Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• shota gibi adam bulsak şimdi en büyük klube giderdi kesin.bu adamı tutamassın ama bir avrupada oynasaydı bizimlen şahane olurdu.avrupa kupalarına gidebilirsek şampiyonlar liginde çok iyi olurdu.
    İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tabi ki dolmaz, adam TRye 10 yılda bir gelecek türden bir transfer, biz en son böyle düşeş forvet Şota'ya denk gelmiştik.

Bu şekilde parlayan adamın TRde durmayacağını herkes biliyor, o yüzden satılmasını normal karşılıyor, bu adamı tutamazsın. Şota şimdilerde bize o yaşında gelmiş olsaydı ilk senesinde 20+ a giderdi.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• ben bu adamın gollerini değil, azmini seviyorum. cüssesine rağmen yaptığı driplingleri seviyorum. son dakikaya kadar vazgeçmemesini seviyorum.

bu sene şampiyon olursak, bu adam sayesinde olacağız.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Bizde oynuyor diye söylemiyorum gerçekten çok özel bir forvet. Yani şuan dünyada en iyisi şu desen gerçekten ondan farkı yok. Büyük ihtimalle en fazla 1 sezon daha izleyeceğiz.

Yorum

• Yorum

• O ney ya öyle :ddddddddddd
            61

Yorum

• Aga simdi bu resimden neyi anlamamiz gerekiyo
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• Sorlothun paylaşımı cok ilginç olmuş.ne amaçla paylaştı acaba.2 ay kız arkadaş olmadan durum bu diye.

Yorum

• Ahahah

Yorum

• Rakiplere gözdağı
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Sirloth , mesajı net olarak rakiplere vermiş...

Çok net...

Ona göre, ayağınızı denk alın demiş adam açık açık...

Yakışır krala...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• bu ne la ahaha
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• reis sana bu akşam tok karnına 2 gol yazıyorum..üzme beni..

Yorum

• o paylaşım nedir ya ahahahhahaha... rakiplere bir askerden gelme mesajı
                            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Belli bir dakikaya kadar oyunda kalması doğruydu ancak son 15 dakika sıfırı tüketti. Kendisine değil Hoca'ya kızılmalı. Adam o sıcakta ve tempoda yürümekte zorlanıyordu ısrarla oyunda tuttuk ve sonuç ortada...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kenardaki hocan sıkıntılı bu belli.Az kalsın bayılacaktın be adam işaret et de kenardaki zekasızlar çıkarsın seni bari.
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X