Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzon29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne diyosun abi

Sent from my iPad using Tapatalk
    ne biliyim ya ne dediğimi biliyo muyum ben

Yorum

• Muhtemelen gitti (bk. Yusuf Yazıcı)

Yorum

• Gitmesine gidebilir ona kimse bişey diyemez.

Ama telefonlara çıkmıyor muhabbetine inanmıyorum.

1 senedir tanıdığımız Sörloth iş ahlakı yüksek bir futbolcu.

Belki transfer görüşmelerinden dolayı gelmemiştir direk ordan yeni takımına geçebilir.

Yorum

• Is ahlaki hikaye
          Para konuşur
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• valla bu üfürme yönetimi bitirdi gözümde. bugüne kadar hep savundum yönetimi ama salak değiliz. sattılar adamı olmayacak bi paraya, tepkiyi azaltmak içinde taraftarın önüne atıyorlar. satmasak oynamayacaktı imajı oluşturuyorlar.
            sırf takım sevgisinden her hareketlerini olumlu yorumladım ama yetti. çıkıp adam gibi taraftara bilgi vermediler hiç bir konuda. bu kadar gizem, bu kadar trip fazla. babalarının takımı değil orası, ne olup ne bitiyorsa çıksın anlatsınlar. futbolcuların namıyla, taraftarın psikolojisiyle oynamaya hakları yok.

Yorum

• Yine cümle aleme rezil olduk yeter ya yeter ??
              yönetim ne yapmaya çalışıyor ya ? Ya çıkıp yalanlayın şu gün gelecek diyin yada en karlı şekilde satın bitsin gitsin

Yorum

• Velev ki telefonunuza çıkmıyor. Telefonla arayan belli kardeşim niye milletin ağzına laf veriyorsunuz. Niye spekülasyon yaratılıyor bu adam üzerinden. Uydur bir yalan ya. İdari anlamda hiçbir şey şeffaf değil ama telefona bakmadığı cümle aleme reklam. Yapacağınız işi yani.

Umarım her zamanki gibi barış malı üfürüyodur
                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yine cümle aleme rezil olduk yeter ya yeter ??
                  yönetim ne yapmaya çalışıyor ya ? Ya çıkıp yalanlayın şu gün gelecek diyin yada en karlı şekilde satın bitsin gitsin
                  dertleri bunu dedirtmek zaten. iyi ki sattılar dedirtmek taraftara.

Yorum

• çıkar 2 tane saplar pazar günü her zamanki sus işaretini yapar.

Yorum

• Bu sabah dönmüş diye haber vardı, var mı aslı astarı?

Yorum

• Emsalleri 3-4 gündür antrenmanda. Maval okumasın kimse. Bugün gelse, maça çıksa ne olacak. Reyiz her türlü yapıştıracak kargalara zaten ama bu yaşanılan rezalettir. Bunun izahı yok.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine cümle aleme rezil olduk yeter ya yeter ??
                          Malesef, ekşisözlük yorumlarını diyorsan eğer oraya yazan fenerliler gözümün önünde can verse bir damla su vermem. Yazan fenerlilerin çoğu insanlıktan nasibini almamış ezik tipler. Melislere hava atmak için solcu takılıp, işlerine gelmediğinde özellikle trabzon-trabzonspor için ağır hakarette bulunurlar. Orayı mı kastettin bilmiyorum fakat ben çok doluyum ekşideki fenerliler hakkında. Topunun ...

Yorum

• Shörlot'un krakterine hepimiz şahitiz. Yönetim kulüp bulmadan şehre gelme demiş olabilir. Becerip bir adamı satamadık. Hem futbolcuyu hem kendimizi rezil ediyoruz
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• lepzing vermediği farkı fener verip bir sene bana kirala derse lepzinge
                              buradaki çok bilmiş arkadaşlar ve mesajımı silenlere saygılarımı iletirim
                              HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Sen de yamuk yaparsan futbola ve futbolcuların karakterine dair içimde en ufak bir iyi niyet kalmayacak. Çünkü dışardan baktığım kadarıyla çok karakterli bir adamsın en azından ben öyle gördüm
                                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X