Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mutlaka kalmalı.. Sörloth demek başarı demek... İlk 2 ye soksun bizi.. Sene 9 a gitsin
    Bence de dogrusu bu ama Crystal Palace in aklini karistirip geri donmeye ikna etmesinden de cekiniyorum

Yorum

• Özletti kendini kerata.

(UEFA)

Yorum

• En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 07.09.2020, 23:35.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tarihimizin gelmiş geçmiş en büyük.oyuncusunu ben 1 yıl daha izlemek istiyorum. Varsın seneye 9a gitsin.

Yorum

• Şöyle 2 tane adamın olsun, 1 milyar borç para değil.

Yorum

• Giderse ortancalara oynariz.Belki kümeyi zorlayabiliriz.Kalirsa güven verir, yoksa Ts cökebilir modundayim.

Yorum

• 30 filan vermeyeceklerse kalsin, bir sene daha izleyelim krali. Muthis golcu ya. Su sene bizi sampiyon yap da oyle git be. Asiri ozleyecegiz bu gunleri.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tarihimizin gelmiş geçmiş en büyük.oyuncusunu ben 1 yıl daha izlemek istiyorum. Varsın seneye 9a gitsin.
                  kesinlikle. bu adamı en azından yıl daha izleyelim. daha çocuğumuza çocuğumuza anlatacağız, biraz daha anı biriksin.

Yorum

• Bir tık daha yukarı çıkarsa yaşayan en iyi forvetlerden biri olacak. Böyle birini bende inanmıyorum bir daha izleyebileceğimizi. Bir sene daha izlemek çok iyi olurdu.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kesinlikle kalsın bir sene daha bize vereceği katkının yanında gelecek para hikaye
                      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Bence kalacak...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Çok üst düzey, aşırı.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok üst düzey, aşırı.
                            Lewandowski sonrası Bayern Münih'in gol yükünü sırtlar....
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle zaten lig de 2 3 sıra yukarı atarak sportif başarıdan belli bi kar getiriyor.

Kesinlikle kaça giderse gitsin ama bu sene de kalsın.
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• abi bu herifi elestirenler falan geliyor aklima. hepsini teker teker bulup yapistirmistim ne eglenceliydi onlar simdi yeni bi futbolcuyu elestirmeden once 2 kere dusunuyorlardir. futbol ulemalari. ayni herifler huseyin turkmeni savunan tiple cidden virus gibi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X