp varını yoğunu ortaya koymuştu hani =) Söz konusu Wade olunca işe yariyor =)

T Mac, Kobe , Wade şuan için play offlarda tek başlarına maç kazandırıcak isimler kanımca =)

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sinan'cim , geçen sene 4-2 'lik bir şampiyonluğumuz vardi. Wade tek başına kazandırmıştı , sakat sakat oynayıp varını yoğunu ortaya koymuştu hani =) Söz konusu Wade olunca işe yariyor =)

T Mac, Kobe , Wade şuan için play offlarda tek başlarına maç kazandırıcak isimler kanımca =)
                                Ama şampiyonluk maçıydı o kadar etkili oynamayabilir
                                İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arenas sakat mı? Yuh! Geçmiş olsun Wizards
                                Evet sakat sezonu kapattı
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X