İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bate gibi bu takımıda sağolsun fener basını göklere cıkarmış..Gördükki Bate gibi korkak,acemi ve çok ağır bir takım.Şikecilerde bu şans olduktan sonra,PLzen'den sonra su anda Uefa'daki en kötü takım olan Bükreş kesin Chelsea'yi eler ve bunların rakibi olur,berbat futbol oynayıp bunları yarı finale yolcu eder..
Yorum
-
As kadro ile cıktılar..İlk macta Napoli'nin 25 tane sutu var ama fener şansı devreye girince,Plzen'in cektigi 4 sutun 3'ü gol oldu ve tur atladılar..İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Plzen nasıl eledi Napoliyi? Yedek çıktılar desem as kadro çıkmış napoli 2 maçta 5 gol atmışlar.
Yorum
-
Rus ve Ukrayna ligleri tatilde herhalde iki ligin takımları tanınmayacak haldeler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Onu geçtim de Bayern 3-1 yendi deplasmanda evinde 2-0 yenildi ama yinede turu geçti saçma geldi banaİlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA kuralları tekrar gözden geçirmeli . Tottenham kendi sahasında 3-0 yendi , inter de evinde 3-0 yendi . Uzatmalarda 1-1 biten maçın ardından Tottenham çeyrek finalist oldu . Uzatmalarda herşeyin 0 dan başlaması gerekiyor , ben hayatımda bu kadar saçma bir kural görmedim .Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum