Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 gol 1 asist ve bol miktarda zivaslı futbolcuları kudurtmanı istiyorum
    TRABZONSPOR
    iyi ki varsın Eren Bülbül...
    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Bence bu olaylardan sonra çok hırslı olacaktır. 2 gol 1 assit yazıyorum sana king of the north.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Hosgeldin Reis
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• alex alex alexander sörloth asljdşaskdiasldas alem taraftar bizimkiler he
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İtiraza hiç gerek yok.
            demek ki varmış!

Yorum

• Sivas maçında oynaması çok önemliydi min 2 gol yazıyorum bence hatrick olacak ama

Yorum

• Gereksiz hırsa gerek yok. Sakin sakin, her zamanki gibi... Kaza bela olmasın.

Yorum

• Sivas maçında yedek başlasın. Şayet maçı koparırsak oyuna hiç girmesin. Maçtan sonra da Başkan açıklama yapsın “derdimiz oynatmak değil, adaleti sağlamaktı” diye.

Yorum

• İlk olarak prisonbreak2020 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    demek ki varmış!
                    Kurallar her zaman esnetilir de yapılan hareketin teamüllere göre karşılığı 2 maçtı. Baskı yapıp kazanım elde etmiş olmamız, kararın hakkaniyetli olduğu anlamına gelmiyor.
                    Naber?

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sivas maçında yedek başlasın. Şayet maçı koparırsak oyuna hiç girmesin. Maçtan sonra da Başkan açıklama yapsın “derdimiz oynatmak değil, adaleti sağlamaktı” diye.
                      Abi bu tür şeyler eskide kaldı,dünya düzeni belli.Tırnak işareti ile belirttiğin söz çok güzel ama şu sıralarda sadece bir edebiyat kitabında yer alabilir.Hiç kimsenin böyle şeyleri taktığı falan yok.Herkes herşeyin farkında ama insanların işine gelmiyor.Trabzonsporun şampiyonluğa oynaması hepsini delirtiyor çünkü bizim farklı bir durumumuz var.

Şampiyon olursak borcun belki de yarısı ödenecek.Ayrıca sürekli üreten bir kulüp olduğumuz için sadece satacağımız oyuncularla borcun geri kalanını da iki yıl içerisinde çok rahat ödeme şansımız var.Örnek olarak veriyorum.Sezon sonu normal şartlarda Uğurcan ve Ömür çok büyük paralara gideceklerdi ama Ömür sakatlandığı için gidişi bir sonra ki sezon olacak,Uğurcan ise sezon sonu çok büyük paralara gidecek.Sorlothun bonservisini iki yıl için de alıp en az 25-30 milyona okutacağız.Ekuban da mesela kafası fazla çalışmasa bile sezona fırtına gibi girmişti,rakip kaleye adeta buldozer gibi gidiyordu,sakatlanmasaydı onu da en az 10 milyona okutacaktık ama malaasef o da bir sonra ki sezona kaldı.Wakayeme de mesela performansına bağlı olarak 6 milyona okutulabilecek bir oyuncu.Bunlar hep planlama dahilinde yerleri doldurulması şartıyla satılabilecek oyuncular.Uğurcanın mesela yedekleri Erce ve Arda,kaleci problemimiz yok.

Benfica örneği çok önemli.Genç oyuncu al,yetiştir ve çok büyük paralara sat.Bunu biz de uygulamalıyız.Şimdilik altyapı ile idare ediyoruz ama ilerleyen zamanlarda yurt dışı transferle de genç yetenek almak gerekiyor.Benfica Güney Amerika pazarını çok kullanıyor biz de farklı pazarları kullanabiliriz.Bu noktada başarılı olursak önümüzde ki beş yıl içerisinde lige damga vurabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kurallar her zaman esnetilir de yapılan hareketin teamüllere göre karşılığı 2 maçtı. Baskı yapıp kazanım elde etmiş olmamız, kararın hakkaniyetli olduğu anlamına gelmiyor.
                        Aç ta bi kural kitabını oku ya da önceki emsallerine bi bak,saçma salak romantizm kasılacak zamanlarda değiliz !1 maç bile haksızken bayılıyorum bizim taraftarın böyle adaletli(!) duyarlarına.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sivas maçında yedek başlasın. Şayet maçı koparırsak oyuna hiç girmesin. Maçtan sonra da Başkan açıklama yapsın “derdimiz oynatmak değil, adaleti sağlamaktı” diye.

Tabii tabii ne demek,hatta sadece bu maçta değil sonraki maçlarda da oynatmayıp ne kadar centilmen olduğumuzu cümle aleme ispatlayalım belki o zaman yaptıkları iğrenç algı oyunlarından vazgeçerler! şampiyonluk kaçarsa da kaçsın fair play ödülü neyimize yetmiyor di mi? bu memlekette adaletin anasını öpen şikecilere karşı ne kadar kibarsınız anlamak mümkün değil,verilen 1 maç bile fazla iken neyin tatavasını yapıyorsunuz anlamıyorum ki.

Yorum

Aç ta bi kural kitabını oku ya da önceki emsallerine bi bak,saçma salak romantizm kasılacak zamanlarda değiliz !1 maç bile haksızken bayılıyorum bizim taraftarın böyle adaletli(!) duyarlarına.
                            O pozisyon rakibe kirmizi ve 3 mac bizimkine sariydi.hadi bizimkine kirmizi diyelim cezasai 1 macti.bizimkine son verilen karar adaletli oldu. Krizi yonetim yine cok guzel yonetti.masada da kazanmak bu demek.

Yorum

• İki oyuncuya da sarı kart gösterildiğinde hiçbir oyuncu itiraz etmedi. Var hakeminin işgüzarlığı ile hakeme sadece itme izlettirildi. Eğer mesleki onur sahibi olsaydılar pozisyonu tekmelerden ve yumruk girişiminden itibaren izlettirirlerdi.

Sonuç olarak bir maç ceza alması bile saçmalıktı. Kupa maçına denk gelmesi ve o maçın rahat bir psikolojide geçmiş olması bu salakça kararı aklamaz.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

Katlettiğiniz Türkçenin cenazesinden yeni geldim. Orada hocayla da konuşma fırsatım oldu, “beyefendi” dedi, “yaşanılan dönemin kirliliğini işaret edip her türlü günahı mübah kılmaya çalışan” dedi, “şeytanın ta kendisidir.” dedi, “böyle tiplerle” dedi, “ahlak üzerinden tartışmaya girme” dedi.

Ama ben yine de o tatlı hatrınız için ta’yı cümle içinde doğru kullanabilmek adına cevap vermiş oldum.
                                Naber?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X