Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman alnından öpmüşüm De Rossi'yi..
    Yakışıyor zaten..

Totti'nin "Roma'dan ayrılırsam sadece Madrid'e giderim, orada oynamak gibi bir isteğim var" şeklinde bir açıklaması var değil mi, sen bilirsin.. Dün abimle konuştuk ama emin olamadık..
    Abi o sözü söyledi mi bilmiyorum ama Roma'nın şampiyon olduğu sezon Madrid ile pazarlıklar ciddi derecede ilerlemişti transfere kesin gözüyle bakılıyordu ki Totti'nin Roma aşkı ağır bastı ve Roma'da kaldı..
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Demiştir demiştir..Madrid e gelmeyipte Ovrebo lu Barcelona yamı gidecek..

Barcelona'nın teklifini hiç düşünmeden reddettiğini ntvspor da dinlemiştim
      As Roma
      Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi o sözü söyledi mi bilmiyorum ama Roma'nın şampiyon olduğu sezon Madrid ile pazarlıklar ciddi derecede ilerlemişti transfere kesin gözüyle bakılıyordu ki Totti'nin Roma aşkı ağır bastı ve Roma'da kaldı..
        Hmmm.. Belki de orada söylemiştir.. Zaten hatırladığım kadarıyla gitmek istiyorum şeklinde değil de, bir gün bir yere gideceksem Madrid olur şeklindeydi.. Bi bakayım şuna aklıma takılmasın
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yıllık ne kadara anlaşmıştı Totti Cem..Bir ara kulübü sömürüyor muhabbetleri dolaşıyordu..

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Önceden yıllık 5.8 milyon euro kazanıyordu...Geçenlerde uzatılan mukavelesinde yıllık alacağının 5 milyon euro olduğu söylendi
            As Roma
            Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önceden yıllık 5.8 milyon euro kazanıyordu...Geçenlerde uzatılan mukavelesinde yıllık alacağının 5 milyon euro olduğu söylendi
              Tottiye ne istiyorsa verceksin..İsteseydi çoktan giderdi..Gitmedi..

Yorum

• Taddei ve Casetti nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor anlaşacakları mı Cem bilgin varmı..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taddei ve Casetti nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor anlaşacakları mı Cem bilgin varmı..
                  Cassetti'ye şans veriyor Ranieri sözleşmesi uzatılacak sanıyorum..Taddei konusunda pek şans vermiyor Ranieri son Parma maçında ilk 11 oynattı ama genelde orta sahada kanat oyuncusu oynatmıyor..Ama onunlada sözleşme uzatacağını düşünüyorum
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"

Yorum

• Napolinin şampiyonluk kutlamalarından...

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Hey gidi Ranieri
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"

Yorum

• Bu sözler Totti'yi kızdıracak..

Lazio'nun Arjantinli yıldızı Mario Zarate, Roma'nın Kaptanı Francesto Totti hakkında ağır konuştu ve İtalyan yıldızın 'bittiğini' iddia etti..

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Lazio'nun Arjantinli yıldızı Mario Zarate ile Roma'nın Kaptanı Francesco Totti arasında yaşanan söz düellosu devam ediyor.

İkili arasında yaşanan düelloda son olarak Güney Amerikalı söz aldı, kendisini 'şampiyon' olarak görmeyen yıldız oyuncuya cevap verdi..

ESPN Argentina'ya konuşan Zarate, "Totti çok fazla konuşuyor, ama kendisi artık bittiğini unutuyor. Ben onun 10 tane derbi maçında gol attığını düşünmüyorum" diye cevap verdi.

Totti'nin kendisine sürekli saldırdığını ifade eden genç oyuncu, ona cevap vermek istemediğini ve sadece oynunu oynayıp gol atmak istediğini vurguladı..

Öte yandan kulüp tarihinin en kötü sezonlarında birini yaşayan Lazio gol sıkıntısı çekerken, Zarate bu konu hakkında şöyle konuştu;
                          "Ligde bu kadar geride kalmak bizi zor hislere sürüklüyor. Çok zor bir perioda gireceğiz, ama ben her zaman motive olacağım"

Totti kim Zarate kim Yazık üzüldüm ufaklığa.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Boyundan büyük laflar etme Zarate
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• yapmayın beyler topunuzu oynayın : )

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Vah zarate vah ezik takımın ezik futbolcususun..Baktın takım zaten dibe vurmuş Totti'ye salliyim dedin..Yazık oluyor bu gençlere
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim