Bende bilmiyordum ama ntv de söylendiğinde duymuştum..
20 yıllık kariyeri boyunca Roma'yı çalıştırmak isteyen Claudio Ranieri, sonunda istediğini elde etti ve taraftarı olduğu takımı başarılara taşımak istiyor.
Kariyerinin en önemli döneminde olduğunu düşünen Ranieri, Sportmediaset.it'e "Bu benim için inanılmaz bir şey. Onurlandırıldım ve yönetimle birlikte taraftara da en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.
Teknik direktörlük yaşamına 1986'da başlayan Ranieri, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea ve Juventus gibi büyük kulüplerde çalışmıştı. Ama artık taraftarı olduğu takımı çalıştıracak ve kendisinden daha büyük başarılar bekleniyor.
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Sevilla'nın adı yaz boyunca Milan'la anılan Brezilyalı forveti Luis Fabiano'nun menajerliğini yapan Jose Fuentes; yıldız oyuncuyu ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği iddia edilen Juventus'un teklifini değerlendirmeye alacaklarını ifade etti.
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Yaptığı flaş transferlerle bu yaz Çizme'de adından yeniden söz ettirmeyi başaran ve Serie A'da 2009/10 Sezonu'na 2'de 2'yle girerek rakiplerine gözdağı veren Juventus'un ara transfer döneminde renklerine bağlamak istediği iddia edilen Sevillalı Luis Fabiano'nun menajerliğini yapan Jose Fuentes Il Corriere Dello Sport'a konuştu.
Öncelikle İtalyan ekibinin yapacağı teklifi görmek istediklerine değinen Fuentes "Bize şu ana kadar ulaşmış bir bilgi yok, Fabiano şimdilik Sevilla'nın oyuncusudur" dedi.
Adı yaz boyunca Milan'l anılan Fabiano'nun transferi gerçekleşmediği için hayal kırıklığı yaşadığına değinen Fuentes "Alternatifleri değerlendirecek" dedi.
İtalya Serie A maçları hafta sonundan itibaren NTV Spor’da yayınlanacak.
Avrupa’nın en önemli ligleri bu yıl da NTV Spor’da... La Liga ve Arjantin liginin ardından İtalyan profesyonel futbol ligi Serie A, bu yıl da NTV Spor’dan yayınlanacak...
Milan, İnter, Juventus, Lazio, Roma, Parma başta olmak üzere 20 takımın mücadele ettiği Serie A’nın bu hafta 3. hafta karşılaşmaları oynanacak. Hafta sonundan itibaren Serie A maçları sadece NTV Spor’da ekrana gelecek.
Yorum