Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş başkanı diyor ki "Sorloth'u alamayız, mümkün değil.". Ali Ece videolarında, IQ'usu elliden düşük tinerci kitlesine "Seneye Sorloth'u alacağız" demeye devam ediyor.

Ağaoğlu, büyük adamdı.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fatih tekke de komple santrafordu ve bayağı iyiydi.
      Fatih Tekke'yi canlı olarak en az 40 maçta izlemişimdir. Onu Sorloth ile mukayese etmiyorum.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Mallorca maçında kırmızı kart görmüş. Kırmızı kart görecek yapıda bir futbolcu olmadığı için pozisyona bakayım dedim, bence ağır karar.

Video was uploaded to Streamin.me on Sep 21, 2025.

Kariyerindeki 2. kırmızı kart olmuş. Birincisini hatırlayacaksınız. Kendisini sakatlamaya çalışan Gençlerbirlikli oyuncuya haklı olarak dalmıştı.
          En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 21.09.2025, 20:29.

Yorum

• En geç 2 seneye ne yazık ki bir İstanbul takımında göreceğiz kendisini

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mallorca maçında kırmızı kart görmüş. Kırmızı kart görecek yapıda bir futbolcu olmadığı için pozisyona bakayım dedim, bence ağır karar.

Video was uploaded to Streamin.me on Sep 21, 2025.

Kariyerindeki 2. kırmızı kart olmuş. Birincisini hatırlayacaksınız. Kendisini sakatlamaya çalışan Gençlerbirlikli oyuncuya haklı olarak dalmıştı.
              Rezil karar... normalde hiçbir sey yok da bu çivili kramponlari kim ürettiyse onun taaaa.... çivisiz krampon olsa rakip topçu agri bile hissetmez, herif kursun yemis gibi yere serildi (tabi abarti da vardir kesin)
              Hayir yâni topa dokunmasa tamam, herif topa dokundu, hadi topa dokunmasi da yetmez asiri sert girse, e o da yok, faul ve sari ver geç
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Dün Sörloth'u dikkatli izledim. Hantallaşmış. Stoperin üzerine gidip uzun fulelerle şut atacak mesafeyi elde eden forvet yok artık. Gücü ve hor görülen pas bağlantısı iyi. Hoca dikte ettirmediyse sürekli arka direkte durması rezalet. Ön direğe tek koşu atmadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X
                WhatsApp Resmi İletişim