İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
-
-
İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihimizin gelmiş geçmiş en büyük.oyuncusunu ben 1 yıl daha izlemek istiyorum. Varsın seneye 9a gitsin.
- Alıntı
Yorum
-
Bir tık daha yukarı çıkarsa yaşayan en iyi forvetlerden biri olacak. Böyle birini bende inanmıyorum bir daha izleyebileceğimizi. Bir sene daha izlemek çok iyi olurdu.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok üst düzey, aşırı.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihimizin gelmiş geçmiş en büyük.oyuncusunu ben 1 yıl daha izlemek istiyorum. Varsın seneye 9a gitsin.
Kesinlikle kaça giderse gitsin ama bu sene de kalsın....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
abi bu herifi elestirenler falan geliyor aklima. hepsini teker teker bulup yapistirmistim ne eglenceliydionlar simdi yeni bi futbolcuyu elestirmeden once 2 kere dusunuyorlardir. futbol ulemalari. ayni herifler huseyin turkmeni savunan tiple cidden virus gibi
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum