Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu iş çıkmaza girdi. Öyle gözüküyor ki kendi de bir çözüm üretemiyor, kendine bonservisini ödeyecek bir kulüb bulamıyor. Bizde yabancı kontenjanından dolayı onu çok daha fazla tutamayız. Artık FİFA'nın kararına kalmış bu iş. Bu tür kararların verilmesi ne kadar zaman alıyor bileniniz varmı? Lange ve Ersen Martin davaları örneğin geçen yıl ancak sonuçlandı.

Yorum

• o zaman kendisine halısaha müsabakalarında başarılar
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Pino uçağı kaçırdı
        LİGTV

Günün eğlencesi Kolombiyalılarda bir sorun var abi çççççç
        La hepiniz aynımısınız

Yorum

• hala aklım almıyor bu nasıl bir adamdır kendi kendinin futbol hayatını bitirdi
          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
          -ismail-

Yorum

• hep habunun yuzunden kacanlar artttı takımdaa
            LAyyrıllyayarlyayyrlyayyryyryyaya FATIHHHH TEKKKEEEEEEEEEEEE

Yorum

• Trabzonspor’dan izinsiz şekilde ülkesine giden Teofilo’nun menajeri aracılığıyla yönetime haber gönderdiği öğrenildi.
              Teofilo’nun yönetimden haber beklediği öğrenildi.
              Gelişmeleri Haber61.net'ten takip edebilirsiniz...
              ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Gelsin bence.
                Zaten en az 3 ay fiziki olarak eski haline dönmesi için antrenman yapacaktır. Tam olarak hazır hale geldikten sonra yavaş yavaş takıma uyum sağlar.

Yorum

• Ne haberi göndermişki acaba?..
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Seni bekliyorum Aslanim
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak İslam Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yıllar ama yıllar sonra.................
                      .
                      teofilo: oğlum biliyor musun yıllar ama yıllar önce liverpool'a gol atmıştım.
                      oğul: gerçek mi söylüyorsun baba inanmam,dostluk maçı mıydı?
                      teofilo:yok be oğlum,avrupa ligine katılma maçıydı,Türkiye de Trabzonspor formasıyla attım bu golü.
                      oğul:müthiş,eee sonra noldu?
                      teofilo:tabi herkes çok sevindi,zaten ondan önce de orda süper kupada hattrick yapmıştım,herkes el üstünde tutuyordu beni,ligde liderdik ve bir sonraki sene şampiyonlar liginde büyük takımlarla maç yapma ihtimalim vardı.
                      oğul: merakla)peki ya sonra?
                      teofilo:sonra pılımı pırtımı topladım aldım sizi geldik buraya.
                      oğul:?????baba öküzün önde gideniymişsin gerçekten.
                      teofilo:yok ya önde bilet bulamadım,3 gün havaalanında yatırdım sizi anca arkalardan bilet bulabildim sonra.
                      oğul:ya tamam kafan ışık alıyor biliyordum ama bu kadar mal olduğunu bilmiyordum.
                      Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi Fifaya sikayet etmemistimi bunu? Bence Teofilo bunun icin dönmek istiyor, yani davadan korktugu icin.
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• gelse ne olur ki, şenol hoca asla takıma almaz. haklıdırda. teofilo bi şekilde taraftardan hocadan yönetimden ama esaslı bi şekilde özür dilerse bilemem. sonuçta başarı sağlayacaksa oynamasınada razı olur herkes...
                          Trabzonspor

Yorum

• Gelmekten başka çaresi yok.

Yorum

• teofilo tam apaçi çıktı.
                              Trabzonspor

Yorum

• gelip gelmemesine oyuncular karar versin bence onlara sorulsun teo yu takım arkadaşı olarak görüyor musunuz denebilir onlar ne derse benim kabulümdür bir taraftar olarak...
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim