Ya Bu Jabİyİ Zİya Lanetİ BaŞimiza Bela Ettİ DÜnyanin Parasini Aliyo Katki Sifir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad
Daraltma
X
-
İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
içimdeki ses yararlı olacak diyo
notayed in elindeki atkıyı nerden bulabilirim mükemmel bence
Elindeki atkıyı geldi birisi verdi sanırım oda gazeteciydi ;ben tam o foto çekilirken oradaydım yerel gazeteciler dışında kulubden özellikle kimse yokdu valla orada;
ben o fotodan önce birazcık konuşmka istedim atkım vardı durdu bu sebeble ingilizce biraz soru sordum iyi oynayacagımızı umdugumuzu söyledim Trabzonspor taraftarı hem çok vefalıdır hemde çok büyükdür dedim kendisinee yarım yamalak anladı sanırım çünkü yanında beraber geelen genç bi uşak vardı uda ingilizcesi zayıf dedi yani ama böyle baya bir yabancı çekingen duruyordu inşaallah uyum soruunu yaşamaz temiz bi uşağa benziyi ama gerçekten böyle temiz biirisine benziydı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak S&YReis28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElindeki atkıyı geldi birisi verdi sanırım oda gazeteciydi ;ben tam o foto çekilirken oradaydım yerel gazeteciler dışında kulubden özellikle kimse yokdu valla orada;
ben o fotodan önce birazcık konuşmka istedim atkım vardı durdu bu sebeble ingilizce biraz soru sordum iyi oynayacagımızı umdugumuzu söyledim Trabzonspor taraftarı hem çok vefalıdır hemde çok büyükdür dedim kendisinee yarım yamalak anladı sanırım çünkü yanında beraber geelen genç bi uşak vardı uda ingilizcesi zayıf dedi yani ama böyle baya bir yabancı çekingen duruyordu inşaallah uyum soruunu yaşamaz temiz bi uşağa benziyi ama gerçekten böyle temiz biirisine benziydı.
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattara'yla bi hafta takılsın açılır merak etmeyin
Fazla takılmasın ama onuda yoldan cıkarırDD
:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak blue_sea_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla takılmasın ama onuda yoldan cıkarırDD
:
- Alıntı
Yorum
-
valla bir sey söylemeden edemicem bu adamı begenmeyen arkadaslara sözüm ben afrika kupasını yakından takip ettim sunu söyluyeyim bize cok faydalı olucak.sota geldigi zamanda cesitli seyler söylendi yazıldı is yapmaz dendi oda kim ŞATO mu dendi,bence izlemeden ismi duyulmadı diye bir oyuncuyu kötülemeyin ,en azından Afrika'nın en büyüğü Mısır milli takımının banko 11 oyuncusundan biri.Trabzonspor'umuza Hayırlı olsun.
- Alıntı
Yorum
Yorum