İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İtalya | Serie A
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Abi o sözü söyledi mi bilmiyorum ama Roma'nın şampiyon olduğu sezon Madrid ile pazarlıklar ciddi derecede ilerlemişti transfere kesin gözüyle bakılıyordu ki Totti'nin Roma aşkı ağır bastı ve Roma'da kaldı..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemiştir demiştir..Madrid e gelmeyipte Ovrebo lu Barcelona yamı gidecek..
Barcelona'nın teklifini hiç düşünmeden reddettiğini ntvspor da dinlemiştimTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
Hmmm.. Belki de orada söylemiştir.. Zaten hatırladığım kadarıyla gitmek istiyorum şeklinde değil de, bir gün bir yere gideceksem Madrid olur şeklindeydi.. Bi bakayım şuna aklıma takılmasınİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi o sözü söyledi mi bilmiyorum ama Roma'nın şampiyon olduğu sezon Madrid ile pazarlıklar ciddi derecede ilerlemişti transfere kesin gözüyle bakılıyordu ki Totti'nin Roma aşkı ağır bastı ve Roma'da kaldı..
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Tottiye ne istiyorsa verceksin..İsteseydi çoktan giderdi..Gitmedi..İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceden yıllık 5.8 milyon euro kazanıyordu...Geçenlerde uzatılan mukavelesinde yıllık alacağının 5 milyon euro olduğu söylendiMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
Cassetti'ye şans veriyor Ranieri sözleşmesi uzatılacak sanıyorum..Taddei konusunda pek şans vermiyor Ranieri son Parma maçında ilk 11 oynattı ama genelde orta sahada kanat oyuncusu oynatmıyor..Ama onunlada sözleşme uzatacağını düşünüyorumİlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaddei ve Casetti nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor anlaşacakları mı Cem bilgin varmı..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Yorum
-
Bu sözler Totti'yi kızdıracak..
Lazio'nun Arjantinli yıldızı Mario Zarate, Roma'nın Kaptanı Francesto Totti hakkında ağır konuştu ve İtalyan yıldızın 'bittiğini' iddia etti..
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Lazio'nun Arjantinli yıldızı Mario Zarate ile Roma'nın Kaptanı Francesco Totti arasında yaşanan söz düellosu devam ediyor.
İkili arasında yaşanan düelloda son olarak Güney Amerikalı söz aldı, kendisini 'şampiyon' olarak görmeyen yıldız oyuncuya cevap verdi..
ESPN Argentina'ya konuşan Zarate, "Totti çok fazla konuşuyor, ama kendisi artık bittiğini unutuyor. Ben onun 10 tane derbi maçında gol attığını düşünmüyorum" diye cevap verdi.
Totti'nin kendisine sürekli saldırdığını ifade eden genç oyuncu, ona cevap vermek istemediğini ve sadece oynunu oynayıp gol atmak istediğini vurguladı..
Öte yandan kulüp tarihinin en kötü sezonlarında birini yaşayan Lazio gol sıkıntısı çekerken, Zarate bu konu hakkında şöyle konuştu;
"Ligde bu kadar geride kalmak bizi zor hislere sürüklüyor. Çok zor bir perioda gireceğiz, ama ben her zaman motive olacağım"
Totti kim Zarate kim
Yazık üzüldüm ufaklığa.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-

yapmayın beyler topunuzu oynayın : )

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum