Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katlettiğiniz Türkçenin cenazesinden yeni geldim. Orada hocayla da konuşma fırsatım oldu, “beyefendi” dedi, “yaşanılan dönemin kirliliğini işaret edip her türlü günahı mübah kılmaya çalışan” dedi, “şeytanın ta kendisidir.” dedi, “böyle tiplerle” dedi, “ahlak üzerinden tartışmaya girme” dedi.

Ama ben yine de o tatlı hatrınız için ta’yı cümle içinde doğru kullanabilmek adına cevap vermiş oldum.
    burası dilbigisi sınavı yapılan bir yer değil.

görünen o ki algılara karşı duruşun yazım kurallarına hakimiyetin kadar iyi değil.

tff'nin bu konuda nasıl kurallar koyduğunu ve geçmişte nasıl uygulamalar yaptığını araştır belki bilgi sahibi olursun.
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

Katlettiğiniz Türkçenin cenazesinden yeni geldim. Orada hocayla da konuşma fırsatım oldu, “beyefendi” dedi, “yaşanılan dönemin kirliliğini işaret edip her türlü günahı mübah kılmaya çalışan” dedi, “şeytanın ta kendisidir.” dedi, “böyle tiplerle” dedi, “ahlak üzerinden tartışmaya girme” dedi.

Ama ben yine de o tatlı hatrınız için ta’yı cümle içinde doğru kullanabilmek adına cevap vermiş oldum.
      O pozisyon kirmizi degildiki 2 mac cezasi olsun.o pozisyon normalde sorlothe sari.genclerli oyuncuya kirmizi idi.neden trabzonspora karsi bu kadar sertsiniz bilmiyorum.n diayeye de kirmizi yazmissiniz.nwakamenin de kirmizi dogrudur size gore.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burası dilbigisi sınavı yapılan bir yer değil.

görünen o ki algılara karşı duruşun yazım kurallarına hakimiyetin kadar iyi değil.

tff'nin bu konuda nasıl kurallar koyduğunu ve geçmişte nasıl uygulamalar yaptığını araştır belki bilgi sahibi olursun.
        Dil bilgisi ayrı yazılır.

Düşün bak, daha oradasın.
        Naber?

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O pozisyon kirmizi degildiki 2 mac cezasi olsun.o pozisyon normalde sorlothe sari.genclerli oyuncuya kirmizi idi.neden trabzonspora karsi bu kadar sertsiniz bilmiyorum.n diayeye de kirmizi yazmissiniz.nwakamenin de kirmizi dogrudur size gore.
          O pozisyon kırmızı.
          Naber?

Yorum

forumda böyle üstün, öğreti sahibi zekaların olması muazzam. harcanma böyle yazım kurallarına fazla dikkat etmeyen insanların konuştuğu futbol sohbetlerinde.

bak yine yazayım konuştuğumuz futbolun kurallarını bilmiyorsan araştır, öğren, bilgilen.

gerçi troll olduğun için işin olmaz o kısımlarla.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Haland gol attı, sen bilirsin...
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Kesnilikle haklısımız, buruya yazdıkımız yormuları kfamıza gre yapmamalıyız gerekir.

Yorum

• Adalet yerini buldu.

(UEFA)

Yorum

• Kuzeyin krali hazirmisin.artik sahne senin.sezon sonuna kadar nwakame ve sosa ile tum maclara cikabilirseniz o sene kesinlikle bu sene.

Yorum

• Kuzey boru döşeme..

Yorum

• Seni bize kim kazandırdıysa, almamıza kim vesile olduysa Allah ondan razı olsun.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Gol sevincinden sonra kulüp fotoğrafçılarının geniş açıyla tribünlerin önündeki duruşunu yakalamalarını ummuştum, tam istediğim açı olmasa da fena bir görüntü çıkmamış yine.

Alexander the Great!

Yorum

• Tek vuruş. Usta işi gol. Caner'i gol atmak için kullandı. Zekaya bak.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Maşallah...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                forumda böyle üstün, öğreti sahibi zekaların olması muazzam. harcanma böyle yazım kurallarına fazla dikkat etmeyen insanların konuştuğu futbol sohbetlerinde.

bak yine yazayım konuştuğumuz futbolun kurallarını bilmiyorsan araştır, öğren, bilgilen.

gerçi troll olduğun için işin olmaz o kısımlarla.
                                Güzel kardeşim,

El kadar bebelerin 2 yabancı dil konuştuğu çağda 35 seneni verdiğin ana dilini becerip yazamıyorsan kusura bakma ama, troll olsun olmasın, birisi gelir vura vura öğretir.
                                Naber?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X