Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şunlardaki havaya bakın özellikle Ayman Artık buranın kralı biziz der gibi

ayman ankara benim istanbul kirada der gibi durmuş.

moawad hayatını hatasını yaptın o adamla aynı karede olarak.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şunlardaki havaya bakın özellikle Ayman Artık buranın kralı biziz der gibi
      atalarımız boşuna dememişler:
      kılavuzu karga olanın burnunun vay haline diye bunu söyleyen atalarımız sayedin bu durumunu görselerdi eminim kılavuzu ayman olanın ....... diye başlarlardı
      Umut Bulut

Yorum

icimde bir acayip bir hiz var bu adam iyi cikicak symek gibi masum bir yüz ifadesi var sahada bakalim nasil.

onu bunu birakinda simdi I LIKE TO MOWAD MOWAD, I LIKE TO MOWAD MOWAD zamani

http://de.youtube.com/watch?v=VBnkJQWe0JQ tutmayin bizi
        En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 16.02.2008, 00:46.

Yorum

en kısa zamanda forma şansı verilse bari

Yorum

aymanın kankası daha nolsun ayman kazmaysa bu da kürek olur çok çok
            Umut Bulut

Yorum

inşallah haftaya senide görücez takımda.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

kendisi bugünki hava sartlarini görünce saskina ugramistir.oynasa bile faydali olamayacagi asikardi.bir haftalik antrenman ve uyum süresinden sonra manisa macinda oynayacagina inaniyorum.benim tahminim kecelinin önünde sol dis oynayacaktir.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

İlk olarak Şuayip Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    I like to Moawad Moawad
                    I like to Moawad Moawad
                    Sen ağlat biz severiz seni...
                    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                    ts_mania

Yorum

Manisa maçıyla artık izlemeye başlarız bu kardeşimizi de sanırım
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Herhalde Ankaragücü macina lisansi yetismedigi icin ilk 18 e alinmadi. Insallah artik Manisa maciylan onu seyretmeye baslariz. Umarim takima yararli bi futbolcu oldu. En azindan Ayman in performasni onu sayesinde cikmis olabilir.

Yorum

bakalım kecelinho yu kesebilecekmisin. çok zorlu bir mevkidaşın var. göreceğiz artık.
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

Manisa maçında görüşmek dileğiyle Moawad.
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

Insallah Manisa macinda oynayacak Moawad,Insallah iyi bir Topcu daha kazaniriz,ilk izlenimler cok önemli nasil bir izlenim birakacak merak ediyorum..

Yorum

Moawad Ismaily Formasiyla bir Görüntü..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X