Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayern Münih'teki durumu tam bir yılan hikayesine dönen Luca Toni'nin ara transfer döneminde Roma'ya transfer olacağı iddia edildi. İtalya'nın saygın gazetlerinden La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde, Roma'nın Luca Toni ile kesin olarak anlaşmaya vardığı ve bu transferin en geç iki hafta içerisinde gerçekleşeceği ifade edildi.
    Bayern Münih ile tüm bağlarını koparan ve teknik direktör Luis van Gaal hakkında yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Luca Toni'nin Roma'ya transfer olmaya sıcak baktığı ve yeniden İtalya'da forma giyerek 2010 Dünya Kupası'na gitmek istediği de haberdeki ayrıntılar olarak dikkat çektti.
    Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen Luca Toni'nin Roma'dan her yıl için 2.5 milyon avro alacağı ve İtalyan oyuncunun Roma tercihinde Francesco Totti'nin büyük rol oynadığı ifade edildi.
    Luca Toni ile Louis van Gaal arasındaki problem Hollandalı teknik adamın Bayern Münih'e transfer olduğu geçen yaz sezonundan beri sürüyor. Luca Toni hocası tarafından kenarda oturtulup uyarılmış ve bu yüzden de gitmek isteğini açıklanmıştı.

Yorum

• Roma'nın efsaneleşen kaptanı Francesco Totti, Luca Toni'ye övgüler yağdırdı.

İtalyan basınına konuşan golcü oyuncu, "Devre arası transferinde kulübün iyi bir hamle yapacağını ve bizi Avrupa Ligi ile Serie A'da iddialı hale getirecek birini kadroya katacağını düşünüyorum. Basında transfer edilebilecek bazı isimler okuyorum. Kim gelirse gelsin, önemli olan bizi daha güçlü hale getirmesi" ifadelerini kullandı.

Roma Kaptanı, sözlerini "Luca Toni sağlam ve istikrarlı bir forvet, o Dünya şampiyonu olmuş biri. Adı geçen diğer isimler de oldukça kaliteli futbolcular. Onlardan bazılarını burada görmekten memnuniyet duyarım" diyerek noktaladı.
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Roma'nın efsaneleşen kaptanı Francesco Totti, Luca Toni'ye övgüler yağdırdı.

İtalyan basınına konuşan golcü oyuncu, "Devre arası transferinde kulübün iyi bir hamle yapacağını ve bizi Avrupa Ligi ile Serie A'da iddialı hale getirecek birini kadroya katacağını düşünüyorum. Basında transfer edilebilecek bazı isimler okuyorum. Kim gelirse gelsin, önemli olan bizi daha güçlü hale getirmesi" ifadelerini kullandı.

Roma Kaptanı, sözlerini "Luca Toni sağlam ve istikrarlı bir forvet, o Dünya şampiyonu olmuş biri. Adı geçen diğer isimler de oldukça kaliteli futbolcular. Onlardan bazılarını burada görmekten memnuniyet duyarım" diyerek noktaladı.
        Roma Toni'nin peşinde..

Serie A takımlarından AS Roma, Bayern Münih'in İtalyan forvet oyuncusu Luca Toni ile ilgileniyor.

İtalya Milli Takımı ile dünya kupasını kaldıran Toni, geçen aylarda milli formayı bırakmış, Bayern Münih'in patronlarıyla da ters düşmüştü.

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, bir açıklamasında, kulübün ara transfer dönemindeki hedefleri arasında eski Laziolu Goran Pandev'in yanı sıra, 32 yaşındaki Toni'nin de olduğunu ifade etmişti.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bayern Münihli forvet oyuncusu Luca Toni'nin menajeri Tullio Tinti, İtalyan golcünün bugün Roma'ya imza atabileceğini ima etti.

Romagiallorossa.com'a açıklamalarda bulunan menajer, "Bugün gerçekten çok yoğunum. Transferin seyri bugün netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih Teknik Direktörü Louis van Gaal'in kadrosunda düşünmediği 32 yaşındaki golcünün Roma'ya sezon sonuna kadar kiralık olarak gitmesi bekleniyor. Resmi açıklamanın ise hafta sonuna kadar yapılacağı iddia ediliyor.

Gökhan ne diyorsun..Toni katkı sağlar mı takıma
          As Roma
          Francesco Totti "10"

Yorum

• Totti-Vucinic-Toni üçlüsü çok canlar yakar bence.

Yorum

• Bence Roma ya forvetten önce iyi bir orta saha oyuncusu gerekli vede kanat oyuncusu..Mümkünse yıldız olmalı..

Toni ve Vucinic beraber mi oynucak şimdi (Vucinic kesilmez) arkada Totti onun arkasına iyi bir 3 lü gerek..De Rossi orta da olsa iki yanındaki adamların kanat özellikli olması gerek...

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Totti-Vucinic-Toni üçlüsü çok canlar yakar bence.
                Umarım öyle olur Barış umutlandım bende

Gökhan orta üçlüde De Rossi,Perrotta ve Pizarro oynuyor..Kanat adamı bir tek Taddei var bende merak ediyorum ama sanmıyorum başka transfer olacağını..Bir ara Zhirkov'u kiralayacak haberleri çıktı ama öyle kaldı bir gelişme olmadı
                As Roma
                Francesco Totti "10"

Yorum

Umarım öyle olur Barış umutlandım bende

Gökhan orta üçlüde De Rossi,Perrotta ve Pizarro oynuyor..Kanat adamı bir tek Taddei var bende merak ediyorum ama sanmıyorum başka transfer olacağını..Bir ara Zhirkov'u kiralayacak haberleri çıktı ama öyle kaldı bir gelişme olmadı
                  Zhirkov çok iyi olurdu..Oynadığı yok zaten..Kanatlara inebilen bir adam Toni içinde iyi olur..Sağ iç tarafı Perrotta ve özellikle Taddei götürürler sola iyi bir adam şart..

Yorum

• Sol tafarta Vucinic'te düşünülebilir eğer Toni gelirse.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zhirkov çok iyi olurdu..Oynadığı yok zaten..Kanatlara inebilen bir adam Toni içinde iyi olur..Sağ iç tarafı Perrotta ve özellikle Taddei götürürler sola iyi bir adam şart..
                      Julio Baptista oynayamıyor mu solda ? Oynayamıyorsa da solbek Tonetto, sol kanat Riise oynar. Bence Roma'nın sol kanat'ta problemi yok.
                      YOU'LL NEVER WALK ALONE
                      OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Julio Baptista oynayamıyor mu solda ? Oynayamıyorsa da solbek Tonetto, sol kanat Riise oynar. Bence Roma'nın sol kanat'ta problemi yok.
                        Şayet Çift forvet oynarlarsa arkada Totti olacaktır..Onun arkasındaki 3 oyuncunun biri De Rossi diğer ikisinde hem kanat hem De Rossi gibi olması gerekli bence..Onun için Babtista, Riise ve Tonetto bu mevkiyi dolduramaz bence..2000 lere dönmek istiyorsa yıldız oyuncu şart..Tonetto larla bu iş yürümez..

Yorum

• Şu De Rossi'nin de Real Madrid zamanı geliyor yavaştan
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu De Rossi'nin de Real Madrid zamanı geliyor yavaştan
                            Metin Abi bu cümlene 2.Totti lakaplı De Rossi cevap versin

Roma'nın İtalyan orta saha oyuncusu Daniele De Rossi, Roma'dan asla ayrılmak istemediğini vurguladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde CSKA Sofia ile oynanan karşılaşmada Totti'nin yokluğunda kaptanlık bandını takan De Rossi'nin, Roma'nın gelecek yıllardaki kaptanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Rivista Romanista'ya konuşan İtalyan yıldız, "Roma-Lazio karşılaşmasında Roma taraftarı bir arkadaşım Roma'dan ayrılmamı tavsiye ederek, Real Madrid, Barcelona, Liverpool ya da Manchester United gibi takımlarda oynama tecrübesi edinmem gerektiğini söyledi. Maçtan sonra ona neden ayrılmak istemediğimi söyledim. Ben, kulübüm beni satmak istemediği sürece burada kalacağım" ifadelerini kullandı.
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"

Yorum

Metin Abi bu cümlene 2.Totti lakaplı De Rossi cevap versin

Roma'nın İtalyan orta saha oyuncusu Daniele De Rossi, Roma'dan asla ayrılmak istemediğini vurguladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde CSKA Sofia ile oynanan karşılaşmada Totti'nin yokluğunda kaptanlık bandını takan De Rossi'nin, Roma'nın gelecek yıllardaki kaptanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Rivista Romanista'ya konuşan İtalyan yıldız, "Roma-Lazio karşılaşmasında Roma taraftarı bir arkadaşım Roma'dan ayrılmamı tavsiye ederek, Real Madrid, Barcelona, Liverpool ya da Manchester United gibi takımlarda oynama tecrübesi edinmem gerektiğini söyledi. Maçtan sonra ona neden ayrılmak istemediğimi söyledim. Ben, kulübüm beni satmak istemediği sürece burada kalacağım" ifadelerini kullandı.
                              O zaman alnından öpmüşüm De Rossi'yi..
                              Yakışıyor zaten..

Totti'nin "Roma'dan ayrılırsam sadece Madrid'e giderim, orada oynamak gibi bir isteğim var" şeklinde bir açıklaması var değil mi, sen bilirsin.. Dün abimle konuştuk ama emin olamadık..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman alnından öpmüşüm De Rossi'yi..
                                Yakışıyor zaten..

Totti'nin "Roma'dan ayrılırsam sadece Madrid'e giderim, orada oynamak gibi bir isteğim var" şeklinde bir açıklaması var değil mi, sen bilirsin.. Dün abimle konuştuk ama emin olamadık..
                                Demiştir demiştir..Madrid e gelmeyipte Ovrebo lu Barcelona yamı gidecek..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim