Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancı sınırının neden açıldığı anlaşıldı..

Brozek transferlerinden daha çok sevinirim Teo'nun dönmesine
    Kendisi zaten yabancı kontenjanını bilfill işgal ediyordu ne alakası var ?

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendisi zaten yabancı kontenjanını bilfill işgal ediyordu ne alakası var ?
      Doğru Teo da kontenjandaydı,Ben onu unutmuşum

Yorum

• Geri donmek gibi bir dusuncesi olsaydi simdiye kadar gelmezmiydi arkadaslar?

Yorum

• Önce telefon ediyor,
          Sonra haber yolluyor,
          Peki neden gitti?
          Bu delinin zoru neydi de gitti.
          *-*
          Bu adam Trabzonda futbol oynayamaz.
          Kanımca, bütün insanlar üzerine titreyecek, kendisine ayrıcalık istedi.
          Yere düşünce bakışları aklımdan gitmiyor.
          Ayağa kalkamıyor,
          Şımarık topcu.
          Olamaz bundan futbolcu.
          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Teo'nun yaptığı çok ayıp..nedenini sorgulamak eğer gerekirse psikolojik destek vermek lazım..
            Böyle bir golcüyü kazanmak Trabzonspor için daha önemli..maç oynayacak kendini gösterecek ki transferde takım para kazanacak paraya hiç olmazsa geldiği fiyata satılsın..
            Trabzonlular kızıyorlar anlıyorum ama bu futbolcuları kazndığımızda takım yarra sağlayacaksa bazı şeyleri içimize atacağız..
            THEMRA EPİ MEDİUM

Yorum

• kesinlikle gelmemeli ulan su ise bak 6 ay kaç sonra gelmeyi düşün ha ha has...

Yorum

• İlk olarak exelance tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Teo'nun yaptığı çok ayıp..nedenini sorgulamak eğer gerekirse psikolojik destek vermek lazım..
                Böyle bir golcüyü kazanmak Trabzonspor için daha önemli..maç oynayacak kendini gösterecek ki transferde takım para kazanacak paraya hiç olmazsa geldiği fiyata satılsın..
                Trabzonlular kızıyorlar anlıyorum ama bu futbolcuları kazndığımızda takım yarra sağlayacaksa bazı şeyleri içimize atacağız..
                Arkadaşın yorumu en akıllıcası ancak para cezası aklını başına getirir
                https://www.saltanatmt2.com.tr/
                https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Gelsin tabiki paf takımımızda ihtiyaç var.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• bosanip da gelsin yoksa hic gelmesin
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bosanip da gelsin yoksa hic gelmesin

Bak bu güzeldi abi.
                      Ben inanıyorum. Doğru yoldayız.

Bordo Mavi

Yorum

• gelsin ama takasta kullanılsın. Trabzonspor'da artık verimli olamaz. sezer öztürk için takasta kullanılabilir mesela. hem de çok iyi olur.

Yorum

• gelsin kırsın dizini otursun tribünnde istiyeni çıkana kadar.
                          Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• gelirse çok şey kaybederiz. ne jaja kaır e basşkası. kafasına esen çeker gider. ayrıca gördüğümde yerde çok pis dalarım ona...

Yorum

• Adam kayışı koparmış arkadaşlar.Maçtan önce soyunma odasında Şenol hocaya beni kadrodan çıkart iyi değilim stad üstüme üstüme geliyor boğuluyorum diyormuş.Bir keresinde de antremmanda Şenol hocaya kalbim sıkışıyor göğsüm ağrıyor demiş şenol hoca doktora göndermiş ama kalbi sapasağlam çıkmış.Buna rağmen bir sonraki antremmanda yine kalbim sıkışıyor göğsüm ağrıyor kalp krizi geçiriyorum diyerek izin isteyince Şenol hoca bunu idmandan kovmuş ) Şimdi adam kendisini biraz toparlamış.Boş verin yarım sezon oynasın sene sonu Fener'e ya da başka bir takıma kakalanır.Yoksa bu adam ile gitmeyeceği açık.Adam panik atak
                              arkdşlr teo haksız evet ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim; yaşadığı hastalık aslında hastalık değil sadece içten gelen bir his, herşey kötü olacakmış gibi gelen bir his bu da panik atak değil obsesif bozukluk aynısını bende yaşıyordum. İnanın hiçbir yere gitmek istemiyorsunuz ve sadece bildiğiniz yerde kalmak istiyorsunuz ben iş amaçlı yurt dışına bile gidemezdim. bir kere yurt dışında başıma geldi derdimi anlatamadım süründüm oralarda teofilo da bu şekilde hissetmiş bi an evvel kendini güvende hissettiği yer olan ailesine dönmek istemiş sanırım ve ilaçla tedaviye başlayıp kendini güçlü hissedincede şimdi geri dönmek istiyor aynı benm durumum. o his öyle kötüdür ki geldiği an çok acizsinizdir ama geçtiğinde de herşeyi yaparım dersiniz yani) alalh kimseye bu hastalıkla sınamasın AMİNNN....
                              Yerel bir haber sitesinden 2 yorum..

Teofilo'nun önemli psikolojik sorunları olduğu açık..2. mesaj olayı gayet güzel anlatıyor..

Futbolculuğunu beğenmem bilirsiniz ama bu çocuğa "deli","kayışı koparmış" gibi sözlerle hakaret edeceğimize yardım etmeliyiz diye düşünüyorum..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Az önce Lig TV deki "Günaydin Futbol" isimli programina bizim Güney Amerikalilar üzerine bir mail attim ve Altin Tanrikulu'da, Teofilo gelmesin ve gelmese daha iyi olur diye bir yanit verdi.
                                Alanzinho, Mehmet, Umut, Brozek, Engin, Burak, Jaja, Yattara ve Colman gibi bircok hücum oyuncumulari varken, Teofilo'ya gerek yokmus..
                                Buna bende katiliyorum, Teofilo gelirse cok yanlis yapilmis olur. Trabzonspor'a böyle oyuncular lagzim degil, bir git bir gel..
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim