İlk olarak trabzon29 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Gitmesine gidebilir ona kimse bişey diyemez.
Ama telefonlara çıkmıyor muhabbetine inanmıyorum.
1 senedir tanıdığımız Sörloth iş ahlakı yüksek bir futbolcu.
Belki transfer görüşmelerinden dolayı gelmemiştir direk ordan yeni takımına geçebilir.
- Alıntı
Yorum
-
valla bu üfürme yönetimi bitirdi gözümde. bugüne kadar hep savundum yönetimi ama salak değiliz. sattılar adamı olmayacak bi paraya, tepkiyi azaltmak içinde taraftarın önüne atıyorlar. satmasak oynamayacaktı imajı oluşturuyorlar.
sırf takım sevgisinden her hareketlerini olumlu yorumladım ama yetti. çıkıp adam gibi taraftara bilgi vermediler hiç bir konuda. bu kadar gizem, bu kadar trip fazla. babalarının takımı değil orası, ne olup ne bitiyorsa çıksın anlatsınlar. futbolcuların namıyla, taraftarın psikolojisiyle oynamaya hakları yok.
- Alıntı
Yorum
-
Velev ki telefonunuza çıkmıyor. Telefonla arayan belli kardeşim niye milletin ağzına laf veriyorsunuz. Niye spekülasyon yaratılıyor bu adam üzerinden. Uydur bir yalan ya. İdari anlamda hiçbir şey şeffaf değil ama telefona bakmadığı cümle aleme reklam. Yapacağınız işi yani.
Umarım her zamanki gibi barış malı üfürüyodurİnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine cümle aleme rezil olduk yeter ya yeter ??
yönetim ne yapmaya çalışıyor ya ? Ya çıkıp yalanlayın şu gün gelecek diyin yada en karlı şekilde satın bitsin gitsin
- Alıntı
Yorum
-
Emsalleri 3-4 gündür antrenmanda. Maval okumasın kimse. Bugün gelse, maça çıksa ne olacak. Reyiz her türlü yapıştıracak kargalara zaten ama bu yaşanılan rezalettir. Bunun izahı yok.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine cümle aleme rezil olduk yeter ya yeter ??
yönetim ne yapmaya çalışıyor ya ? Ya çıkıp yalanlayın şu gün gelecek diyin yada en karlı şekilde satın bitsin gitsin
- Alıntı
Yorum
-
Shörlot'un krakterine hepimiz şahitiz. Yönetim kulüp bulmadan şehre gelme demiş olabilir. Becerip bir adamı satamadık. Hem futbolcuyu hem kendimizi rezil ediyoruzYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum