Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkan ilk maçta biz sana laf edenleri utandırdın umarım böyle devam edersin

Yorum

• " Diagne’den iyi. Güçlü, zeki, kafa topları iyi, sürati de o boya göre çok iyi. Hayırlı olsun" geldiği zaman ki yorumum. iyi yönde beni daha çok şaşırtacak

Yorum

• gol için tebrikler..umut verdi..ikinci maçta da süre alır inşallah..

Yorum

• İyi görünmesinin nedeni birazda takımında premier lig hazırlığı yapmış olması. Bizimkiler elleri ciğerlerinde dolaşırken adam çok rahattı. Ligler arasındaki kalite farkı hazırlık dönemlerinde de malumunuz.
          Maliyeti bu yönetimin politikalarını görünce yüksek denilebilecek seviyede fakat ben ekuban gibi beklenen katkıyı verip takımda kalacağını düşünüyorum.
          trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• ayağına sağlık, her ortamda söyledik bu yıl vedat muriqi etkisi bekliyorum senden uşak..
            karakterli-efendi-ligimiz için yeterli forvet
            ayrıca arkasında Ekuban oynaması daha yararlı olacak..
            Ekuban gibi patlayıcı bir gücün hızlanması için en ilerde değil forvet arkası serbest oynaması bize çok katkı sağlayacak
            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Topu öyle sakladiki, ne kaleci ne de arkasinda ki stoper topu gördü. Orada ancak faul yaparak alabilirdi topu. Bu özel bir yetenek ve bir maclik sans eseri degil. Viking bu sene bizim en önemli silahlarimizdan bir tanesi olacak.

Ben hep diyordum, ilerde iyi top tutan forvetimiz olursa biz arkada en az 10 gol az yeriz. Ikinci yarida neredeyse pozisyon vermedik. Top ne kadar bizde kalirsa, o kadar rakibi kendi kalemizden uzak tutariz.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Çok iyi kumaş gösterdi. Top saklama becerisine hayran kaldım. İlk maçın büyüsü değildir umarım çok kaliteli bir forvete benziyor.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Sir Lord Alexander

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Giriş

Gelişme

Sonuç

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Şota'dan sonra gördüğümüz en iyi forvet olabilir.

Bu klasını mental anlamda kazanma isteği, performansının %100'üne çıkma ile birleştirirse tavanı çok yüksek.

Daha önce oyun içinde takıma sınıf atlatabilir demiştim.

Nihayetinde bunu skor ve üretkenlik olarak süslerse elimizde tutmamız zor olacak

Yorum

• Bu adam kendini geliştirir sezon boyu İyi oynarsa tutamayız bunu
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adam kendini geliştirir sezon boyu İyi oynarsa tutamayız bunu
                          mali durum el verirse öyle bir tutarız ki. Jovic-Frankfut-Benfica örneği ortada.

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu adam kendini geliştirir sezon boyu İyi oynarsa tutamayız bunu
                            Paramız olduğu sürece bizim oyuncumuz zaten

Yorum

• İlk maç için biraz iddialı olacak belki ama,Sörloth 2 parçalık çok kaliteli ve değerli fincan takımının bir parçası olduğunu resmen gösterdi.Lakin Sörloth un değerini tam göstermesi için bitirici bir santrafora yani fincanın diğer parçasına da ihtiyaç var. O tek parça ne kadar kaliteli olursa olsun tek başına bir anlam ifade etmeyeceği gibi,eğer diğer parça da olursa o diğer parçanın da kalitesini arttıracak olan bunu yaparken de kendi değerini katlama kapasitesi olan bir oyuncu olduğunu açıkça gösterdi. Öyle ki o diğer parça kalitesiz bile olsa sörloth kendisiyle birlikte onu da parlatabilir.Onda bu kapasite bu kumaş bariz şekilde var.
                              ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mali durum el verirse öyle bir tutarız ki. Jovic-Frankfut-Benfica örneği ortada.
                                Yazıcı gibi gitmek istiyorum derse mecbur satılır
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X